EwaWoj 18.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Nasze będą wisiec na ścianie w garażu. u nas też tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ja cały czas myslę o dużej podwójnej lodówie,bo ja muszę miec dużą -lubię zamawiac gotowe wyroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 i taka duża byłaby najlepsza ale ona zajmuje trochę miejsca. Teoretycznie powinna zmieścić się ale wówczas może być problem z dostaniem się do szafek (tych na prawo od okna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ewka Ty masz tyle miejsca,że spokojnie w kuchni starczy zgrabna lodóweczka a zamrażarka gdzieś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 oglądałam lodówki takie pośrednie pomiędzy tymi szerokimi a standardowymi może na taką się zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ja to bym ją postawiła dupą do wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 oglądałam lodówki takie pośrednie pomiędzy tymi szerokimi a standardowymi może na taką się zdecyduję jakiej były firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ewka Ty masz tyle miejsca,że spokojnie w kuchni starczy zgrabna lodóweczka a zamrażarka gdzieś tam hi, hi przecież mamy ten sam domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ewka Ty masz tyle miejsca,że spokojnie w kuchni starczy zgrabna lodóweczka a zamrażarka gdzieś tam hi, hi przecież mamy ten sam domek ale wyszło ale pisałaś,że chcesz wsadzic zamrażarkę do piwnicy(pewnie chodziło Ci o grillownie) a ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.10.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 do jutrapa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 19.10.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ewa mam nadzieje że starczyło dla pieska myślałam, że wystarczy ale on ma tak wielką budę , że zabrakło Trza-było się zjawić w sobotę u nas ktoś zawsze jest To przyjedź dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.10.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ewa mam nadzieje że starczyło dla pieska myślałam, że wystarczy ale on ma tak wielką budę , że zabrakło Trza-było się zjawić w sobotę u nas ktoś zawsze jest To przyjedź dzisiaj a o której dzisiaj będziesz w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.10.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oglądałam lodówki takie pośrednie pomiędzy tymi szerokimi a standardowymi może na taką się zdecyduję jakiej były firmy? sorki nie pamiętam ale będę w tygodniu w Media to podejdę zobaczyć i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.10.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ewka Ty masz tyle miejsca,że spokojnie w kuchni starczy zgrabna lodóweczka a zamrażarka gdzieś tam hi, hi przecież mamy ten sam domek ale wyszło ale pisałaś,że chcesz wsadzic zamrażarkę do piwnicy(pewnie chodziło Ci o grillownie) a ja nie mam tak chodziło mi o grillownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.10.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja to bym ją postawiła dupą do wiatrołapu ja też tam ją chcę wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 witam dziewczynki!!! u Was tez taka mgła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 witam dziewczynki!!! u Was tez taka mgła?? czesc jest,jest straszna........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dzisiaj nie puściłam starszą do szkoły,od wczoraj gorączka jeśli do jutra nie zejdzie trza będzie do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 zaczęła się pora róznych choróbsk Danusia...Ty masz instalacje alarmową??? ile Cie kosztowała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 zaczęła się pora róznych choróbsk Danusia...Ty masz instalacje alarmową??? ile Cie kosztowała??? Kaluś nie mam Postanowilismy,że w przyszłym roku-wiosną jak przyjdą okna a później właśnie elektryka,hydraulika wynajmiemy Security.Do póki się nie wprowadzimy a później się zobaczy.Będę płacic jedynie za abonament ok.90zł.Sprzęt firma ochroniarska wynajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts