Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To moje wyobrażenie romanycznego stylu jest zuuuuupełnie inne. Może się mylę, ale dla mnie romatyzm to firaneczki, koroneczki, kwiateczki, muśliny......

Będę pamiętać, jak kiedyś wlezę na swoje wyobrażenie to pokażę.

A na tym zdjęciu powyżej, bez obrazy, zabrać kominek i.........prosektorium. Nawet wyrko (fotel?) na odpowiednim stelażu.

Jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam, są gusta i...., a ja się pewnie nie znam :oops: .

To moje wyobrażenie romanycznego stylu jest zuuuuupełnie inne. Może się mylę, ale dla mnie romatyzm to firaneczki, koroneczki, kwiateczki, muśliny......

Będę pamiętać, jak kiedyś wlezę na swoje wyobrażenie to pokażę.

A na tym zdjęciu powyżej, bez obrazy, zabrać kominek i.........prosektorium. Nawet wyrko (fotel?) na odpowiednim stelażu.

Jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam, są gusta i...., a ja się pewnie nie znam :oops: .

drugie zdjęcie hm... chodziło mi o kominek a co do otoczenia nie będę się spierać :D ale z prosektorium tego bym nie skojarzyła bo taka nowoczesna wizualizacja pomieszczeń też ma swój urok :wink:

Ewa, piękne kominki, szczególnie ten, z szybami z 3 stron!

Arctica, prosektorium – niezłe. :wink: :lol: Dobra jesteś z tymi skojarzeniami. :lol: Masz jednak trochę racji, bo też uważam, że taki klasycznie romantyczny styl, to jest trochę mniej nowoczesny. No, może nie muszą być od razu koroneczki, firaneczki itp., ale jednak powinno być ciut przytulniej. Nie zmienia to jednak faktu, że rozpalony ogień w kominku sam w sobie nastraja romantycznie...nawet w prosektorium :wink: :lol:

Kala, ja jak już się wybuduję, to też ruszę do Ikea na wielkie zakupy. Podobnie jak Ty planuję tam zakupić sofy, kuchnię i sypialnię i zupełnie mnie nie interesuje gadanie ludzi, że to oklepane. Mnie się podoba i już. Zresztą niebagatelną sprawą w mojej miłości do Ikea odgrywają ceny ich rzeczy. :wink: 8)

:lol: :lol: :lol:

własnie takie kanapy...tylko w kolorze czerwonym chce mieć w swoim salonie z bali !!!! :lol: :lol: :lol:

nawet widziałam takie w IKEA :lol: :lol:

....

hmmmmm...chyba mam jakiegos świra na punkcie ikea :lol: :lol:

chce mieć z tamtą kuchnie, sofy, stół z krzesłami, sypialnie....... :lol: :lol:

to zupełnie jak moja szwgierka jakby mogła to zamieszkałaby w Ikei :wink: :lol: baaaaardzo dużo rzeczy ma właśnie z Ikei :D mój kolor kanapy to jeszcze ciemne bordo :D

Ewelino przepraszam, że wczoraj nie przyjechałam o 18 bo do końca nie wiedziałam czy zdążyłaś przeczytać mój post. Gdzieś ok.17/40 przejeżdzałam obok ciebie ale nie widziałam auta dlatego lepiej będzie jak podjechałabym do ciebie w sobotę (chyba, że dzisiaj zobaczę twój samochód :wink: ) w razie czego podam tobie mój tel. 609-513-996. Możesz mi wysłać sms z twoim numerem?