Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

troszke popaduje więc i wrzosy się przyjeły :wink:

Jeśli chodzi o moc prądziku myslę że enea trochę nam wkreciła większy 16, że niby 11 bedzie mało. ale widzę że w orionie ludzie mają ok 10 :-? Zapłacic zapłaciłam druga ratę ale jeszcze nie mam podłączony ponieważ nam juz nie warto lepiej........ na wiosnę............skrzynki mamy tylko licznik ale to już kwestia jednego dnia.

Mogę to jeszcze zmienic?

troszke popaduje więc i wrzosy się przyjeły :wink:

Jeśli chodzi o moc prądziku myslę że enea trochę nam wkreciła większy 16, że niby 11 bedzie mało. ale widzę że w orionie ludzie mają ok 10 :-? Zapłacic zapłaciłam druga ratę ale jeszcze nie mam podłączony ponieważ nam juz nie warto lepiej........ na wiosnę............skrzynki mamy tylko licznik ale to już kwestia jednego dnia.

Mogę to jeszcze zmienic?

muszę sprawdzić moc bo nie pamiętam :( Danuś my mieliśmy straszne problemy z prądem dlatego ja bym podłączała się już teraz i nie czekałambym do przyszłego roku

my już mamy podłączony ten główny tyle że nie mamy do siebie...........wszystko jest juz przygotowane tylko podłączyc

korzystalismy ze swojej skrzynki z licznikiem (taki co mozna wynając od enea) który był podłączony do sąsiada :wink:

tak to póki co zbędne są dodatkowe koszty. Wiosna to będzie dobry moment