kala67 15.10.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 cudny ten kominek jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.10.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 To ten "romantyczny"? a nie jest? ściana za kominkiem może nie jest zbyt romantyczna ale chodzi o kominek do tego biała sofka i fotele takie jak na zdjęciu pokazała Danka, lampa stojąca i oczywiście stolik na kawusię to jest moje wyobrażenie romantycznego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 sofa i fotele w takim stylu:http://www.mylivingroom.pl/pictures/fragment-134.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.10.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 cudny ten kominek jest!!! podoba mi się jeszcze taki: http://lh3.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/StdpujfdOlI/AAAAAAAABnw/tqaiB9f06BM/s640/aranzacja2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.10.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To moje wyobrażenie romanycznego stylu jest zuuuuupełnie inne. Może się mylę, ale dla mnie romatyzm to firaneczki, koroneczki, kwiateczki, muśliny...... Będę pamiętać, jak kiedyś wlezę na swoje wyobrażenie to pokażę. A na tym zdjęciu powyżej, bez obrazy, zabrać kominek i.........prosektorium. Nawet wyrko (fotel?) na odpowiednim stelażu. Jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam, są gusta i...., a ja się pewnie nie znam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 własnie takie kanapy...tylko w kolorze czerwonym chce mieć w swoim salonie z bali !!!! nawet widziałam takie w IKEA .... hmmmmm...chyba mam jakiegos świra na punkcie ikea chce mieć z tamtą kuchnie, sofy, stół z krzesłami, sypialnie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.10.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To moje wyobrażenie romanycznego stylu jest zuuuuupełnie inne. Może się mylę, ale dla mnie romatyzm to firaneczki, koroneczki, kwiateczki, muśliny...... Będę pamiętać, jak kiedyś wlezę na swoje wyobrażenie to pokażę. A na tym zdjęciu powyżej, bez obrazy, zabrać kominek i.........prosektorium. Nawet wyrko (fotel?) na odpowiednim stelażu. Jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam, są gusta i...., a ja się pewnie nie znam . drugie zdjęcie hm... chodziło mi o kominek a co do otoczenia nie będę się spierać ale z prosektorium tego bym nie skojarzyła bo taka nowoczesna wizualizacja pomieszczeń też ma swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 16.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ewa, piękne kominki, szczególnie ten, z szybami z 3 stron! Arctica, prosektorium – niezłe. Dobra jesteś z tymi skojarzeniami. Masz jednak trochę racji, bo też uważam, że taki klasycznie romantyczny styl, to jest trochę mniej nowoczesny. No, może nie muszą być od razu koroneczki, firaneczki itp., ale jednak powinno być ciut przytulniej. Nie zmienia to jednak faktu, że rozpalony ogień w kominku sam w sobie nastraja romantycznie...nawet w prosektorium Kala, ja jak już się wybuduję, to też ruszę do Ikea na wielkie zakupy. Podobnie jak Ty planuję tam zakupić sofy, kuchnię i sypialnię i zupełnie mnie nie interesuje gadanie ludzi, że to oklepane. Mnie się podoba i już. Zresztą niebagatelną sprawą w mojej miłości do Ikea odgrywają ceny ich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.10.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 własnie takie kanapy...tylko w kolorze czerwonym chce mieć w swoim salonie z bali !!!! nawet widziałam takie w IKEA .... hmmmmm...chyba mam jakiegos świra na punkcie ikea chce mieć z tamtą kuchnie, sofy, stół z krzesłami, sypialnie....... to zupełnie jak moja szwgierka jakby mogła to zamieszkałaby w Ikei baaaaardzo dużo rzeczy ma właśnie z Ikei mój kolor kanapy to jeszcze ciemne bordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ewelino przepraszam, że wczoraj nie przyjechałam o 18 bo do końca nie wiedziałam czy zdążyłaś przeczytać mój post. Gdzieś ok.17/40 przejeżdzałam obok ciebie ale nie widziałam auta dlatego lepiej będzie jak podjechałabym do ciebie w sobotę (chyba, że dzisiaj zobaczę twój samochód ) w razie czego podam tobie mój tel. 609-513-996. Możesz mi wysłać sms z twoim numerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 a tak przy okazji.... nie wiecie czy można przez internet zamówic sobie katalog z IKEA?? bo nie moge tego znaleść na ich stronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 takie kanapy chciałabym mieć z ikeahttp://www.ikea.com/PIAimages/0096943_PE237105_S3.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 takie kanapy chciałabym mieć z ikea http://www.ikea.com/PIAimages/0096943_PE237105_S3.JPG super fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.10.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 a tak przy okazji.... nie wiecie czy można przez internet zamówic sobie katalog z IKEA?? bo nie moge tego znaleść na ich stronce przez internet to chyba sie nie da ale może wyślij emaila do Ikea tam jest zakładka skontaktuj się z nami - powinni odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.10.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam Was dziewczyny U nas zimno ......w nocy -3stopni C Ciesze się,że sofy wpadły Wam w oko w IKEA będą o wiele tańsze bo te z Mebelplasu troszkę kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.10.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 cześć Danuś u nas też jest zimno i dzisiaj już muszę kwiaty z tarsu zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 16.10.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witaj Danusiu U nas, po ostatnich śniegach, pogoda wraca do normy i pięknie świeci słońce! Jeszcze kilka godzin i to białe paskudztwo zniknie. Mam nadzieję, że wróci dopiero na Boże Narodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witaj Danusiu U nas, po ostatnich śniegach, pogoda wraca do normy i pięknie świeci słońce! Jeszcze kilka godzin i to białe paskudztwo zniknie. Mam nadzieję, że wróci dopiero na Boże Narodzenie. u nas mokro, pochmurnie i jednym słowem paskudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.10.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 w tej chwili świeci słoneczko od poniedziałku poprawa pogody !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.10.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 oby jeszcze świeciło bo my dalej nad ogrzewaniem pracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts