dankaf 15.10.2009 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Kominek jest cudowny i nie wyobrażam sobie domku bez tego "sprzęcika" ale ja to jestem z tych romantycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 No właśnie . Taki panoramiczny jest naprawdę fajny tylko zupełnie nie w moim klimacie. Do niego to tylko metal i szkło mi pasi , a to już nie moja bajka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.10.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Chodziło mi bardziej o to jak wyglada kominek z szybą otwieraną do góry bo na tego sparthema to chyba nie bedzie mnie stac ale może cosik pokombinuje. W ogóle zdecydowałabym się na otwarty tylko nie wiem jaki to ma wpływ na alergików a tego się boje dlatego teraz jest opcja otwarty/zamkniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Też chciałam otwarty, ale chłop chyba się nie da przekonać. Dobrze, że będziesz pierwsza to pokażę jaki jest bezproblemowy i może się zgodzi . A taki otwarto/zamknięty to jakoś mi nie leży, zawswze wygląda jakby ktoś zapomniał zamknąć . Ale maruda się ze mnie zrobiła. A alergia na co? kurz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 witam! dziewczyny a czym sie rózni kominek otwarty od zamkniętego??? tym, że jest bez szybki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.10.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 moja starsza córa ma alergię na kurz i grzyby Boję się, że może gdzieś nie doschnie drzewo albo troszkę najdzie grzybkiem i te napary przy paleniu rozejdą się po domku to juz chyba jest obsesja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.10.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 witam! dziewczyny a czym sie rózni kominek otwarty od zamkniętego??? tym, że jest bez szybki?? cześc kominek otwarty jest bez wkładu.......można ładnie zaoszczędzic ale musisz miec dobry cug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 15.10.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Chodziło mi bardziej o to jak wyglada kominek z szybą otwieraną do góry bo na tego sparthema to chyba nie bedzie mnie stac ale może cosik pokombinuje. A co on takiego ma Danusiu, o który model dokładnie Ci chodziło? Przejrzałam ich stronę i faktycznie fajne mają kominki, ale tak szczerze mówiąc, to zupełnie się na kominkach nie znam, na razie oceniam tylko wygląd. To jest jakaś dobra firma? A taki otwarto/zamknięty to jakoś mi nie leży, zawswze wygląda jakby ktoś zapomniał zamknąć . Ale maruda się ze mnie zrobiła. Arctica, na takie postrzegania bym nie wpadła Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 moja starsza córa ma alergię na kurz i grzyby Boję się, że może gdzieś nie doschnie drzewo albo troszkę najdzie grzybkiem i te napary przy paleniu rozejdą się po domku to juz chyba jest obsesja Przcież jak drzewko najdzie grzybkiem to i tak jakoś będzie musiało wleźć do kominka, nieważne zamkniętego czy otwartego, i droga przez salon wiedzie . A jak już spalone grzybki to na mój czuj to one mniej grożne albo nawet wcale nie grożne. A kurz.... i tak będzie i to w dużych ilościach nawet przy zamkniętym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 15.10.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Co do alergii, to mnie się wydaje, że kominek otwarty raczej nie powinien być problemem, bo niby dlaczego? Jeżeli ktoś ma alergię na kurz, to przecież na roztocza kurzu a nie na sam pył. Pył sam w sobie może szkodzić, ale myślę, że nie w takich kominkowych ilościach. Grzyby, to myślę, że w drewnie tak bardzo się nie rozwijają a na pewno giną w wysokiej temperaturze. Chyba byś musiała mieć strasznie zapleśniałe drewno żeby zaczęło parować tak, żeby miało to wpływ na otoczenie. Tak myślę, ale fachowcem od alergii nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.10.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 To jest jakaś dobra firma? bardzo dobra firma Panoramiczne zawsze są droższe bo efekt wizualny rewelacyjny ale ja myslę o zwykłym,prostym wkładzie bo taki będzie mi bardziej pasowac do mojego stylu tzw."wsiu bziu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.10.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dziewczyny ale ja juz napisałam że mam obsesję na tym punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dziewczyny ale ja juz napisałam że mam obsesję na tym punkcie My TYLKO utwierdzamy w przekonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.10.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dziewczyny ale ja juz napisałam że mam obsesję na tym punkcie My TYLKO utwierdzamy w przekonaniu hi hi hi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.10.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Cześć dziewczynki Ewa widziałam ciebie wczoraj mijałysmy się samochodami na wysokości mojej chatki nowej . Przyjeżdżasz dzisiaj po słome ? mijałyśmy się sorki ale niedowidzam sama wiesz okulary noszę a będzie pasowało tobie np. ok 18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.10.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 No właśnie . Taki panoramiczny jest naprawdę fajny tylko zupełnie nie w moim klimacie. Do niego to tylko metal i szkło mi pasi , a to już nie moja bajka . nie zgadzam się wieczorkiem wkleję fotkę kominka panoramicznego i tam też jest romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.10.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A w Jotulu "panoramiczny" to taki z wypukłą szybą! Mój ma 120cm szerokości, takze z tego powodu był drogi (teraz, o ile wiem, troche staniały). Myślę, że z węższych jest dużo fajnych. Np. Dovre, o którym wcześniej myślałam..A całkiem otwarty kominek, to też z konieczności trochę więcej "produktów spalania" w pomieszczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 No właśnie . Taki panoramiczny jest naprawdę fajny tylko zupełnie nie w moim klimacie. Do niego to tylko metal i szkło mi pasi , a to już nie moja bajka . nie zgadzam się wieczorkiem wkleję fotkę kominka panoramicznego i tam też jest romantycznie Bo kominek sam w sobie jest romantyczny, zwłaszcza rozpalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.10.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a co powiecie na taki kominek http://lh3.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/StdpqAS_dGI/AAAAAAAABns/_acc29hL86E/s640/aranzacja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 To ten "romantyczny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts