dankaf 22.10.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jeśli chłopaki sprawdzeni to bierz cena naprawdę bardzo dobra Kiedy będziesz robic jeszcze teraz czy wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 22.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Widzisz oni u mnie wszystko robią w zasadzie to już kładą siadkę i szpachle a dopiero nam teraz cene powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.10.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 naprawdę cena rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 śliczne lapmy a ta do jadalni super Ewka, co Ty tak ostatnio rzadko do nas tu zaglądasz? przypomnialaś sobie firmę od lodówki? niestety jeszcze nie muszę pojechać do Media bo tam tą lodówkę oglądałam i coś wybrac sie nie mogę u mnie teraz z kompem wieczorem jest ciężko bardzo nierówna walka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jeśli masz na myśli robociznę za ocieplanie poddasza, to jak za darmo my w wakacje płaciliśmy 65zł/m2 i dla tego bedziemy sami robic....... znaczy się :ja i mąż Danusiu, my też mieliśmy taki zamiar, żeby samemu to zrobić..., ale cieszę się, że się za to nie wzieliśmy. U nas 2 osoby robiły to 2 miesiące... Nawet nie mamy tyle urlopu No i zero doświadczenia, więc pewnie do tej pory byśmy się z tym męczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.10.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 jak masz specjalnie do sklepu jechac to po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.10.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Danusiu, my też mieliśmy taki zamiar, żeby samemu to zrobić..., ale cieszę się, że się za to nie wzieliśmy. U nas 2 osoby robiły to 2 miesiące... Nawet nie mamy tyle urlopu No i zero doświadczenia, więc pewnie do tej pory byśmy się z tym męczyli o kurczaczek pieczony tyle czasu! nie spodziewałam się,że jest tyle tego cholerstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jeśli masz na myśli robociznę za ocieplanie poddasza, to jak za darmo my w wakacje płaciliśmy 65zł/m2 Ocieplenie ale budynku na zewnatrz Aha to za elewację płacimy 45zł/m2 łącznie z tynkowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Danusiu, my też mieliśmy taki zamiar, żeby samemu to zrobić..., ale cieszę się, że się za to nie wzieliśmy. U nas 2 osoby robiły to 2 miesiące... Nawet nie mamy tyle urlopu No i zero doświadczenia, więc pewnie do tej pory byśmy się z tym męczyli o kurczaczek pieczony tyle czasu! nie spodziewałam się,że jest tyle tego cholerstwa Sama się dziwiłam, bo miało trwać tylko miesiąc Ale mam ważenie, że to dlatego, że FM wykonawcy zajmowało więcej czasu niż nasze poddasze hihi W każdym razie robota super! To najlepszy wykonawca, jakiego mieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.10.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Elenus........... a mąż :tak, Danuś masz rację zrobimy to sami............szukamy w końcu oszczędności ale zapomnial wspomniec,że będę siedzic tam m-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.10.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 W każdym razie robota super! To najlepszy wykonawca, jakiego mieliśmy. i to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.10.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 musze uciekac bo bajeczki się skonczyły w telewizorku,więc czas na wyspę gier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 śliczne lapmy a ta do jadalni super Ewka, co Ty tak ostatnio rzadko do nas tu zaglądasz? przypomnialaś sobie firmę od lodówki? niestety jeszcze nie muszę pojechać do Media bo tam tą lodówkę oglądałam i coś wybrac sie nie mogę u mnie teraz z kompem wieczorem jest ciężko bardzo nierówna walka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.10.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Elenus........... a mąż :tak, Danuś masz rację zrobimy to sami............szukamy w końcu oszczędności ale zapomnial wspomniec,że będę siedzic tam m-ce Też chcieliśmy zoszczędzić, ale najzabawniejsze jest to, że planowaliśmy na to przeznaczyć 2 tygodnie Danusia, ja widzę, że potrzebujesz drugiego kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 22.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Właśnie byłam w banku bo się zaczynam rozgladać za kredytem i mam masakrycznego doła i jestem wypruta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 22.10.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Właśnie byłam w banku bo się zaczynam rozgladać za kredytem i mam masakrycznego doła i jestem wypruta Piksel, spróbuj w Polbanku. Oni mają naprawdę niezłą ofertę w euro i frankach, no i nie podchodzą bardzo restrykcyjnie do zdolności kredytowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.10.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja mam kredyt w Polbanku i mogę potwierdzić, że oferta ok i obsługa kredytu też bez zastrzeżeń. Jak na razie, bo została jeszcze ostatnia transza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 22.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Byłam u doradcy zobaczymy co nam znajdzie korzystnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 23.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Byłam u doradcy zobaczymy co nam znajdzie korzystnego Piksel, raczej bym Ci polecała samej pochodzić po bankach, bo z własnego doświadczenia wiem, że ostatnio doradcy załatwiają wszystkie formalności dużo dłużej a i nie są obiektywni w proponowaniu banków. Np. Open Finace wciska w ostatnim czasie wszystkim kredyty w ich banku, czyli w Noble Bank, mimo, że nie ma on najlepszej oferty. Osoba, która niedawno kupowała ode mnie mieszkanie, na kredyt w tym banku czekała ponad 3 miesiące. Ja swój załatwiłam w miesiąc właśnie w Polbanku i na dużo lepszych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.10.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Babka ma tylko mi poszukać a ja sobie wybiore i do banku to sama będe gromadzić papierzyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts