Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rozumiem :-? też się boję i też będę chciała tyle tylko,że nie wiem jeszcze czy na stałe :-?

Nasi sąsiedzi spali w swoich domkach przed wprowadzką i pilnowali.........mi to się nie uśmiecha ale fakt jest taki,że za nim ja się wprowadzę to będę miała trzech już sąsiadów mieszkających..........jakiś plus z tego jest :wink:

Ale wiem,że łażą po działkach bo sąsiedzi kiedyś dzwonili,że o 1 w nocy ktos coś szukał...........przydalaby się siatka i moja Dora do pilnowania i kto wiem,może tak zrobimy.

Danusiu, masz jeszcze jakieś stemple na budowie? Kupilismy 200 sazt, ale chyba nam zabraknie. :cry:

szkoda,że nie zgadałysmy się chociaż z 2 tyg.temu......obiecałam pożyczyc sąsiadowi dwa domy dalej..........przykro mi bo bardzo chętnie bym Ci pomogła

Gdyby zabrakło Ci pustaków stropowych to daj znac :wink:

Dzięki.

a na kiedy dokładnie bys potrzebowała?

Właściwie to na już, w piątek okazało się, że te 200 szt będzie za mało :-?

Wiesz obiecałam pożyczyc ale narazie nie widzę,żeby robił,bo to jest murarz w wolnej chwili muruje sobie domek po pracy :wink:

Mogę spytac na kiedy dokładnie będzie potrzebował tyle tylko,że stemple musiałby byc do zwrotu :-? ......gdyby to ode mnie zależało to bym ich nie brała ale narazie będą nam zastępowac płot :( no i ten sąsiad ma obiecane..........

Wiesz obiecałam pożyczyc ale narazie nie widzę,żeby robił,bo to jest murarz w wolnej chwili muruje sobie domek po pracy :wink:

Mogę spytac na kiedy dokładnie będzie potrzebował tyle tylko,że stemple musiałby byc do zwrotu :-? ......gdyby to ode mnie zależało to bym ich nie brała ale narazie będą nam zastępowac płot :( no i ten sąsiad ma obiecane..........

Danusiu, oczywiście że do zwrotu, pożyczylibysmy je na miesiąc, bo tyle chyba wystarczy. Jak możesz spytać to będzie super, my musielibysmy skombinowac transport, bo sami nie dysponujemy żadnym dostawczym autkiem.

Danusiu, oczywiście że do zwrotu, pożyczylibysmy je na miesiąc, bo tyle chyba wystarczy. Jak możesz spytać to będzie super, my musielibysmy skombinowac transport, bo sami nie dysponujemy żadnym dostawczym autkiem.

napisz mi ile chcesz tych stempli i na kiedy

niestety nie mam samochodu na taką długośc........zresztą jakiej potrzebujesz?

pawalara głupio mi :(

rozmawiałyśmy kiedyś o tych stemplach .........myslałam,że temat jest zamkniety,że załatwisz gdzieś bliżej i stało się jak się stało.Gdybym wiedziała,że na pewno będziesz je chciała to bym je zostawiła :(

Przestań, jak może Ci być głupio, temat oczywiście był zamkniety, bo my potrzebowaliśmy znacznie więcej niż Wy mieliście i łatwiej nam było załatwic wszystko z jednego źródła, ale teraz jak okazało się, że nam zabraknie, to przypomniało mi się o Tobie. Nie może Ci być głupio, wręcz ZABRANIAM :wink:

nie, nie możesz, musisz stac na warcie :wink:

tak jest! obiecuję :wink:

napisz mi ile tych stempli i jakiej długości

jesli chodzi o termin to w środę jadę do lekarza z starszą.Zastanów się na kiedy potrzebujesz,czy załatwiasz sama czy podpytac tego od żuka i daj zac.,

narazie kończe bo teraz jest czas na wyspe gier :-? :wink:

Wpadam i mówię ;dzień dobry :D :D

cześc Beatko :D właścicielko cudownej kuchni :wink:

widziałam wczoraj łazieneczkę.........następne cudeńko się szykuje

Ta łazienka to trochę taka wymęczona ,bo bardzo mała jest .Ale myślę ,że jak zrobię zabudowę skosów szafkami ,to będzie w miarę funkcjonalna.