Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pralnio-suszarnie będe miec nad garażem

a może tak?

http://img213.imageshack.us/img213/7085/parterbig4.gif

ta kabina po prawej to np walk - in, taka częściowo otwarta

jakie my tu mamy kochane i pomocne koleżanki :D wielkie dzięki :wink:

A czy ściana na ktorej jest lustro bedzie wygodna? - chodzi mi o to,że tam jest wgłębienie ,zatoka........ściana ma 120cm

jak zrobisz według tego wyżej projektu to będziesz miała ładną łazienkę :D ja mam taką i jest ok. Z tym, że wejście mam bardziej przesunięte w prawo i planuję troszkę inny układ w śrdoku :D

...ale to nie Twoja, tylko u kogoś? Danusia, to zależy, czy Tobie taka wystarczy!

to jest łazienka w orionie tak wyglada w realu bez powiekszania.........ukradziona od jednej z forumowiczek :wink:

wiesz Danusia, moja mala łazienka ma 3,3m, ale kabinę mam składaną harmonijkowo, zeby goście się do kibelka mogli dostać!.. ;)

dziewczynki, więc głosujemy :wink: wyżej puściłam łazienkę w realu ma tak zostac czy powiekszac?
a jak ty chcesz powiększyć, jak ona już jest powiększona :-? chyba, że nie na tą fotkę patrzę :wink:

na tym zdjęciu jest połączone pom 8 z 9 to jest po powiększeniu

chodzi o to czy ma zostac tak jak w projekcie czy tak jak tutaj?

ja bym zostawiła małą łazienkę, właśnie ze względu na pomieszczenie na różne szpargały, zwłaszcza że na górze będziesz i tak miała większą łazienkę...
Eleno ta nasza na dole łazieneczka to bez powiększenia chociaż troszkę to naprawdę jest baaardzo mała :D

zdaję sobie sprawę, widziałam rzut na poprzedniej stronie. ale jeżeli docelowo ma to byc toaleta dla gości, to ja wybieram dodatkowe miejsce na graty - jeszcze nie mieszkamy a ja juz się martwię, gdzie upchniemy rowery, gdzie narty, gdzie meble ogrodowe... nasz garaż jest na to za mały, ma 21m2 i jest jednostanowiskowy :(

ale to jest tylko moje zdanie, a Danusia i tak musi zdecydować sama, bo to ona będzie tam mieszkać :wink:

...ale to nie Twoja, tylko u kogoś? Danusia, to zależy, czy Tobie taka wystarczy!

to jest łazienka w orionie tak wyglada w realu bez powiekszania.........ukradziona od jednej z forumowiczek :wink:

wiesz Danusia, moja mala łazienka ma 3,3m, ale kabinę mam składaną harmonijkowo, zeby goście się do kibelka mogli dostać!.. ;)

poczekam Aguś za zdjęciami Twojej łazienki :wink:

dziewczynki, więc głosujemy :wink: wyżej puściłam łazienkę w realu ma tak zostac czy powiekszac?
a jak ty chcesz powiększyć, jak ona już jest powiększona :-? chyba, że nie na tą fotkę patrzę :wink:

na tym zdjęciu jest połączone pom 8 z 9 to jest po powiększeniu

chodzi o to czy ma zostac tak jak w projekcie czy tak jak tutaj?

tak jak tutaj. Faktycznie składzik też jest potrzebny ale w orionie jest jeszcze stryszek i tam można mniej potrzebne rzeczy trzymać.

Danusiu, masz jeszcze jakieś stemple na budowie? Kupilismy 200 sazt, ale chyba nam zabraknie. :cry:

szkoda,że nie zgadałysmy się chociaż z 2 tyg.temu......obiecałam pożyczyc sąsiadowi dwa domy dalej..........przykro mi bo bardzo chętnie bym Ci pomogła

Gdyby zabrakło Ci pustaków stropowych to daj znac :wink: