Beauty 20.10.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Na gorze łazienka ,a pod nią pralnia ,zrób sobie zsyp lumpów .Super sprawa .Żałuję ,ze tego nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.10.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a pod zsypem pojemnik na pranie, może być w zabudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.10.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 kobiety!!!!!!!!!! a może zamiast zsypu w dół to rzut w prawo!!!!!!!!!! z górnej łazienki mam przejście do pom nad garażem i tam chciałam pralnio-suszarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.10.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 nie,no znów myslec,gdybac ten mój mnie udusi!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 20.10.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a pod zsypem pojemnik na pranie, może być w zabudowie? Według mnie pomysł rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.10.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Danusiu, dziękuję za przyjęcie do zacnego grona Orionowiczów, no i bardzo dziękuję za szampana! Zaraz się napiję bardzo się cieszę,że wzmocnisz nasze szeregi Sure, słyszałam od znajomych, że taki zsyp na ubrania, to fajna sprawa. Oj nie ułatwiasz Danusi oj namieszała,namieszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.10.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a pod zsypem pojemnik na pranie, może być w zabudowie? Według mnie pomysł rewelacyjny! następna!............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 20.10.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Wiesz Danusiu, w tym pomieszczeniu nad garażem, to zawsze możesz zrobić pralnio suszarnię, nawet jak już będziesz mieszkać, bo przecież ścianki działowe można łatwo postawić. Jednak jak już je zrobisz, to burzenie jest bardziej skomplikowane. Myślę, że na pralnio/suszarnianie nie jest potrzebne duże pomieszczenie i ta projektowa kotłownia chyba by wystarczyła. Drugie, to to, że w ciepłe dni z parteru łatwiej wynieść pranie do ogrodu niż znosić z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.10.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a pod zsypem pojemnik na pranie, może być w zabudowie? Nakład mizerny ,ale jaka wygoda.Klapa ,rura , kosz na brudy i chlup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.10.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Sure, słyszałam od znajomych, że taki zsyp na ubrania, to fajna sprawa. Oj nie ułatwiasz Danusi oj namieszała,namieszała ale mogę Cię w walce wspierać moralnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.10.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 hej! ja też gdzieś widziałam taki zsyp prania......z łazienki do pralnie na dół!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 jutro mi zamontują zabudowę, mogę mój pokazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 20.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 jutro mi zamontują zabudowę, mogę mój pokazać... Wklej koniecznie. Ja jestem bardzo ciekawa jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 jutro mi zamontują zabudowę, mogę mój pokazać... Wklej koniecznie. Ja jestem bardzo ciekawa jak to wygląda. z wierzchu będzie wyglądac po prostu jak zabudowa wanny, obok szufladek taka otwierana szafka, dokladnie jak zsyp. W środku otwór w posadzce. Ja akurat w pralni nie mam rury (najwyżej wstawię krótką, w razie potrzeby), bo kosz na bieliznę postawię wprost na pralce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.10.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Zsyp na ciuchy prosto do pralni fajna sprawa, ale gdyby ktoś miał patent, jak zrobić, żeby czyste ciuchy od razu uprasowane do szaf się kierowały to byłby hicior, bo prasować nie znoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.10.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 jutro mi zamontują zabudowę, mogę mój pokazać... Wklej koniecznie. Ja jestem bardzo ciekawa jak to wygląda. z wierzchu będzie wyglądac po prostu jak zabudowa wanny, obok szufladek taka otwierana szafka, dokladnie jak zsyp. W środku otwór w posadzce. Ja akurat w pralni nie mam rury (najwyżej wstawię krótką, w razie potrzeby), bo kosz na bieliznę postawię wprost na pralce.. Aguś koniecznie wklej...........pomysl rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.10.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 bo prasować nie znoszę ja też i jeszcze wieszania firan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.10.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Wczoraj nie miałam szans do Was dołączyc,bo mężuś wtrynił się przed komputer i to był już koniec ........a ja wstretna matka czekam z utęsknieniem na komunię starszej i jej laptopa ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Cześć Dana!U Ciebie na pewno tez taki smutek za oknem ,jak i u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts