dankaf 18.10.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 a u nas stemple w piecu lądują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 kurcze to tak jest,jak potrzeba to nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Danuś z dolną łazienką to musisz pomyśleć tak naprawdę do czego będzie tobie ona potrzebna. U mnie było tak: podstawa kabina (bo na górze tylko wanna), zakładamy duuużą ilość gości (będzie uczęszczana) to taka mała byłaby za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 18.10.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Danusiu, masz jeszcze jakieś stemple na budowie? Kupilismy 200 sazt, ale chyba nam zabraknie. szkoda,że nie zgadałysmy się chociaż z 2 tyg.temu......obiecałam pożyczyc sąsiadowi dwa domy dalej..........przykro mi bo bardzo chętnie bym Ci pomogła Gdyby zabrakło Ci pustaków stropowych to daj znac Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Wiesz co!?Tak naprawde to nie wiemy co zrobic bo............ na razie będziemy mieszkac na dole (całe brudne roboty będą zrobione na górze przed przeprowadzką),ale reszta będzie musiała poczekac.........chciałabym inaczej ale niestety więc będziemy korzystac z dolnej łazienki a poźniej jak skończymy górną to tak pół na pól, bo jednak lepiej rozdzielic się a nie czekac w kolejce Fakt pom.gosp.zawsze sie przydaje, bo znając życie zawsze jest coś do schowania np.ciuchy od styropianu .......wszechobecne kulki styropianowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Danusiu, masz jeszcze jakieś stemple na budowie? Kupilismy 200 sazt, ale chyba nam zabraknie. szkoda,że nie zgadałysmy się chociaż z 2 tyg.temu......obiecałam pożyczyc sąsiadowi dwa domy dalej..........przykro mi bo bardzo chętnie bym Ci pomogła Gdyby zabrakło Ci pustaków stropowych to daj znac Dzięki. a na kiedy dokładnie bys potrzebowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Wiesz co!?Tak naprawde to nie wiemy co zrobic bo............ na razie będziemy mieszkac na dole (całe brudne roboty będą zrobione na górze przed przeprowadzką),ale reszta będzie musiała poczekac.........chciałabym inaczej ale niestety więc będziemy korzystac z dolnej łazienki a poźniej jak skończymy górną to tak pół na pól, bo jednak lepiej rozdzielic się a nie czekac w kolejce Fakt pom.gosp.zawsze sie przydaje, bo znając życie zawsze jest coś do schowania np.ciuchy od styropianu .......wszechobecne kulki styropianowe na razie masz standardową łazienkę to wejdź do niej, posiedź przez chwilę i pomyśl czy taka będzie akurat czy może jednak za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 teraz muszę kończyć bo moje dzieciątko prosi o kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 w tym linku Basi,który Ci podałam widziałaś kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 teraz muszę kończyć bo moje dzieciątko prosi o kompa musisz kupic drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dziewczynki, więc głosujemy wyżej puściłam łazienkę w realu ma tak zostac czy powiekszac? a jak ty chcesz powiększyć, jak ona już jest powiększona chyba, że nie na tą fotkę patrzę na tym zdjęciu jest połączone pom 8 z 9 to jest po powiększeniu http://img213.imageshack.us/img213/7085/parterbig4.gif chodzi o to czy ma zostac tak jak w projekcie czy tak jak tutaj? tak jak tutaj. Faktycznie składzik też jest potrzebny ale w orionie jest jeszcze stryszek i tam można mniej potrzebne rzeczy trzymać. Właśnie jestem po.... wkładaniu rowerów i leżaków basenowych na stryszek. Jak to się mówi: "największemu wrogowi nie życzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 rowery można tez wieszać w garażu... ...my w swoim będziemy też chyba podwieszać deskę surfingową pod sufitem, bo jest z przodu wyżej, warto to wykorzystać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 w tym linku Basi,który Ci podałam widziałaś kuchnie? wróciłam na chwilę widziłam, fajnie ma tam zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dziewczynki, więc głosujemy wyżej puściłam łazienkę w realu ma tak zostac czy powiekszac? a jak ty chcesz powiększyć, jak ona już jest powiększona chyba, że nie na tą fotkę patrzę na tym zdjęciu jest połączone pom 8 z 9 to jest po powiększeniu http://img213.imageshack.us/img213/7085/parterbig4.gif chodzi o to czy ma zostac tak jak w projekcie czy tak jak tutaj? tak jak tutaj. Faktycznie składzik też jest potrzebny ale w orionie jest jeszcze stryszek i tam można mniej potrzebne rzeczy trzymać. Właśnie jestem po.... wkładaniu rowerów i leżaków basenowych na stryszek. Jak to się mówi: "największemu wrogowi nie życzę" rowery na strych współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.10.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 U nas rowery teraz wiszą w ciasnym przedpokoju pod sufitem i w zasadzie w oczy się nie rzucają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Nasze będą wisiec na ścianie w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 w tym linku Basi,który Ci podałam widziałaś kuchnie? wróciłam na chwilę widziłam, fajnie ma tam zrobione a ja myślę,że albo lodówka takich rozmarów albo spiżarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 w tym linku Basi,który Ci podałam widziałaś kuchnie? wróciłam na chwilę widziłam, fajnie ma tam zrobione a ja myślę,że albo lodówka takich rozmarów albo spiżarka początkowo chciałam lodówkę taką dużą Sharpa ale teraz myślę o mniejszej i węższej tak do końca to nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 jedna z moich koncepcji: mniejsza lodówka w kuchni a zamrażarka w piwnicy druga: duża lodówka w kuchni a kruszarka do lodu w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts