Beauty 21.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dzisiaj dachówa podjeżdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.10.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Cześć Dana!U Ciebie na pewno tez taki smutek za oknem ,jak i u mnie? no niestety .............byle do wiosny ale za to pozdrawiam słonecznie Dzisiaj zwozimy dachówkę.Mąż sie uparł jak osioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.10.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dzisiaj dachówa podjeżdza? w tej samej chwili Jak tak bardzo chce na nią patrzec.........to niech patrzy Tak na moje oko, to jest tęsknota za robotą na działcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 21.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Wczoraj nie miałam szans do Was dołączyc,bo mężuś wtrynił się przed komputer i to był już koniec ........a ja wstretna matka czekam z utęsknieniem na komunię starszej i jej laptopa ............ Danusiu, to do maja jeszcze trochę czasu upłynie. Jak Ty dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.10.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Wczoraj nie miałam szans do Was dołączyc,bo mężuś wtrynił się przed komputer i to był już koniec ........a ja wstretna matka czekam z utęsknieniem na komunię starszej i jej laptopa ............ Danusiu, to do maja jeszcze trochę czasu upłynie. Jak Ty dasz radę i tego sama nie wiem rano walka o kompa bo wyspa gier wieczorem mężuś buszule po wymianie doświadczeń etam szkoda gadac właśnie dopominaja się obie i zaraz będę musiała ustapic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 21.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Oj, Danusiu, ja jakby nie to, że w pracy znajduję chwilkę na forum, to w domu zupełnie bym nie dała rady na dłużej niż kilka minut. Komputer akurat dostępny, ale młoda żyć mi nie daje, bo stęskniona jest za mną po przedszkolu. Zresztą ja za nią też, więc popołudniu siedzę w klockach, puzzlach i jeżdżę kolejkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 dachówkę to jeszcze przed zimą zdążyłby położyć Cóż z piękny avatar Danusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 21.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Cóż z piękny avatar Danusiu No właśnie, właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Na gorze łazienka ,a pod nią pralnia ,zrób sobie zsyp lumpów .Super sprawa .Żałuję ,ze tego nie zrobiłam teraz ja namieszam zsyp w dół ok a co z drogą powrotną czyściutkich ubranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Zawsze można zrobić jeszcze windę .Przy stanie surowym jest to jeszcze możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.10.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Cóż z piękny avatar Danusiu No właśnie, właśnie łał, też się przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Oj, Danusiu, ja jakby nie to, że w pracy znajduję chwilkę na forum, to w domu zupełnie bym nie dała rady na dłużej niż kilka minut. Komputer akurat dostępny, ale młoda żyć mi nie daje, bo stęskniona jest za mną po przedszkolu. Zresztą ja za nią też, więc popołudniu siedzę w klockach, puzzlach i jeżdżę kolejkami u mnie ostatnio wieczorem dostać się do kompa graniczy z cudem moje dzieciątko tak skutecznie blokuje i tak potrafi wyprosić, że nie sposób jest odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.10.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Cóż z piękny avatar Danusiu No właśnie, właśnie łał, też się przyłączam Nooo..... wcale Cię nie poznałam...... Twoich wpisów znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 21.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Wiesz co Danusiu, dopiero jak dzisiaj spojrzałam na waszego Oriona, zdałam sobie sprawę, że nasi znajomi z Rokietnicy mieszkają od 3 miesięcy w takim domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.10.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 cześc kobietki troszkę pocwiczyłam i od razu zmiana na lepsze............jaka talia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.10.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Wiesz co Danusiu, dopiero jak dzisiaj spojrzałam na waszego Oriona, zdałam sobie sprawę, że nasi znajomi z Rokietnicy mieszkają od 3 miesięcy w takim domku. Musisz ich namówic,aby zajrzeli na forum oriona i podzielili się swoimi spostrzeżeniami A jakie maja okna z szprosami czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 21.10.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Wiesz co Danusiu, dopiero jak dzisiaj spojrzałam na waszego Oriona, zdałam sobie sprawę, że nasi znajomi z Rokietnicy mieszkają od 3 miesięcy w takim domku. Musisz ich namówic,aby zajrzeli na forum oriona i podzielili się swoimi spostrzeżeniami A jakie maja okna z szprosami czy bez? Próbuję sobie przypomnieć.... Na pewno w pokoju, który wychodzi na taras, a który u nich służy za gabinet mają przesuwkę i tam chyba nie mają szprosów. Muszę podpytać się Darka, może on pamięta. Oni niestety nie udzielaja się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 cześć. Danusiu jaki nowy kokieteryjny awantarek... Nie mogłam Cię skojarzyć w pewnej chwili.... Niestety jestem wzrokowcem i rozpoznaję ludzi po awantarkach Pytałaś kiedyś o ten nowy sklep Outlet Mebli. Sklep znajduje się na ul. Kraszewskiego. Zaraz za Starostwem powiatowym na Jackowskiego. Byłam tam dzisiaj i kupiłam krzesła i lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.10.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Danusiu, bardzo fajny image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.10.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Oni niestety nie udzielaja się na forum. szkoda ale z domku są zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts