EwaWoj 18.10.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 drzwi kabinowe największy rozmiar to 180 i kosztują ok.1800,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ta kabinka co Sure pokazała to raczej droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dziewczynki, więc głosujemy wyżej puściłam łazienkę w realu ma tak zostac czy powiekszac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ta kabinka co Sure pokazała to raczej droga oj chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.10.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ja bym zostawiła małą łazienkę, właśnie ze względu na pomieszczenie na różne szpargały, zwłaszcza że na górze będziesz i tak miała większą łazienkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dziewczynki, więc głosujemy wyżej puściłam łazienkę w realu ma tak zostac czy powiekszac? ...ale to nie Twoja, tylko u kogoś? Danusia, to zależy, czy Tobie taka wystarczy! a kabinkę Aquaform masz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 1:0 dla malej łazienki dziękuje Elenuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dziewczynki, więc głosujemy wyżej puściłam łazienkę w realu ma tak zostac czy powiekszac? a jak ty chcesz powiększyć, jak ona już jest powiększona chyba, że nie na tą fotkę patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ja bym zostawiła małą łazienkę, właśnie ze względu na pomieszczenie na różne szpargały, zwłaszcza że na górze będziesz i tak miała większą łazienkę... Eleno ta nasza na dole łazieneczka to bez powiększenia chociaż troszkę to naprawdę jest baaardzo mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ...ale to nie Twoja, tylko u kogoś? Danusia, to zależy, czy Tobie taka wystarczy! to jest łazienka w orionie tak wyglada w realu bez powiekszania.........ukradziona od jednej z forumowiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 pralnio-suszarnie będe miec nad garażem a może tak? http://img213.imageshack.us/img213/7085/parterbig4.gif ta kabina po prawej to np walk - in, taka częściowo otwarta jakie my tu mamy kochane i pomocne koleżanki wielkie dzięki A czy ściana na ktorej jest lustro bedzie wygodna? - chodzi mi o to,że tam jest wgłębienie ,zatoka........ściana ma 120cm jak zrobisz według tego wyżej projektu to będziesz miała ładną łazienkę ja mam taką i jest ok. Z tym, że wejście mam bardziej przesunięte w prawo i planuję troszkę inny układ w śrdoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ...ale to nie Twoja, tylko u kogoś? Danusia, to zależy, czy Tobie taka wystarczy! to jest łazienka w orionie tak wyglada w realu bez powiekszania.........ukradziona od jednej z forumowiczek wiesz Danusia, moja mala łazienka ma 3,3m, ale kabinę mam składaną harmonijkowo, zeby goście się do kibelka mogli dostać!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dziewczynki, więc głosujemy wyżej puściłam łazienkę w realu ma tak zostac czy powiekszac? a jak ty chcesz powiększyć, jak ona już jest powiększona chyba, że nie na tą fotkę patrzę na tym zdjęciu jest połączone pom 8 z 9 to jest po powiększeniu http://img213.imageshack.us/img213/7085/parterbig4.gif chodzi o to czy ma zostac tak jak w projekcie czy tak jak tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.10.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ja bym zostawiła małą łazienkę, właśnie ze względu na pomieszczenie na różne szpargały, zwłaszcza że na górze będziesz i tak miała większą łazienkę... Eleno ta nasza na dole łazieneczka to bez powiększenia chociaż troszkę to naprawdę jest baaardzo mała zdaję sobie sprawę, widziałam rzut na poprzedniej stronie. ale jeżeli docelowo ma to byc toaleta dla gości, to ja wybieram dodatkowe miejsce na graty - jeszcze nie mieszkamy a ja juz się martwię, gdzie upchniemy rowery, gdzie narty, gdzie meble ogrodowe... nasz garaż jest na to za mały, ma 21m2 i jest jednostanowiskowy ale to jest tylko moje zdanie, a Danusia i tak musi zdecydować sama, bo to ona będzie tam mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ...ale to nie Twoja, tylko u kogoś? Danusia, to zależy, czy Tobie taka wystarczy! to jest łazienka w orionie tak wyglada w realu bez powiekszania.........ukradziona od jednej z forumowiczek wiesz Danusia, moja mala łazienka ma 3,3m, ale kabinę mam składaną harmonijkowo, zeby goście się do kibelka mogli dostać!.. poczekam Aguś za zdjęciami Twojej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 18.10.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Danusiu, masz jeszcze jakieś stemple na budowie? Kupilismy 200 sazt, ale chyba nam zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ale to jest tylko moje zdanie, a Danusia i tak musi zdecydować sama, bo to ona będzie tam mieszkać mam jeszcze czas na decyzję........będziemy z mężem gdybac ale z autopsji wiem,że zostanie to na mojej głowie cieszę się,że mam WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dziewczynki, więc głosujemy wyżej puściłam łazienkę w realu ma tak zostac czy powiekszac? a jak ty chcesz powiększyć, jak ona już jest powiększona chyba, że nie na tą fotkę patrzę na tym zdjęciu jest połączone pom 8 z 9 to jest po powiększeniu http://img213.imageshack.us/img213/7085/parterbig4.gif chodzi o to czy ma zostac tak jak w projekcie czy tak jak tutaj? tak jak tutaj. Faktycznie składzik też jest potrzebny ale w orionie jest jeszcze stryszek i tam można mniej potrzebne rzeczy trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Danusiu, masz jeszcze jakieś stemple na budowie? Kupilismy 200 sazt, ale chyba nam zabraknie. szkoda,że nie zgadałysmy się chociaż z 2 tyg.temu......obiecałam pożyczyc sąsiadowi dwa domy dalej..........przykro mi bo bardzo chętnie bym Ci pomogła Gdyby zabrakło Ci pustaków stropowych to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.10.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Danusiu, masz jeszcze jakieś stemple na budowie? Kupilismy 200 sazt, ale chyba nam zabraknie. ja chętnie pozbyłabym się swoich, ale chyba ciut za daleko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts