GLAMOURMUM 30.03.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Przepraszam Kasiu ale jest zawalony robotą.Nawet dzwoniłam do niego w tej chwili żeby sie upewnic. Nic się Danusiu nie stało... Już kiedyś mi pisałaś, że nawet na Wasz dom ma mało czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.03.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 u mnie mały przestój , ale w czwartek mają zakończyć zalewanie stropu w budynku gospodarczym i wrócą z powrotem do domu - okropne jest to czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.03.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 u mnie mały przestój , ale w czwartek mają zakończyć zalewanie stropu w budynku gospodarczym i wrócą z powrotem do domu - okropne jest to czekanie Ja tez taka niecierpliwa jestem.A jak tu niebyc?Murarz miał od dzisiaj na ściany wchodzic ale nie wyrobił sie z robota i wejdzie po świętach A ja już planowałm codzienne wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 u mnie mały przestój , ale w czwartek mają zakończyć zalewanie stropu w budynku gospodarczym i wrócą z powrotem do domu - okropne jest to czekanie Ja tez taka niecierpliwa jestem.A jak tu niebyc?Murarz miał od dzisiaj na ściany wchodzic ale nie wyrobił sie z robota i wejdzie po świętach A ja już planowałm codzienne wycieczki. o kurcze ...szkoda. U mnie jutro stawiają ściany a w czwartek zalewają strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.03.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kaśka lepiej tak niz miałby cos zacząc a później ściemniac. Zreszta to nie z jego winy to opóźnienie tylko inwestora W tym roku powiedziałam że do wszystkiego podejdę ze spokojem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.03.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 do świąt jeszcze tyle czasu. Danka ty dopiero jesteś cierpliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.03.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ale teraz coś przyjemniejszego, mamy już zakupione drzwi wewnętrzne, umywalki do łazienek i wannę plan na ten tydzień to: szukanie kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.03.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ale teraz coś przyjemniejszego, mamy już zakupione drzwi wewnętrzne, umywalki do łazienek i wannę plan na ten tydzień to: szukanie kafli Drzwi jakie?Lubię takie tematy Najlepiej dawaj fotki A kafle jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kaśka lepiej tak niz miałby cos zacząc a później ściemniac. Zreszta to nie z jego winy to opóźnienie tylko inwestora W tym roku powiedziałam że do wszystkiego podejdę ze spokojem. Szczerość to podstawa... nie cierpię ściemniactwa. Tylko szkoda, że ma opóźnienie... bo nie ma nic gorszego niż czekanie, czekanie, czekanie A tak wogóle to kupiłam dzisiaj dachówkę u Marcina.... Oczywiście Rupp Ceramika Siriusz Antracyt Jestem uszczęśliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.03.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 drzwi mamy z Porty- FOCUS z okleiną Wenge a ościeżnice prestiż. Nam się one bardzo spodobały. Ościeżnice mamy zamówione i teraz czekamy na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 co do kafli, to na razie jestem na etapie poszukiwań. Jest bardzo duży wybór, ale jak przychodzi co do czego to już tak kolorowo nie jest. Łazienkę na dole chcę w brązach, a na górze w delikatnym pomarańczu... i tu zaczynają się schody. To co do tej pory oglądałam nie bardzo mi pasuje. Na wiosnę zeszłego roku widziałam w sklepie kafle, które mi się spodobały i wiedziałam od razu, że będą pasowały na górę, a teraz ich niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 co do kafli, to na razie jestem na etapie poszukiwań. Jest bardzo duży wybór, ale jak przychodzi co do czego to już tak kolorowo nie jest. Łazienkę na dole chcę w brązach, a na górze w delikatnym pomarańczu... i tu zaczynają się schody. To co do tej pory oglądałam nie bardzo mi pasuje. Na wiosnę zeszłego roku widziałam w sklepie kafle, które mi się spodobały i wiedziałam od razu, że będą pasowały na górę, a teraz ich niestety nie ma a może tutaj coś znajdziesz...? http://www.domus.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Glamourmum wielkie dzięki ,fajna stronka, spodobały mi się kafle Tokio-Baldocer jestem tylko ciekawa jak one prezentują się w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Glamourmum wielkie dzięki ,fajna stronka, spodobały mi się kafle Tokio-Baldocer jestem tylko ciekawa jak one prezentują się w realu? Zrobię ci zdjęcie, będę w sklepie w środę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 byłoby fajnie, próbuję znaleźśc takie kafle gdzieś w moim pobliżu. Podobały mi się jeszcze kafle z firmy Cermag: Davos Grafito. W katalogu nie wyglądają zbyt ciekawie, ale w realu ładnie się prezentują, tylko trochę cena mnie zmartwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 byłoby fajnie, próbuję znaleźśc takie kafle gdzieś w moim pobliżu. Podobały mi się jeszcze kafle z firmy Cermag: Davos Grafito. W katalogu nie wyglądają zbyt ciekawie, ale w realu ładnie się prezentują, tylko trochę cena mnie zmartwiła Zapraszam do Poznania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.03.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A tak wogóle to kupiłam dzisiaj dachówkę u Marcina.... Oczywiście Rupp Ceramika Siriusz Antracyt Jestem uszczęśliwiona Super Jedno więcej zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.03.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Zapraszam do Poznania.... Wy to macie dobrze z tym Poznaniem jak tylko zacznę urządzac chałupę wewnątrz będę stałym bywalcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.03.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ewuś widziałm jedna w pomarańczach w tematach łazienkowych u nas na forum -widziałaś ją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.03.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 http://www.muratordom.pl/pliki/galeria/uzytkownicy/82311/833/5006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts