Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj nie miałam szans do Was dołączyc,bo mężuś wtrynił się przed komputer i to był już koniec :evil:

........a ja wstretna matka czekam z utęsknieniem na komunię starszej i jej laptopa :lol: :wink:............

:lol: Danusiu, to do maja jeszcze trochę czasu upłynie. Jak Ty dasz radę :lol:

i tego sama nie wiem :lol: :wink:

rano walka o kompa bo wyspa gier

wieczorem mężuś buszule po wymianie doświadczeń

etam szkoda gadac :wink:

właśnie dopominaja się obie :wink: i zaraz będę musiała ustapic :-?

Oj, Danusiu, ja jakby nie to, że w pracy znajduję chwilkę na forum, to w domu zupełnie bym nie dała rady na dłużej niż kilka minut. Komputer akurat dostępny, ale młoda żyć mi nie daje, :wink: bo stęskniona jest za mną po przedszkolu. Zresztą ja za nią też, więc popołudniu siedzę w klockach, puzzlach i jeżdżę kolejkami :lol:

Oj, Danusiu, ja jakby nie to, że w pracy znajduję chwilkę na forum, to w domu zupełnie bym nie dała rady na dłużej niż kilka minut. Komputer akurat dostępny, ale młoda żyć mi nie daje, :wink: bo stęskniona jest za mną po przedszkolu. Zresztą ja za nią też, więc popołudniu siedzę w klockach, puzzlach i jeżdżę kolejkami :lol:
u mnie ostatnio wieczorem dostać się do kompa graniczy z cudem :wink: moje dzieciątko tak skutecznie blokuje i tak potrafi wyprosić, że nie sposób jest odmówić :D

Wiesz co Danusiu, dopiero jak dzisiaj spojrzałam na waszego Oriona, zdałam sobie sprawę, że nasi znajomi z Rokietnicy mieszkają od 3 miesięcy w takim domku.

Musisz ich namówic,aby zajrzeli na forum oriona i podzielili się swoimi spostrzeżeniami :wink:

A jakie maja okna z szprosami czy bez?

Wiesz co Danusiu, dopiero jak dzisiaj spojrzałam na waszego Oriona, zdałam sobie sprawę, że nasi znajomi z Rokietnicy mieszkają od 3 miesięcy w takim domku.

Musisz ich namówic,aby zajrzeli na forum oriona i podzielili się swoimi spostrzeżeniami :wink:

A jakie maja okna z szprosami czy bez?

Próbuję sobie przypomnieć....

Na pewno w pokoju, który wychodzi na taras, a który u nich służy za gabinet mają przesuwkę i tam chyba nie mają szprosów. Muszę podpytać się Darka, może on pamięta. Oni niestety nie udzielaja się na forum.

cześć. Danusiu jaki nowy kokieteryjny awantarek...

Nie mogłam Cię skojarzyć w pewnej chwili....

Niestety jestem wzrokowcem i rozpoznaję ludzi po awantarkach ;)

Pytałaś kiedyś o ten nowy sklep Outlet Mebli. Sklep znajduje się na ul. Kraszewskiego. Zaraz za Starostwem powiatowym na Jackowskiego. Byłam tam dzisiaj i kupiłam krzesła i lampę :)