dankaf 09.10.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A co myslisz o tych?.........oczywiście trzymam kciuki za to aby orionek jednak przeszedł Dom pod Złotokapem http://archon.pl/images/products/m480dc3b24d8e5/252.jpg Dom w Werbenach 2 http://archon.pl/images/products/m45f00d51b3d8b/252.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 09.10.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam ponownie zdrówko już ok już zaliczyłam Legnice a teraz idę jeść śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 zaraz,zaraz zapomniałam o Szmaragdzie!!!!! a przeciez tak długo o nim myslałam No nie nie te wymiary!!!!! przepraszam byłam pewna że jest mniejszy http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/render_szmaragd_1_zoom.jpg http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/render_szmaragd_2_zoom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam ponownie zdrówko już ok już zaliczyłam Legnice a teraz idę jeść śniadanko no proszę a ktos do końca tyg.mial leżec w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.10.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Danka ma rację oczywiście, że pomożemy znależść projekt a te sofy są fantastyczne i z pewnością bardzo, bardzo wygodne do tego lampa stojąca i oczywiście stolik i salon gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.10.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam ponownie zdrówko już ok już zaliczyłam Legnice a teraz idę jeść śniadanko no proszę a ktos do końca tyg.mial leżec w łóżku tak ,tak już teroszkę lepiej i od razu z domu się wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a te sofy są fantastyczne i z pewnością bardzo, bardzo wygodne Podobaja Ci się to fajnie myslę, że pasuja do nowoczesnego i kolonialnego stylu i wygodne ale cena juz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 09.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Musiałam bo z teściową po leki dla teścia A kto by tyle w łóżku wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.10.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a te sofy są fantastyczne i z pewnością bardzo, bardzo wygodne Podobaja Ci się to fajnie myslę, że pasuja do nowoczesnego i kolonialnego stylu i wygodne ale cena juz mniej co tam cena w zeszłym roku Klera oglądałam no ...i sobie pooglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.10.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Danusiu, bierz te sofy, bo świetne cenę zostaw mężowi Fajny ten dom w werbenach, no i szmaragd, też fajny,tylko szeroki, ale mam myślenice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 chyba że przez jakis czas poleżakuję jeszcze na starej i później wymienię na to co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 chyba że przez jakis czas poleżakuję jeszcze na starej i później wymienię na to co chcę u mnie też tak będzie dla mnie najważniejesze będzie wprowadzenie się a reszta to tylko dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Aga nie martw sie na zapas.........może akurat gmina będzie przychylna pozostaje jeszcze odwołanie A ile dokładnie przekroczyłabys z orionkiem cm,m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 chyba że przez jakis czas poleżakuję jeszcze na starej i później wymienię na to co chcę Myślę, że to lepsze wyjście niż kupić coś, z czego się nie będzie zadowolonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Aga nie martw sie na zapas.........może akurat gmina będzie przychylna pozostaje jeszcze odwołanie A ile dokładnie przekroczyłabys z orionkiem cm,m? Dokładnie, czyli na piśmie, to mi jeszcze nie odpowiedzieli, ale tak wstępnie powiedzieli "nie, bo za szeroki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 chyba że przez jakis czas poleżakuję jeszcze na starej i później wymienię na to co chcę Myślę, że to lepsze wyjście niż kupić coś, z czego się nie będzie zadowolonym. właśnie ja jestem z tych co wolą poczekac a miec to co się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Aga nie martw sie na zapas.........może akurat gmina będzie przychylna pozostaje jeszcze odwołanie A ile dokładnie przekroczyłabys z orionkiem cm,m? Dokładnie, czyli na piśmie, to mi jeszcze nie odpowiedzieli, ale tak wstępnie powiedzieli "nie, bo za szeroki". u nas było podobnie z opałem tylko ekologiczne paliwa........pytałam czy moze byc groszek nie! Ale jak wspomniałam że ekogroszek nic facet juz nie odpowiedział ale sam tez nie wspomniał bo koniecznie namawiał na kolektory ..........pewnie tylko co ja bym zrobiła w okresie zimowym Aguś a wyszła teraz nowa ustawa dotycząca granicy działek ale to pewnie dotyczyła sąsiadujacych Ewka jest dobra w te klocki może podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.10.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Aguś a wyszła teraz nowa ustawa dotycząca granicy działek ale to pewnie dotyczyła sąsiadujacych Ewka jest dobra w te klocki może podpowie W przyszłym tygodniu pojadę do gminy i będę starała się dostać więcej informacji, wtedy chętnie skorzystam z pomocy Ewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 witam wszystkich, szczęście, że to już piątek, bo padam na pysk!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 witam wszystkich, szczęście, że to już piątek, bo padam na pysk!... wierzę.............ale coraz bliżej końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts