Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skoro kotłownia będzie w garażu to dlaczego nie :).

Tylko przemyśl, czy będziesz miała gdzie trzymać różne graty, które nie wejdą do garażu? Rowery, narty, sanki, meble ogrodowe etc? U mnie takiego pomieszczenia brak i już widzę, że będzie nam go brakowało :roll:

Jaki metraż mają te pomieszczenia?[/u]

Sorry za małą przerwę, ale moje chłopy głośno o jedzenie się dopominały :roll: .

W tej chwili nie ma na allegro nic podobnego do tego o co mi chodzi, no może ten kredensik ciut przybliży Ci to o co mi chodzi.

http://www.allegro.pl/item785745184_debowy_kredens_bretonski.html

Co do łączenia 8 z 9 to myślę, że jeżeli łazienka na dole ma być tylko gościnna to nie musi być duża, a taka graciarnia koło garażu zdecydowanie się przyda.

No to spora łazieneczka Ci wyjdzie, jeśli połączysz te dwa pomieszczenia.

Musisz sama zdecydować, czy taka duża łazienka będzie Ci potrzebna na dole (bo pewnie na górze masz jeszcze przynajmniej jedną). I czy będziesz potrzebowała składziku na różne inne rzeczy przydatne o różnych porach roku :wink:

A ja mężusiowi trzymałam pniaka, żeby mu sie lepiej cięło, i był śliski (ten pniak), i się pośliznęłam, i chmajtnęłam ręką po łańcuchu i ............ rękawiczce paluch urwało :o .

ożeż kobieto :o miałaś szczęście...........

Żon powiedział, że to pierwsze ostrzeżenie od tego na górze :roll: ,....................ale psytulił :lol: .

Dziękuję dziewczyny za podpowiedzi :wink: są bardzo cenne tym bardziej,że ja juz od tego głupieję :-?

Na razie będziemy korzystac z tej małej łazienki póki nie zrobimy góry.........trzeba uciekac bo umowa nam się kończy.........życie 8)

A co do kredensu piękny ..........teraz już wiem bo jednak niby antyk ale jeden drugiemy nierówny :wink:

Ja marzę o mebelkach kolonialnych i tu mam pole do popisu od form prostych,nowoczesnych do typowo indyjskich.