sure 18.10.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 pom.8 ma 2,80m2 ale powiekszyliśmy tzn.wydłużyliśmy ściankę do ściany nośnej 9 ktora miała byc kotłownią ma 6,21m2 Czyli byłoby 9m?. To duża łazienka. A wejście do garażu zostawiasz przez garderobę, czy oddzielnie? Ja dużą łazienkę mam przy sypialniach, w części dziennej mam małą, 3m2, zupełnie wystarczająca się wydaje. Ale prysznic zrobiłam ze składaną kabiną, dla ewentualnych nocujących gości... pozdrawiam popołudniowo! Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ale psytulił . pewnie sam miał serce w gardle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ale psytulił . pewnie sam miał serce w gardle Nawet za bardzo nie krzyczał .................... tylko troszeczkę, ale usprawiedliwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Tylko teraz sam będzie musiał drzewo ciąć . Dobra, lecę się pakować , pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 pom.8 ma 2,80m2 ale powiekszyliśmy tzn.wydłużyliśmy ściankę do ściany nośnej 9 ktora miała byc kotłownią ma 6,21m2 Czyli byłoby 9m?. To duża łazienka. A wejście do garażu zostawiasz przez garderobę, czy oddzielnie? Ja dużą łazienkę mam przy sypialniach, w części dziennej mam małą, 3m2, zupełnie wystarczająca się wydaje. Ale prysznic zrobiłam ze składaną kabiną, dla ewentualnych nocujących gości... pozdrawiam popołudniowo! Agata garderoba naprzeciw pom.8 zostaje natomiast z 9 znikneła aby zrobic wygodne pom i w tym miejscu są drzwi..........zapomniałam napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Tylko teraz sam będzie musiał drzewo ciąć . Dobra, lecę się pakować , pa pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 pom.8 ma 2,80m2 ale powiekszyliśmy tzn.wydłużyliśmy ściankę do ściany nośnej 9 ktora miała byc kotłownią ma 6,21m2 Czyli byłoby 9m?. To duża łazienka. A wejście do garażu zostawiasz przez garderobę, czy oddzielnie? Ja dużą łazienkę mam przy sypialniach, w części dziennej mam małą, 3m2, zupełnie wystarczająca się wydaje. Ale prysznic zrobiłam ze składaną kabiną, dla ewentualnych nocujących gości... pozdrawiam popołudniowo! Agata garderoba naprzeciw pom.8 zostaje natomiast z 9 znikneła aby zrobic wygodne pom i w tym miejscu są drzwi..........zapomniałam napisac masz na myśli cos takiego? http://img19.imageshack.us/img19/6891/parterbig2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Aguś jesteś czarodziejką o takie coś mi własnie chodziło tyle,że byłaby tu tylko kabina prysznicowa. W miejscu wanny lustro z umywalką,ale jestem słaba w te klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Aguś jesteś czarodziejką o takie coś mi własnie chodziło tyle,że byłaby tu tylko kabina prysznicowa. W miejscu wanny lustro z umywalką,ale jestem słaba w te klocki a gdzie ta kabina ma stać? I czy wejście wlaśnie tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 gdyby jej nie powiekszac to wygladałaby tak: http://lh3.ggpht.com/_KttkiRIXOPY/SYhcymac03I/AAAAAAAAAaM/LYFO9q0FAvY/s576/IMG_0232.jpghttp://lh3.ggpht.com/_KttkiRIXOPY/SYhczVb9DnI/AAAAAAAAAaU/WznodPh1q9o/s512/IMG_0233.jpg Wolałabym jednak delikatniejszą kabinęMyslisz,że taka łazienka wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Gdybym powiekszyła to widziałabym to tak:-w miejscu wanny lustro i umywalka-otwór drzwiowy mamy w miejscu kibelka,który rozrysowalaś (ok.75cm.od ściany)- kabine myslałam żeby dac na tej samej ścianie co drzwi tylko wsadzic zaraz przy ścianie od komina -a kibelek w tej wnęce obok komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 czy jeszcze chcesz tam coś zmieścić - pralkę np, czy to ma byc tylko łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 pralnio-suszarnie będe miec nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 cześć dzieweczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 cześć dzieweczyny witamy zgubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 pralnio-suszarnie będe miec nad garażem i słusznie czytałam na forum zastrzeżenia co do Oriona AgnieszkiK i doszłam do wniosku, że to chyba nie ten sam Orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 a czyja to taka fajna kabinka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 pralnio-suszarnie będe miec nad garażem i słusznie czytałam na forum zastrzeżenia co do Oriona AgnieszkiK i doszłam do wniosku, że to chyba nie ten sam Orion jestem w szoku co ta kobieta tam wypisała jeśli ja widziałabym tyle wad w projekcie to wybrałabym inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 pralnio-suszarnie będe miec nad garażem a może tak? http://img213.imageshack.us/img213/7085/parterbig4.gif ta kabina po prawej to np walk - in, taka częściowo otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 a czyja to taka fajna kabinka??? Basi -Baszuk Przypomnij mi Ty masz wiekszą tą łazienkę bo,że kombinowałaś z przesunięciem to wiem ale pozostał ten sam metraż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts