dankaf 02.02.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Też jesteśmy bardzo miło zaskoczeni.350zł za wykonanie projektu i to jeszcze pan K. za nas wszystko pozałatwiał Nawet do starostwa nie musiałam pojechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.02.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Kwiaty przepiękne. Oby wzeszły, czego Tobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.02.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 cześć Danka przyszłam do Ciebie od Guzmanki za tymi płytkami co to je znalazłaś.. widzę, że zimą..o dzielni! ..budujecie zgrabny domek będę kibicować dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.02.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Guzmanka oby bo jak nie to uduszę chyba sprzedającego na allegro Kwiatki bardzo mnie zachwyciły--będą do oczka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.02.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Piątka Witam Cię serdecznie w moich skromniutkich progach. Walczymy i to bardzo dzielnie z tymi fundamentami.Najważniejsze że są wymurowane i ocieplone - przynajmniej "się ustoją ".Przez te mrozy nic więcej nie można zrobic.Co mąż wejdzie trochę przyszpachluje to znów - temp. Byle do wiosny .Tylko ten świstak 2 lutego zapowiedział jeszcze 6 tyg zimy Również życzę miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.02.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 To są lampy o których marzę: http://foto2.m.onet.pl/_m/b2842fd6eb125dd7c49a0194b460e4be,10,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/b089108e2be4ceddf1662b46386968a8,10,19,0.jpg Nie wiem jak innym, ale mnie się te bardzo spodobały - są niezwykle eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.02.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dziękuję bardzo.A może Ty Monisiu wiesz jakiej są firmy?Tak to jest gdy człowiek zbiera kolekcję inspiracji i nie zapisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dziękuję bardzo.A może Ty Monisiu wiesz jakiej są firmy?Tak to jest gdy człowiek zbiera kolekcję inspiracji i nie zapisuje Nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.02.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Znalazłam moją pięknośc http://www.zbir69.republika.pl/all%20st%202.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 znasz już producenta? gratuluję Danusiu, widziałam na jakimś innym wątku Twoje oczko - jest cuuuuudoooooowneeee Mogłabyś wrzucić u siebie kilka fotek Marzy mi się jakieś większe oczko lub stawik, ale dopiero jak zamieszkamy, bo to wymaga sporo pracy chyba, prawda?? Kopmletnie nie wiem jak się za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.02.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Hej , widzę, że koleżankę też wzięło na lampy . Ładne, ale gdzie się je kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.02.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A co o nich myślisz?Podobają Ci się?Wiesz co ja się naszukałam tej lampy!Znalazłam ją na allegro.Pytałam również we wnętrzach nikt nie odpowiedział. Niestety tej jeszcze nie znalazłam http://foto0.m.onet.pl/_m/b089108e2be4ceddf1662b46386968a8,10,19,0.jpg Człowiek szuka lampy a ścian jeszcze nie ma wymurowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mnie w ogole od jakiegoś czasu bardzo się podobają lampy z materiałowymi abażurami. Nie wiem jak to się stało, że zawsze miałam szklane ? Najchętniej wiszące w salonie też bym wymieniła na takie. A gdzie na allegro? Człowiek szuka lampy a ścian jeszcze nie ma wymurowanych Szukanie zabiera dużo czasu, trzeba wcześnie zacząć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.02.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ma już niestety wysprzedane.Wyślę dzisiaj zapytanie czy jeszcze będzie je miał?Nazwa lampy"ALLURE".Może sama gdzieś się na nią natkniesz to daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.02.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzięki . Może jeszcze będzie mieć, bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dankaf.... czy Ty mogłabyś mi zdradzić tajemnicę, co to jest za firma, która fundamenty za 5 tyś robi??? U mnie wyceny nie schodzą poniżej 11 tyś... i to podobo po znajomości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.02.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 GLAMOURMUM - u nas firma w postaci murarz + pomocnik Drugi fakt to taki że my budujemy się w małym miasteczku. Koszt 5 tys. to samo wylanie ław i wymurowanie ścian.Natomiast izolacje i docieplenie we własnym zakresie.No i w tej chwili sami zasypujemy fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 My z częściowym podpiwniczeniem zapłaciliśmy 12 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 GLAMOURMUM - u nas firma w postaci murarz + pomocnik Drugi fakt to taki że my budujemy się w małym miasteczku. Koszt 5 tys. to samo wylanie ław i wymurowanie ścian.Natomiast izolacje i docieplenie we własnym zakresie.No i w tej chwili sami zasypujemy fundamenty. Mów mi glamurek... Bardzo mi sie to podoba.... a czy jakieś namiary na tego murarza+pomocnik mogłabyś mi dać....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.02.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Glamurek - nie dam Ci bo byś mnie później udusiła Powiem tak.Bardzo się cieszę że moja współpraca z panem W. dobiegła końca. Nieterminowy,ciężki chłop w rozmowie.Ogólnie fundamenty są dobrze zrobione.No ale.......robił je 1,5 m-ca bo ciągnął kilka naraz. Mamy na ściany umówionego innego murarza - harlejowca .Miał nam robic wszystko (za 20 tys.do więźby) ale niestety miał wypadek motocyklowy i trzeba było szukac nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts