Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Danusiu, dziękuję za przyjęcie do zacnego grona Orionowiczów, no i bardzo dziękuję za szampana! Zaraz się napiję :lol:

bardzo się cieszę,że wzmocnisz nasze szeregi :wink:

Sure, słyszałam od znajomych, że taki zsyp na ubrania, to fajna sprawa. Oj nie ułatwiasz Danusi ;) :lol:

oj namieszała,namieszała :lol:

Wiesz Danusiu, w tym pomieszczeniu nad garażem, to zawsze możesz zrobić pralnio suszarnię, nawet jak już będziesz mieszkać, bo przecież ścianki działowe można łatwo postawić. Jednak jak już je zrobisz, to burzenie jest bardziej skomplikowane. Myślę, że na pralnio/suszarnianie nie jest potrzebne duże pomieszczenie i ta projektowa kotłownia chyba by wystarczyła. Drugie, to to, że w ciepłe dni z parteru łatwiej wynieść pranie do ogrodu niż znosić z góry.

jutro mi zamontują zabudowę, mogę mój pokazać...

Wklej koniecznie. Ja jestem bardzo ciekawa jak to wygląda.

z wierzchu będzie wyglądac po prostu jak zabudowa wanny, obok szufladek taka otwierana szafka, dokladnie jak zsyp. W środku otwór w posadzce. Ja akurat w pralni nie mam rury (najwyżej wstawię krótką, w razie potrzeby), bo kosz na bieliznę postawię wprost na pralce..

jutro mi zamontują zabudowę, mogę mój pokazać...

Wklej koniecznie. Ja jestem bardzo ciekawa jak to wygląda.

z wierzchu będzie wyglądac po prostu jak zabudowa wanny, obok szufladek taka otwierana szafka, dokladnie jak zsyp. W środku otwór w posadzce. Ja akurat w pralni nie mam rury (najwyżej wstawię krótką, w razie potrzeby), bo kosz na bieliznę postawię wprost na pralce..

Aguś koniecznie wklej...........pomysl rewelacyjny :wink: