dankaf 17.10.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 cześca na jakiej ul.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam z ranka , mam nadzieje odstatniego leniwego , dobrze że na niedzielę trafiło to nie wstyd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 oj, chciałabym i to bardzo zapierniczac, ale niestety trzeba poczekac do wiosny wynoszenie gruzu,rąbanie drzewa to był mój fach Arctica będę dopingowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Dzięki za doping Do drewna to ja się jużą nieeeeeeeeee dotykam. Wczoraj piła chciała mi paluszka obciąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 a ja siekierką no wiesz ,żeby było na rozpałkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 A ja mężusiowi trzymałam pniaka, żeby mu sie lepiej cięło, i był śliski (ten pniak), i się pośliznęłam, i chmajtnęłam ręką po łańcuchu i ............ rękawiczce paluch urwało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 http://www.extradom.pl/grafiki/2855/parter_big.gif juz piszę kotłownia jest przeniesiona do garażu a więc pom nie jest juz takie potrzebne.zyskałabym fajną i o wiele wygodniejszą łazieneczkę. 7 jest gabinetem i narazie pokojem 8 jest wydłużona do dł.ściany nośnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 u mnie pralnia będzie nad garażem całe pom.dzielę na 2 części w jednej pralnio-suszarnia a w drugiej garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 A ja mężusiowi trzymałam pniaka, żeby mu sie lepiej cięło, i był śliski (ten pniak), i się pośliznęłam, i chmajtnęłam ręką po łańcuchu i ............ rękawiczce paluch urwało . ożeż kobieto miałaś szczęście........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Arcticanie chciałam już zaśmiecac Twojego dziennika A meble coś w tym stylu? http://mebleokazja.pl/meble_page.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.10.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Dzień dobry:) Chociaż jak patrzę na pogodę to znowu nie taki dobry... Twój Orionek ma bardzo fajny rozkład pomieszczeń. Jak duży jest salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 cześc Elenuś salon ma 26,59m2 A Ty co o tym myslisz, aby połączyc pom 8 z 9 i zrobic łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.10.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Skoro kotłownia będzie w garażu to dlaczego nie . Tylko przemyśl, czy będziesz miała gdzie trzymać różne graty, które nie wejdą do garażu? Rowery, narty, sanki, meble ogrodowe etc? U mnie takiego pomieszczenia brak i już widzę, że będzie nam go brakowało Jaki metraż mają te pomieszczenia?[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 pom.8 ma 2,80m2 ale powiekszyliśmy tzn.wydłużyliśmy ściankę do ściany nośnej9 ktora miała byc kotłownią ma 6,21m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Sorry za małą przerwę, ale moje chłopy głośno o jedzenie się dopominały . W tej chwili nie ma na allegro nic podobnego do tego o co mi chodzi, no może ten kredensik ciut przybliży Ci to o co mi chodzi. http://www.allegro.pl/item785745184_debowy_kredens_bretonski.html Co do łączenia 8 z 9 to myślę, że jeżeli łazienka na dole ma być tylko gościnna to nie musi być duża, a taka graciarnia koło garażu zdecydowanie się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.10.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 No to spora łazieneczka Ci wyjdzie, jeśli połączysz te dwa pomieszczenia. Musisz sama zdecydować, czy taka duża łazienka będzie Ci potrzebna na dole (bo pewnie na górze masz jeszcze przynajmniej jedną). I czy będziesz potrzebowała składziku na różne inne rzeczy przydatne o różnych porach roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 A ja mężusiowi trzymałam pniaka, żeby mu sie lepiej cięło, i był śliski (ten pniak), i się pośliznęłam, i chmajtnęłam ręką po łańcuchu i ............ rękawiczce paluch urwało . ożeż kobieto miałaś szczęście........... Żon powiedział, że to pierwsze ostrzeżenie od tego na górze ,....................ale psytulił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Dziękuję dziewczyny za podpowiedzi są bardzo cenne tym bardziej,że ja juz od tego głupieję Na razie będziemy korzystac z tej małej łazienki póki nie zrobimy góry.........trzeba uciekac bo umowa nam się kończy.........życie A co do kredensu piękny ..........teraz już wiem bo jednak niby antyk ale jeden drugiemy nierówny Ja marzę o mebelkach kolonialnych i tu mam pole do popisu od form prostych,nowoczesnych do typowo indyjskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ten kredens to też nie jest dokładnie to o co nam chodzi, jak kiedyś wlezę na "dokładnie to" to podeślę. Wykasowali mi z konta allegro wszystkie zapamiętane archiwalne aukcje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 I czy będziesz potrzebowała składziku na różne inne rzeczy przydatne o różnych porach roku my ludzie lubimy chomikowac to taki składzic na graty zawsze się przyda ..........dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts