Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piątka Witam Cię serdecznie w moich skromniutkich progach.

Walczymy i to bardzo dzielnie z tymi fundamentami.Najważniejsze że są wymurowane i ocieplone - przynajmniej "się ustoją ".Przez te mrozy nic więcej nie można zrobic.Co mąż wejdzie trochę przyszpachluje to znów - temp.

Byle do wiosny :D .Tylko ten świstak 2 lutego zapowiedział jeszcze 6 tyg zimy :cry:

Również życzę miłego dnia.

znasz już producenta? gratuluję :wink:

Danusiu, widziałam na jakimś innym wątku Twoje oczko - jest cuuuuudoooooowneeee :roll: :D Mogłabyś wrzucić u siebie kilka fotek :wink: Marzy mi się jakieś większe oczko lub stawik, ale dopiero jak zamieszkamy, bo to wymaga sporo pracy chyba, prawda?? Kopmletnie nie wiem jak się za to zabrać :-?

A co o nich myślisz?Podobają Ci się?Wiesz co ja się naszukałam tej lampy!Znalazłam ją na allegro.Pytałam również we wnętrzach nikt nie odpowiedział.

Niestety tej jeszcze nie znalazłam :-?

http://foto0.m.onet.pl/_m/b089108e2be4ceddf1662b46386968a8,10,19,0.jpg

Człowiek szuka lampy a ścian jeszcze nie ma wymurowanych :wink:

Mnie w ogole od jakiegoś czasu bardzo się podobają lampy z materiałowymi abażurami. Nie wiem jak to się stało, że zawsze miałam szklane :roll: ?

Najchętniej wiszące w salonie też bym wymieniła na takie.

A gdzie na allegro?

Człowiek szuka lampy a ścian jeszcze nie ma wymurowanych

Szukanie zabiera dużo czasu, trzeba wcześnie zacząć :wink: .

GLAMOURMUM - u nas firma w postaci murarz + pomocnik :wink:

Drugi fakt to taki że my budujemy się w małym miasteczku.

Koszt 5 tys. to samo wylanie ław i wymurowanie ścian.Natomiast izolacje i docieplenie we własnym zakresie.No i w tej chwili sami zasypujemy fundamenty.

Mów mi glamurek... ;)

Bardzo mi sie to podoba.... a czy jakieś namiary na tego murarza+pomocnik mogłabyś mi dać....??? :lol:

Glamurek - nie dam Ci bo byś mnie później udusiła :wink:

Powiem tak.Bardzo się cieszę że moja współpraca z panem W. dobiegła końca.

Nieterminowy,ciężki chłop w rozmowie.Ogólnie fundamenty są dobrze zrobione.No ale.......robił je 1,5 m-ca bo ciągnął kilka naraz.

Mamy na ściany umówionego innego murarza - harlejowca :wink: .Miał nam robic wszystko (za 20 tys.do więźby) ale niestety miał wypadek motocyklowy i trzeba było szukac nowego.