Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, do naszej "małżeńskiej" Porcelanosa Glass na ściany (antacita i blanco), na podłoge Novabell Spazio Nero. A do tej drugiej górnej będzie Fap Cupido (perla i lavagna).

pomyliłam Porcelanose z Fab Cubido...........choinka łamie mi się język :wink:

i jedne i drugie bardzo ładne :wink:

cóś piłaś? :wink:

mam nadzieję, że łazieneczki fajnie wyjdą

Elena tyle ostatnio naczaskałaś inspiracji z płytkami,że sie pogubiłam :oops:

A jak planujecie kłaśc płytki do samego sufitu? Wizualizację Le Rable pamietam a reszta?

w wolnej chwili wrzucę projekt :)

ponieważ obie łazienki są w skosach, w każdej z nich tylko jedna ściana będzie do sufitu - ta, przy której można stać prosto ;)

cześc dziewczyny :D

A ja marzę o chudziaku i oknach :lol: :wink:

Jestem taką babą,że musze wiedziec wszystko naprzód...........chociaż jak ma to wyglądac :wink:

Patrząc na inspiracje łazienek to ostatnio panuje moda na kładzenie kafli tylko w miejscach mokrych a reszta to farba,tapeta,fototapeta,drewno,beton,cegła itd................

cześc dziewczyny :D

A ja marzę o chudziaku i oknach :lol: :wink:

Jestem taką babą,że musze wiedziec wszystko naprzód...........chociaż jak ma to wyglądac :wink:

Patrząc na inspiracje łazienek to ostatnio panuje moda na kładzenie kafli tylko w miejscach mokrych a reszta to farba,tapeta,fototapeta,drewno,beton,cegła itd................

Ja na górze to jeszcze ścianek działowych nie mam to o łazience nie myśle :-?