Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

śliczne lapmy a ta do jadalni :o super

Ewka, co Ty tak ostatnio rzadko do nas tu zaglądasz?

przypomnialaś sobie firmę od lodówki?

niestety jeszcze nie :( muszę pojechać do Media bo tam tą lodówkę oglądałam i coś wybrac sie nie mogę :wink: u mnie teraz z kompem wieczorem jest ciężko bardzo nierówna walka :D

Jeśli masz na myśli robociznę za ocieplanie poddasza, to jak za darmo :) my w wakacje płaciliśmy 65zł/m2

i dla tego bedziemy sami robic....... znaczy się :ja i mąż :lol: :wink:

Danusiu, my też mieliśmy taki zamiar, żeby samemu to zrobić..., ale cieszę się, że się za to nie wzieliśmy. U nas 2 osoby robiły to 2 miesiące... Nawet nie mamy tyle urlopu ;) No i zero doświadczenia, więc pewnie do tej pory byśmy się z tym męczyli 8)

Danusiu, my też mieliśmy taki zamiar, żeby samemu to zrobić..., ale cieszę się, że się za to nie wzieliśmy. U nas 2 osoby robiły to 2 miesiące... Nawet nie mamy tyle urlopu ;) No i zero doświadczenia, więc pewnie do tej pory byśmy się z tym męczyli 8)

o kurczaczek pieczony tyle czasu! nie spodziewałam się,że jest tyle tego cholerstwa 8)

o kurczaczek pieczony tyle czasu! nie spodziewałam się,że jest tyle tego cholerstwa 8)

Sama się dziwiłam, bo miało trwać tylko miesiąc :roll:

Ale mam ważenie, że to dlatego, że FM wykonawcy zajmowało więcej czasu niż nasze poddasze hihi

W każdym razie robota super! To najlepszy wykonawca, jakiego mieliśmy.

śliczne lapmy a ta do jadalni :o super

Ewka, co Ty tak ostatnio rzadko do nas tu zaglądasz?

przypomnialaś sobie firmę od lodówki?

niestety jeszcze nie :( muszę pojechać do Media bo tam tą lodówkę oglądałam i coś wybrac sie nie mogę :wink: u mnie teraz z kompem wieczorem jest ciężko bardzo nierówna walka :D

Elenus........... a mąż :tak, Danuś masz rację zrobimy to sami............szukamy w końcu oszczędności :wink: ale zapomnial wspomniec,że będę siedzic tam m-ce :wink:

Też chcieliśmy zoszczędzić, ale najzabawniejsze jest to, że planowaliśmy na to przeznaczyć 2 tygodnie :lol:

Danusia, ja widzę, że potrzebujesz drugiego kompa 8)

Byłam u doradcy zobaczymy co nam znajdzie :) korzystnego

Piksel, raczej bym Ci polecała samej pochodzić po bankach, bo z własnego doświadczenia wiem, że ostatnio doradcy załatwiają wszystkie formalności dużo dłużej a i nie są obiektywni w proponowaniu banków. Np. Open Finace wciska w ostatnim czasie wszystkim kredyty w ich banku, czyli w Noble Bank, mimo, że nie ma on najlepszej oferty. Osoba, która niedawno kupowała ode mnie mieszkanie, na kredyt w tym banku czekała ponad 3 miesiące. Ja swój załatwiłam w miesiąc właśnie w Polbanku i na dużo lepszych warunkach.