dankaf 12.10.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 taki zapierdziel był w orionku?jaki masz przydział mocy w Orionie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 tak bałam się o moje wrzosy a tu chyba się przyjęły urosły i końcówki mają zielone to już chyba będzie ok w zeszłym roku tak nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 taki zapierdziel był w orionku? jaki masz przydział mocy w Orionie? weekend by ł bardzo spokojny. Mój tato ma problemy z kolanem także prace na razie wstrzymane ale są widoki na podłączenie sieci wod-kan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 troszke popaduje więc i wrzosy się przyjeły Jeśli chodzi o moc prądziku myslę że enea trochę nam wkreciła większy 16, że niby 11 bedzie mało. ale widzę że w orionie ludzie mają ok 10 Zapłacic zapłaciłam druga ratę ale jeszcze nie mam podłączony ponieważ nam juz nie warto lepiej........ na wiosnę............skrzynki mamy tylko licznik ale to już kwestia jednego dnia. Mogę to jeszcze zmienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 w piątek miałam odebrać pozwolenie (niestety nie udało się) ale dzisiaj już powinnam je mieć jak je odbiorę to uzgadniamy z ekipą termin i pod koniec miesiąca powinni nam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 troszke popaduje więc i wrzosy się przyjeły Jeśli chodzi o moc prądziku myslę że enea trochę nam wkreciła większy 16, że niby 11 bedzie mało. ale widzę że w orionie ludzie mają ok 10 Zapłacic zapłaciłam druga ratę ale jeszcze nie mam podłączony ponieważ nam juz nie warto lepiej........ na wiosnę............skrzynki mamy tylko licznik ale to już kwestia jednego dnia. Mogę to jeszcze zmienic? muszę sprawdzić moc bo nie pamiętam Danuś my mieliśmy straszne problemy z prądem dlatego ja bym podłączała się już teraz i nie czekałambym do przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dlaczego?chodzi nam o to, że nie będziemy korzystac przez zimę a po co płacic za abonament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ale Ewka i tak będę miała prąd w skrzynce budowlanej i ta będzie podłączona do skrzynki tej docelowej.tak oni w tej chwili robią.dwie skrzynki obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dlaczego? chodzi nam o to, że nie będziemy korzystac przez zimę a po co płacic za abonament u nas cały proces budowy sieci energetycznej i podłączenia trwał 7 miesięcy a przez ten czas agregat chodził - koszmar gdyby nie telefony i wizyty w ZE to pewnie jeszcze nie mielibyśmy prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ale Ewka i tak będę miała prąd w skrzynce budowlanej i ta będzie podłączona do skrzynki tej docelowej.tak oni w tej chwili robią.dwie skrzynki obok siebie. acha to lepiej to wygląda niż u mnie. To w takim razie jak praktycznie go masz to lepiej na wiosnę się podłączać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 my już mamy podłączony ten główny tyle że nie mamy do siebie...........wszystko jest juz przygotowane tylko podłączyc korzystalismy ze swojej skrzynki z licznikiem (taki co mozna wynając od enea) który był podłączony do sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 coś mi się wydaje że daliśmy się wkręcic z tym pradem przez to wyższe podłącze prądu i póxniejszy abonament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 my już mamy podłączony ten główny tyle że nie mamy do siebie...........wszystko jest juz przygotowane tylko podłączyc korzystalismy ze swojej skrzynki z licznikiem (taki co mozna wynając od enea) który był podłączony do sąsiada tak to póki co zbędne są dodatkowe koszty. Wiosna to będzie dobry moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 coś mi się wydaje że daliśmy się wkręcic z tym pradem przez to wyższe podłącze prądu i póxniejszy abonament poczekaj jeszcze chwilę i dowiem się jak jest u mnie. Moc zależy od tego ile będziesz chciała jej zużywać i musi być na tyle duża aby nie wywalało korków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no właśnie a co ja takiego będę miała -2 lub 3 komputery.........zakładam na później dziewczyny chcą miec u siebie -idukcja -czajnik na prąd -piec na paliwo stałe ale czy on bierze dużo prądu? tylko chyba na dmuchawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 witajcie u mnie własnie kładą prą!d! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 myslałaś nad kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 12.10.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witaj Danusiu, cześć Dziewczyny. Wpadłam się przywitać i uciekam, bo dzisiaj dużo pracy i szlaban na FM mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 witajcie u mnie własnie kładą prą!d! cześc Kaluś i jaką masz moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts