Elena76 23.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ja farbuję włosy, dlatego tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ja na razie zastanawiam się nad farbowaniem, bo jeszcze mnie sytuacja nie zmusza, a właśnie ze względu na brak czasu się nie mogę zdecydować tylko tak dla zmiany "imidżu"... ...a czasem to naprawdę dobrze robi na samopoczucie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.10.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Mnie też sytuacja nie zmusza, tylko blondynce zachciało się być brunetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 a ja zawsze marzylam, zeby być brunetką, ale mialam obawy, że do mojej jasnej cery nie będzie pasowało... ..a moze niesłusznie? Powinnam zaszalec i spróbować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ja zaryzykowalam, i teraz nie wyobrazam sobie siebie blond cere tez mam jasna, ale brwi i rzesy mam ciemne jak na blondynke, wiec nie razi u mnie ten ciemny kolor wlosow. [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.10.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A ja jestem blondynka typowa... ..pewnie by nie pasowało.. ...a kiedyś chciałam przetestować, jak będzie z kolorem - zakupiłam szampon zmywalny. Kolor ciemny brąz (mocca?) na moich włosach był jasnobeżowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.10.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Cześć ranne ptaszki , ja typowa brunetka z ciemną karnacją, jako blondynka wyglądałabym chyba jak negatyw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 hej!! ja zawsze byłam bolond!! i rok temu fryzjerka namówiła mnie na ciemne włosy!!! źle nie wygladało.....ale ja niezbyt dobrze sie czułam.... wróciłam do blondu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Pewnie i ja w końcu spróbuję... ..ech, Sonika, zazdroszczę tego zestawu kolorystycznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.10.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Ogólnie nie lubię farbować włosow, a jak mam inny kolor niż naturalny czuję się jak w czapce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Danusiu, ja znowu ze swoją elewacją do Ciebie przylazłam pewnie masz mnie już dosyć, ale chciałam jeszcze jedną rzecz skonsultować, właściwie dwie pytaj,pytaj i niczego nie mam dosyc,w końcu jesteśmy kumpelami więc na wiosnę trzeba by gruntować raz jeszcze, a grunt tani nie jest więc może jednak nie gruntować? gruntuj!!!!!!!! nie ma takiej potrzeby gruntowania jeszcze raz na wiosnę !!!!!!!!!! gdybyś kładła tynk na jesień to owszem wtedy bezwzględnie jeszcze raz Po drugie kwestia rozliczenia: umawialiśmy się na cenę za m2 za całość, czyli od przyklejania styropianu, zbrojenia siatką do tynkowania. Teraz chcemy rozliczyć się za zrobione prace, i nie wiem za bardzo jak to rozliczyć Jaką cześć stawki za m2 może procentowo stanowić grutnowanie i tynkowanie? podziel sobie całą sumę na 3 cześci po równo na każdą(tak robi mój mężuś) 1.klej z styropianem 2.szpachel 3.tynk Jedynie 1zł/m2 dodaj do sumy z nr.2 bo tyle kosztuje samo gruntowanie gdyby coś to pytaj !!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Kobietki, jak wy inaczej wyglądacie! Taki niu luk na jesień? Pewna osoba powiedziała mi:..... patrzy a tu Danuśka i znalazł mnie...........po zdjęciu!!!!!!!! Tez muszę coś ze sobą zrobić! W sumie awatar prościej zmienić, niż fryzurę!.. A ja ide w końcu w poniedziałaek niech mi zatuszuje odrosty u mnie ciemny brąz........czekoladowy zdecydowałam się ,że troszkę obciachnę bo mąż mi czasem przydusza je w łożu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Cześć ranne ptaszki , ja typowa brunetka z ciemną karnacją, jako blondynka wyglądałabym chyba jak negatyw . wkleiłabyś małe zdjątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 hej!! ja zawsze byłam bolond!! i tak zostaw wyglądasz pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Danusiu nie przesadzaj .....nie moge sie przyzwyczaic do Twojego awatarku teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ale wygląda na to, że niedługo wszyscy będą wysyłali sobie zdjęcia tylko na PW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 przecie to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 dlaczego??? coś przegapiłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ale wygląda na to, że niedługo wszyscy będą wysyłali sobie zdjęcia tylko na PW! a co właściwie się dzieje na naszym forum widziałam,że niektórzy rezygnują ze swoich dzienników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 dlaczego??? coś przegapiłam??? ludzie rezygnują z dzienników tzn.kasuja zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts