Arctica 12.10.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no właśnie a co ja takiego będę miała -2 lub 3 komputery.........zakładam na później dziewczyny chcą miec u siebie -idukcja -czajnik na prąd -piec na paliwo stałe ale czy on bierze dużo prądu? tylko chyba na dmuchawę U mnie jest indukcja, dwa kompy, trzy telewizory, trzy przepływowe podgrzewacze (a to są smoki prądożerne), czajnik bezprzewodowy..... coś jeszcze napewno.... przydział 10KW i tylko raz mi korki wyskoczyły. Przecież rzadko się używa wszystkiego naraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witaj Danusiu, cześć Dziewczyny. Wpadłam się przywitać i uciekam, bo dzisiaj dużo pracy i szlaban na FM mam Witam to pracuj i nie przeszkadzaj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 myslałaś nad kominkiem? tak nie mogę sobie wyobrazić, że go nie miałoby być, bezwzględnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no właśnie a co ja takiego będę miała -2 lub 3 komputery.........zakładam na później dziewczyny chcą miec u siebie -idukcja -czajnik na prąd -piec na paliwo stałe ale czy on bierze dużo prądu? tylko chyba na dmuchawę U mnie jest indukcja, dwa kompy, trzy telewizory, trzy przepływowe podgrzewacze (a to są smoki prądożerne), czajnik bezprzewodowy..... coś jeszcze napewno.... przydział 10KW i tylko raz mi korki wyskoczyły. Przecież rzadko się używa wszystkiego naraz. Hej Dobrze że piszesz trzeba bedzie z tym coś wykombinowac bo jednak abonament będzie dużo wyższy Skończyłaś dziennik u siebie .......byłam,widziała ale stwierdziłą że poczekam na całe zestawienie wydarzeń i nie będę przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 myslałaś nad kominkiem? tak nie mogę sobie wyobrazić, że go nie miałoby być, bezwzględnie będzie otwarty czy zamkniety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 myslałaś nad kominkiem? tak nie mogę sobie wyobrazić, że go nie miałoby być, bezwzględnie będzie otwarty czy zamkniety? zamknięty, chciałabym panoramiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a ja ostatnio mam obsesyję na otwarty ........te klimat ale boję się czy nie jest to jakaś wada dla alergików Agatka -Sure podsuneła mi pomysł z otwieranym u górze wtedy moge miec i otwarty i zamkniety ..............tyle że nie sprawdzałam jeszcze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Skończyłaś dziennik u siebie .......byłam,widziała ale stwierdziłą że poczekam na całe zestawienie wydarzeń i nie będę przeszkadzac Już dobiegam, ale zdjęcia mi się dluuuugo wgrywają, radiowe łącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Już dobiegam, ale zdjęcia mi się dluuuugo wgrywają, radiowe łącze skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a ja ostatnio mam obsesyję na otwarty ........te klimat ale boję się czy nie jest to jakaś wada dla alergików Agatka -Sure podsuneła mi pomysł z otwieranym u górze wtedy moge miec i otwarty i zamkniety ..............tyle że nie sprawdzałam jeszcze ceny ja otwartego nie chcę. Teraz w grilownii mamy piec i niestety się brudzi a przy otwartym byłoby raczej gorzej albo tak samo. Dla nas kominek ma spełniać funkcję relaksacyjną i ozdobną dlatego zamknięty i panoramczny byłby ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 12.10.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Cześć dziołchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 cześć Ewelino, co słychać i jak tam ocieplenie domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.10.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no właśnie a co ja takiego będę miała -2 lub 3 komputery.........zakładam na później dziewczyny chcą miec u siebie -idukcja -czajnik na prąd -piec na paliwo stałe ale czy on bierze dużo prądu? tylko chyba na dmuchawę U mnie jest indukcja, dwa kompy, trzy telewizory, trzy przepływowe podgrzewacze (a to są smoki prądożerne), czajnik bezprzewodowy..... coś jeszcze napewno.... przydział 10KW i tylko raz mi korki wyskoczyły. Przecież rzadko się używa wszystkiego naraz. Hej Dobrze że piszesz trzeba bedzie z tym coś wykombinowac bo jednak abonament będzie dużo wyższy Mówisz, że dużo wyższy?? Ja mam 10,5 i chciałam zmieniac na większy, bo sama indukcja ma 7 (na pełną moc, oczywiście). No, ale problem to może będzie tylko przed świętami?? a ja ostatnio mam obsesyję na otwarty ........te klimat ale boję się czy nie jest to jakaś wada dla alergików Agatka -Sure podsuneła mi pomysł z otwieranym u górze wtedy moge miec i otwarty i zamkniety ..............tyle że nie sprawdzałam jeszcze ceny A własnie - dziś robiłam fotki przy otwartym, bo robotnicy się podgrzewali. Jak się udadzą, wieczorem wrzucę! Cena jest upiorna, szczególnie po skoku euro. Mozesz sprawdzić hajduka, chyba goliath był tańszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 12.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 cześć Ewelino, co słychać i jak tam ocieplenie domku? Tak jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 cześć Ewelino, co słychać i jak tam ocieplenie domku? Tak jak widać a widać, widać jeszcze chwilka a będzie ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Mówisz, że dużo wyższy?? Ja mam 10,5 i chciałam zmieniac na większy, bo sama indukcja ma 7 (na pełną moc, oczywiście). No, ale problem to może będzie tylko przed świętami?? Staralismy się o przydział 16 kw.........mówisz żeby zostawic? A własnie - dziś robiłam fotki przy otwartym, bo robotnicy się podgrzewali. Jak się udadzą, wieczorem wrzucę! Cena jest upiorna, szczególnie po skoku euro. Mozesz sprawdzić hajduka, chyba goliath był tańszy? dziękuję sprawdzę i czekam na zdjęcia .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Danka u mnie na umowie moc przyłączeniowa: 12,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 odebrałam POZWOLENIE na sieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 odebrałam POZWOLENIE na sieć to do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.10.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 odebrałam POZWOLENIE na sieć to do dzieła prace mają trwać do 10 dni i będzie woda i kanaliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts