Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Danusiu, masz jeszcze jakieś stemple na budowie? Kupilismy 200 sazt, ale chyba nam zabraknie. :cry:

szkoda,że nie zgadałysmy się chociaż z 2 tyg.temu......obiecałam pożyczyc sąsiadowi dwa domy dalej..........przykro mi bo bardzo chętnie bym Ci pomogła

Gdyby zabrakło Ci pustaków stropowych to daj znac :wink:

Dzięki.

Wiesz co!?Tak naprawde to nie wiemy co zrobic bo............

na razie będziemy mieszkac na dole (całe brudne roboty będą zrobione na górze przed przeprowadzką),ale reszta będzie musiała poczekac.........chciałabym inaczej ale niestety :-?

więc będziemy korzystac z dolnej łazienki a poźniej jak skończymy górną to tak pół na pól, bo jednak lepiej rozdzielic się a nie czekac w kolejce :lol: :wink:

Fakt pom.gosp.zawsze sie przydaje, bo znając życie zawsze jest coś do schowania np.ciuchy od styropianu .......wszechobecne kulki styropianowe :evil:

Danusiu, masz jeszcze jakieś stemple na budowie? Kupilismy 200 sazt, ale chyba nam zabraknie. :cry:

szkoda,że nie zgadałysmy się chociaż z 2 tyg.temu......obiecałam pożyczyc sąsiadowi dwa domy dalej..........przykro mi bo bardzo chętnie bym Ci pomogła

Gdyby zabrakło Ci pustaków stropowych to daj znac :wink:

Dzięki.

a na kiedy dokładnie bys potrzebowała?

Wiesz co!?Tak naprawde to nie wiemy co zrobic bo............

na razie będziemy mieszkac na dole (całe brudne roboty będą zrobione na górze przed przeprowadzką),ale reszta będzie musiała poczekac.........chciałabym inaczej ale niestety :-?

więc będziemy korzystac z dolnej łazienki a poźniej jak skończymy górną to tak pół na pól, bo jednak lepiej rozdzielic się a nie czekac w kolejce :lol: :wink:

Fakt pom.gosp.zawsze sie przydaje, bo znając życie zawsze jest coś do schowania np.ciuchy od styropianu .......wszechobecne kulki styropianowe :evil:

na razie masz standardową łazienkę to wejdź do niej, posiedź przez chwilę i pomyśl czy taka będzie akurat czy może jednak za mała :-?

dziewczynki, więc głosujemy :wink: wyżej puściłam łazienkę w realu ma tak zostac czy powiekszac?
a jak ty chcesz powiększyć, jak ona już jest powiększona :-? chyba, że nie na tą fotkę patrzę :wink:

na tym zdjęciu jest połączone pom 8 z 9 to jest po powiększeniu

http://img213.imageshack.us/img213/7085/parterbig4.gif

chodzi o to czy ma zostac tak jak w projekcie czy tak jak tutaj?

tak jak tutaj. Faktycznie składzik też jest potrzebny ale w orionie jest jeszcze stryszek i tam można mniej potrzebne rzeczy trzymać.

Właśnie jestem po.... wkładaniu rowerów i leżaków basenowych na stryszek. Jak to się mówi: "największemu wrogowi nie życzę" :wink: :lol:

dziewczynki, więc głosujemy :wink: wyżej puściłam łazienkę w realu ma tak zostac czy powiekszac?
a jak ty chcesz powiększyć, jak ona już jest powiększona :-? chyba, że nie na tą fotkę patrzę :wink:

na tym zdjęciu jest połączone pom 8 z 9 to jest po powiększeniu

http://img213.imageshack.us/img213/7085/parterbig4.gif

chodzi o to czy ma zostac tak jak w projekcie czy tak jak tutaj?

tak jak tutaj. Faktycznie składzik też jest potrzebny ale w orionie jest jeszcze stryszek i tam można mniej potrzebne rzeczy trzymać.

Właśnie jestem po.... wkładaniu rowerów i leżaków basenowych na stryszek. Jak to się mówi: "największemu wrogowi nie życzę" :wink: :lol:

rowery na strych :o współczuję :-?

w tym linku Basi,który Ci podałam widziałaś kuchnie?
wróciłam na chwilę :wink: widziłam, fajnie ma tam zrobione :D

a ja myślę,że albo lodówka takich rozmarów albo spiżarka :wink:

początkowo chciałam lodówkę taką dużą Sharpa ale teraz myślę o mniejszej i węższej :roll: tak do końca to nie jestem pewna :wink: