Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewelino przepraszam, że wczoraj nie przyjechałam o 18 bo do końca nie wiedziałam czy zdążyłaś przeczytać mój post. Gdzieś ok.17/40 przejeżdzałam obok ciebie ale nie widziałam auta dlatego lepiej będzie jak podjechałabym do ciebie w sobotę (chyba, że dzisiaj zobaczę twój samochód :wink: ) w razie czego podam tobie mój tel. 609-513-996. Możesz mi wysłać sms z twoim numerem?

Ja byłam ale teraz jeżdżę małym niebieskim autem a o 18 to za późno bo jest ciemno musi być trochę wcześniej. Dzisiaj to po 16 już będę :)

Nie mam podłączenia sieci w pracy i teraz z doskoku zaglądam u kolegi :(

Ewelino przepraszam, że wczoraj nie przyjechałam o 18 bo do końca nie wiedziałam czy zdążyłaś przeczytać mój post. Gdzieś ok.17/40 przejeżdzałam obok ciebie ale nie widziałam auta dlatego lepiej będzie jak podjechałabym do ciebie w sobotę (chyba, że dzisiaj zobaczę twój samochód :wink: ) w razie czego podam tobie mój tel. 609-513-996. Możesz mi wysłać sms z twoim numerem?

Ja byłam ale teraz jeżdżę małym niebieskim autem a o 18 to za późno bo jest ciemno musi być trochę wcześniej. Dzisiaj to po 16 już będę :)

Nie mam podłączenia sieci w pracy i teraz z doskoku zaglądam u kolegi :(

będę jechała ok.17 to wstąpię :D

Danusiu, bo wszystko musi "narastać" latami. Nawet najlepsze i najdroższe meble nie stworzą same klimatu. Wnętrze musi obrosnąć w bileloty, lampeczki, kinkieciki, świeczuszki... Jak w domu nie widać duszy gospodarzy to poczekalnia, a nie dom.

Chociaż... nawet w poczekalni kwiatek i gazetę znajdziesz :wink: