GLAMOURMUM 19.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Le Rable....mi też sie bardzo podobaja, ale niestety nie na moja kieszeń moja łazieneczka jest malutka, więc tak strasznie drogo nie wyszło. no i z dekorami nie szalałam no właśnie moje łazienki sa spore... a Twoja malutka łazieneczka ile ma metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nieco ponad 4m2 (2,15x2,25) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tak, do naszej "małżeńskiej" Porcelanosa Glass na ściany (antacita i blanco), na podłoge Novabell Spazio Nero. A do tej drugiej górnej będzie Fap Cupido (perla i lavagna). pomyliłam Porcelanose z Fab Cubido...........choinka łamie mi się język i jedne i drugie bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tak, do naszej "małżeńskiej" Porcelanosa Glass na ściany (antacita i blanco), na podłoge Novabell Spazio Nero. A do tej drugiej górnej będzie Fap Cupido (perla i lavagna). pomyliłam Porcelanose z Fab Cubido...........choinka łamie mi się język i jedne i drugie bardzo ładne cóś piłaś? mam nadzieję, że łazieneczki fajnie wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Elena tyle ostatnio naczaskałaś inspiracji z płytkami,że sie pogubiłam A jak planujecie kłaśc płytki do samego sufitu? Wizualizację Le Rable pamietam a reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 cóś piłaś? no niestety,ale stoi za szkłem i się do mnie uśmiecha miodówka tzw.dwojniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.10.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 do jutra dziewczynki pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.10.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Elena tyle ostatnio naczaskałaś inspiracji z płytkami,że sie pogubiłam A jak planujecie kłaśc płytki do samego sufitu? Wizualizację Le Rable pamietam a reszta? w wolnej chwili wrzucę projekt ponieważ obie łazienki są w skosach, w każdej z nich tylko jedna ściana będzie do sufitu - ta, przy której można stać prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 20.10.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam gwiazdy nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 cześć, też już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.10.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam wszystkie laski!! jak tam humorki z rana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 u mnie temat kafli spadł na dalszy plan bo teraz latam i szukam pompy cyrkulacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam wszystkie laski!! jak tam humorki z rana?? u mnie super chociaż rano wstawać się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 20.10.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ja o kaflach co najwyżej marze Narzaie ocieplanie a potem instalacje :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ja o kaflach co najwyżej marze Narzaie ocieplanie a potem instalacje :0 instalcje wdo-kan i ogrzewania to studnia bez dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.10.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 cześc dziewczyny A ja marzę o chudziaku i oknach Jestem taką babą,że musze wiedziec wszystko naprzód...........chociaż jak ma to wyglądac Patrząc na inspiracje łazienek to ostatnio panuje moda na kładzenie kafli tylko w miejscach mokrych a reszta to farba,tapeta,fototapeta,drewno,beton,cegła itd................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 takie nowe inspiracje ciekawie wyglądają ale czy u siebie bym tak dała to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 20.10.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 cześc dziewczyny A ja marzę o chudziaku i oknach Jestem taką babą,że musze wiedziec wszystko naprzód...........chociaż jak ma to wyglądac Patrząc na inspiracje łazienek to ostatnio panuje moda na kładzenie kafli tylko w miejscach mokrych a reszta to farba,tapeta,fototapeta,drewno,beton,cegła itd................ Ja na górze to jeszcze ścianek działowych nie mam to o łazience nie myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ewelino ścianki działowe szybciutko postawią i nim się obejrzysz kafelek będziesz szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts