Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

pralnio-suszarnie będe miec nad garażem

a może tak?

http://img213.imageshack.us/img213/7085/parterbig4.gif

ta kabina po prawej to np walk - in, taka częściowo otwarta

jakie my tu mamy kochane i pomocne koleżanki :D wielkie dzięki :wink:

A czy ściana na ktorej jest lustro bedzie wygodna? - chodzi mi o to,że tam jest wgłębienie ,zatoka........ściana ma 120cm

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I TO jest romantyzm........

Arctico nie sposób się nie odnieść do twojej wizji romantyzmu. Stolik wraz z krzesełkami przepiękne :D ale to takie jakby to określić ....."babcine" mam nadzieję, że się nie obrazisz :wink:

pralnio-suszarnie będe miec nad garażem
i słusznie :D czytałam na forum zastrzeżenia co do Oriona AgnieszkiK i doszłam do wniosku, że to chyba nie ten sam Orion :lol: :wink:

jestem w szoku co ta kobieta tam wypisała :o

jeśli ja widziałabym tyle wad w projekcie to wybrałabym inny :-?

raczej nie bywała na budowie i może zobaczyła dopiero efekt końcowy :lol:

[jakie my tu mamy kochane i pomocne koleżanki :D wielkie dzięki :wink:

A czy ściana na ktorej jest lustro bedzie wygodna? - chodzi mi o to,że tam jest wgłębienie ,zatoka........ściana ma 120cm

:D :D

bo ja wiem? Jeśli lustro będzie na całą ścianę, to 120 cm to jest sporo... można zrobic odwrotnie, umywalkę, gdzie kabina, ale wtedy po ścianka w kącie z oknem chyba będzie za płytka na kabinę? Ile to jest cm? No i ile ma ta ścianka po prawej, gdzie teraz narysowałam kabinę? Myślę, ze warto dać większą kabinę, skoro jest miejsce. Przy hydromasażu 90cm wydaje mi się absolutnym minimum, bo nie będzie efektu... a lepiej więcej!

I czy będziesz potrzebowała składziku na różne inne rzeczy przydatne o różnych porach roku :wink:

my ludzie lubimy chomikowac :wink: to taki składzic na graty zawsze się przyda :lol: ..........dzięki :wink:

żebyś wiedziała :) ja mam mnóstwo takich "przydasię"... ostatnio trafiłam na pudełko zapełnione paragonami, niektóre z przed 5 lat... :roll:

bo ja wiem? Jeśli lustro będzie na całą ścianę, to 120 cm to jest sporo... można zrobic odwrotnie, umywalkę, gdzie kabina, ale wtedy po ścianka w kącie z oknem chyba będzie za płytka na kabinę? Ile to jest cm?

niestety ok 70cm :-?

No i ile ma ta ścianka po prawej, gdzie teraz narysowałam kabinę? Myślę, ze warto dać większą kabinę, skoro jest miejsce. Przy hydromasażu 90cm wydaje mi się absolutnym minimum, bo nie będzie efektu... a lepiej więcej!

ta ściana ma 224cm długości ale na szer.wejdzie 80

I czy będziesz potrzebowała składziku na różne inne rzeczy przydatne o różnych porach roku :wink:

my ludzie lubimy chomikowac :wink: to taki składzic na graty zawsze się przyda :lol: ..........dzięki :wink:

żebyś wiedziała :) ja mam mnóstwo takich "przydasię"... ostatnio trafiłam na pudełko zapełnione paragonami, niektóre z przed 5 lat... :roll:

Eleno chomikowanie to chyba leży w naszej naturze :wink: a nóż widelec coś się przyda :lol:

ta ściana ma 224cm długości ale na szer.wejdzie 80

to jakiś walk - in po prawej byłby cool! ;)

http://www.monto.pl/files/824900643/walk_in.jpg

szkoda, ze to cholerstwo takie drogie... :-?

bardzo fajne cholerstwo 8)

włąsnie coś takiego, ale zamiast prawej bocznej, szklanej ścianki będzie scianka z kafli i do niej będą dochodziły drzwiczki (szklane) - całość będzie w prostokącie