Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u mnie mały przestój :( , ale w czwartek mają zakończyć zalewanie stropu w budynku gospodarczym i wrócą z powrotem do domu :D - okropne jest to czekanie :x

Ja tez taka niecierpliwa jestem.A jak tu niebyc?Murarz miał od dzisiaj na ściany wchodzic ale nie wyrobił sie z robota i wejdzie po świętach :(

A ja już planowałm codzienne wycieczki.

u mnie mały przestój :( , ale w czwartek mają zakończyć zalewanie stropu w budynku gospodarczym i wrócą z powrotem do domu :D - okropne jest to czekanie :x

Ja tez taka niecierpliwa jestem.A jak tu niebyc?Murarz miał od dzisiaj na ściany wchodzic ale nie wyrobił sie z robota i wejdzie po świętach :(

A ja już planowałm codzienne wycieczki.

o kurcze ...szkoda. U mnie jutro stawiają ściany a w czwartek zalewają strop.

Kaśka lepiej tak niz miałby cos zacząc a później ściemniac.

Zreszta to nie z jego winy to opóźnienie tylko inwestora :wink:

W tym roku powiedziałam że do wszystkiego podejdę ze spokojem.

Szczerość to podstawa... nie cierpię ściemniactwa.

Tylko szkoda, że ma opóźnienie... bo nie ma nic gorszego niż czekanie, czekanie, czekanie :evil:

A tak wogóle to kupiłam dzisiaj dachówkę u Marcina.... Oczywiście

Rupp Ceramika Siriusz Antracyt :)

Jestem uszczęśliwiona :)

co do kafli, to na razie jestem na etapie poszukiwań. Jest bardzo duży wybór, ale jak przychodzi co do czego to już tak kolorowo nie jest. Łazienkę na dole chcę w brązach, a na górze w delikatnym pomarańczu... i tu zaczynają się schody. To co do tej pory oglądałam nie bardzo mi pasuje. Na wiosnę zeszłego roku widziałam w sklepie kafle, które mi się spodobały i wiedziałam od razu, że będą pasowały na górę, a teraz ich niestety nie ma :cry:

co do kafli, to na razie jestem na etapie poszukiwań. Jest bardzo duży wybór, ale jak przychodzi co do czego to już tak kolorowo nie jest. Łazienkę na dole chcę w brązach, a na górze w delikatnym pomarańczu... i tu zaczynają się schody. To co do tej pory oglądałam nie bardzo mi pasuje. Na wiosnę zeszłego roku widziałam w sklepie kafle, które mi się spodobały i wiedziałam od razu, że będą pasowały na górę, a teraz ich niestety nie ma :cry:

a może tutaj coś znajdziesz...?

http://www.domus.pl