EwaWoj 19.10.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Wpadam i mówię ;dzień dobry cześc Beatko właścicielko cudownej kuchni widziałam wczoraj łazieneczkę.........następne cudeńko się szykuje Ta łazienka to trochę taka wymęczona ,bo bardzo mała jest .Ale myślę ,że jak zrobię zabudowę skosów szafkami ,to będzie w miarę funkcjonalna. Beato bardzo ładna, stylowa kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 19.10.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 cześć dziewczyny cześć laski trochę was zaniedbałam ale cały dzień po lekarzach z teściem więc mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 koniec filmika...........jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 cześć doopeczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 cześć doopeczki.... oj, Ty małpiszonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 koniec filmika...........jestem cześć co oglądałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 hi, hi nie pytaj .............M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 własnie skończyłam Twój dziennik masz swoje typy płytek na drugą łazienke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 cześć doopeczki.... oj, Ty małpiszonie łeee. tam.... ja to bym była zadowolona, jakby ktoś nazwał mnie doopeczką... ale moja szanowna to juz za dużo wiosen ma, żeby zostać tak nazwaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 cześć doopeczki.... oj, Ty małpiszonie łeee. tam.... ja to bym była zadowolona, jakby ktoś nazwał mnie doopeczką... ale moja szanowna to juz za dużo wiosen ma, żeby zostać tak nazwaną no, wiesz! przecie jestem .........mama tak do mnie czasem wołala "........oj,Ty małpiszonie"............znaczy się fajnie widzę,że w domciu działacie i bardzo dobrze, ja też bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 hi, hi nie pytaj .............M a ja właśnie podziwiałam nowe usta Ibisza w programie Majewskiego nie załował sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 własnie skończyłam Twój dziennik masz swoje typy płytek na drugą łazienke? na drugą dziś zamówione, na trzecią płytki też wybrane, ale nie zamawiam, bo ciągle się waham jaki układ wybrać brak zdecydowania to moje drugie imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 cześć doopeczki.... oj, Ty małpiszonie łeee. tam.... ja to bym była zadowolona, jakby ktoś nazwał mnie doopeczką... ale moja szanowna to juz za dużo wiosen ma, żeby zostać tak nazwaną no, wiesz! przecie jestem .........mama tak do mnie czasem wołala "........oj,Ty małpiszonie"............znaczy się fajnie widzę,że w domciu działacie i bardzo dobrze, ja też bym chciała nio...wiem, że to miłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie mogę na niego patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie mogę na niego patrzec odwaliło mu na stare lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 własnie skończyłam Twój dziennik masz swoje typy płytek na drugą łazienke? na drugą dziś zamówione, na trzecią płytki też wybrane, ale nie zamawiam, bo ciągle się waham jaki układ wybrać brak zdecydowania to moje drugie imię zacytowałam Ciebie z dziennika,bo pierwsza to wiem,że le rable ..............śliczności A mogę wiedziec jakie wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nio...wiem, że to miłe... no, ja wiem, że Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.10.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 własnie skończyłam Twój dziennik masz swoje typy płytek na drugą łazienke? na drugą dziś zamówione, na trzecią płytki też wybrane, ale nie zamawiam, bo ciągle się waham jaki układ wybrać brak zdecydowania to moje drugie imię zacytowałam Ciebie z dziennika,bo pierwsza to wiem,że le rable ..............śliczności A mogę wiedziec jakie wybrałaś? Tak, do naszej "małżeńskiej" Porcelanosa Glass na ściany (antacita i blanco), na podłoge Novabell Spazio Nero. A do tej drugiej górnej będzie Fap Cupido (perla i lavagna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Le Rable....mi też sie bardzo podobaja, ale niestety nie na moja kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Le Rable....mi też sie bardzo podobaja, ale niestety nie na moja kieszeń moja łazieneczka jest malutka, więc tak strasznie drogo nie wyszło. no i z dekorami nie szalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts