Elena76 09.10.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 piątek to mój ulubiony dzień tygodnia weeeeekend przede nami... a najgorzej to w niedzielę ... cały dzień zmarnowany bo nie opuszcza mnie świadomość, że w poniedziałek do pracy, w poniedziałek nie mogę doczekać się piątku, i tak w kółko chyba że jakiś urlop wypada albo święta po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 09.10.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A superowo że jest piątek Ja się nawet z tej okazji zabrałam za naukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 mój też, hurra! własnie wrociłam... przeglądam forum i coś tam piszę, a kot pisze razem ze mną. Teraz próbuje mi odgryźć cd-rom, a poza tym od czasu do czasu skacze po klawiaturze. No normalnie najazd Indian! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A ja nareszcie przegnałam męża od kompa Dziewczyny przez Was mam przechlapane jedna kupuje kota, druga pieska wszystkie pokazują w necie a dzieciaki mi spokoju nie dają I tak, póki co Marcela chce kotka takiego jak ma Aga,pieska jakiego będzie miała Sonika i jeszcze każe mi grac w totka aby móc kupic konia w kropecccccki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.10.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ja też uwielbiam piątek W ogóle, to od tygodnia w mojej pracy przyświeca nam motto, od którego zaczynamy dzień: „Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada”. Nie wiem czy je znałyście, ale mnie i moim koleżankom z pracy bardzo się spodobało i odkąd je odkryłyśmy, to jakoś weselej leci nam czas w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 piątek to mój ulubiony dzień tygodnia mój też....... koniec nauki,szkoły Gosi,więc równie dobrze moge powiedziec że i mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Danusia, wczoraj kot mi połamał kwiatki, a wspinając się na lampę podarł jej abażur. Był papierowy z Ikei, ale tak, czy inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Aga tak sobie gdybalismy z mężem a gdyby zlikwidowac wykusz z tyłu to wyjdzie wtedy 9 m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 patrząc na ta kochaną mordkę pewnie mu szybko wybaczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 o choinka mamy teraz dwie Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.10.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Danusia, bez wykusza, to jest coś ok.10m a wykusz dodatkowe 95cm. Będę jeszcze próbować. Może coś na piękne oczy załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 o choinka mamy teraz dwie Agi hmm? a ja myslałam, ze to do mnie? No bo ja mam kota (czy może ja też)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.10.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 o choinka mamy teraz dwie Agi hmm? a ja myslałam, ze to do mnie? No bo ja mam kota (czy może ja też)? O kocie, to do Ciebie, ale o wykuszu, to chyba do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 o choinka mamy teraz dwie Agi hmm? a ja myslałam, ze to do mnie? No bo ja mam kota (czy może ja też)? chodziło o Twojego milusińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Danusia, bez wykusza, to jest coś ok.10m a wykusz dodatkowe 95cm. Będę jeszcze próbować. Może coś na piękne oczy załatwię rzeczywiście musiałam sprawdzic bo juz zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 o choinka mamy teraz dwie Agi hmm? a ja myslałam, ze to do mnie? No bo ja mam kota (czy może ja też)? chodziło o Twojego milusińskiego o=[------------ ' [[[[[[[[ Danusiu, to dla Ciebie od Assira (nie wiem, co miał na myśli)! to teraz trzeba będzie Agi oznaczyć jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.10.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Tak a propos kotów, to w tamtą sobotę byliśmy na wystawie kotów i bardzo nam się kot bengalski i main coon – cudne, gigantyczne (12-15kg) kociaki! Jak już dom będzie, to i kotek któryś z tych też, no może jeszcze do rozgrywki wszedł by norweski leśny, bo też cudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 o=[------------ ' [[[[[[[[ Danusiu, to dla Ciebie od Assira (nie wiem, co miał na myśli)! A czy Ty musisz o wszystkich naszych tajemnicach wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.10.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 czyli jak piszemy ?AgaAgata moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts