GLAMOURMUM 01.04.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mi się jeszcze podobają do gornej łazienki Opoczno - Zebrano....ale muszę namierzyć ceny.... hmmm, nie wygladają na tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.04.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie wspomnę o IMPRONTA piękniutkie ale ta cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.04.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jutro u nas wylewają strop w gospodarczym a pojutrze WRACAJĄ do domu!!!! i będą kładli gładź na górze, a później podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie wspomnę o IMPRONTA piękniutkie ale ta cena. Wiesz kiedyś trafiłam na sklep na Głogowskiej...ogólnie są tam masakryczne ceny...ale zdarzają się promocje że np. z 120 zł /1m2 cena spada do 45 zł.... i tam właśnie podobają mi sie jedne, które kosztują teraz 45 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.04.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jutro u nas wylewają strop w gospodarczym a pojutrze WRACAJĄ do domu!!!! i będą kładli gładź na górze, a później podłogi. Pamiętaj o ilości tynków -przyda mi się Ale fajnie Kurcze kiedy u mnie??????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.04.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie wspomnę o IMPRONTA piękniutkie ale ta cena. Wiesz kiedyś trafiłam na sklep na Głogowskiej...ogólnie są tam masakryczne ceny...ale zdarzają się promocje że np. z 120 zł /1m2 cena spada do 45 zł.... i tam właśnie podobają mi sie jedne, które kosztują teraz 45 zł Właśnie słyszałam o Głogowskiej.Ja zanim wybiorę to muszę objechac cały Poznań żeby później nie żałowac wyboru.Juz tak mam Ciekawe jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.04.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Musze wyjśc małej z kompa bo bajke musi zaliczyc.Narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.04.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Danuś przyjdzie ten czas i u ciebie, nawet się nie oglądniesz a będziesz też kładła tynki. Teraz to już wszystko będzie widać i każdy etap będzie ciebie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.04.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie wspomnę o IMPRONTA piękniutkie ale ta cena. Wiesz kiedyś trafiłam na sklep na Głogowskiej...ogólnie są tam masakryczne ceny...ale zdarzają się promocje że np. z 120 zł /1m2 cena spada do 45 zł.... i tam właśnie podobają mi sie jedne, które kosztują teraz 45 zł Właśnie słyszałam o Głogowskiej.Ja zanim wybiorę to muszę objechac cały Poznań żeby później nie żałowac wyboru.Juz tak mam Ciekawe jak to wyjdzie. Ja już objechałam cały Poznań.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.04.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie wspomnę o IMPRONTA piękniutkie ale ta cena. Wiesz kiedyś trafiłam na sklep na Głogowskiej...ogólnie są tam masakryczne ceny...ale zdarzają się promocje że np. z 120 zł /1m2 cena spada do 45 zł.... i tam właśnie podobają mi sie jedne, które kosztują teraz 45 zł Właśnie słyszałam o Głogowskiej.Ja zanim wybiorę to muszę objechac cały Poznań żeby później nie żałowac wyboru.Juz tak mam Ciekawe jak to wyjdzie. ja mam troszkę inaczej. Jak zamierzamy coś kupić (oczywiście do budowy domu) to sprawdzamy najpierw orientacyjnie ceny w inetrnecie a później ruszamy do sklepów czy hurtownii. Jak coś się nam spodoba i uznamy, że cena jest ok to bierzemy, już dalej nie jeżdzę i nie patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.04.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie wspomnę o IMPRONTA piękniutkie ale ta cena. Wiesz kiedyś trafiłam na sklep na Głogowskiej...ogólnie są tam masakryczne ceny...ale zdarzają się promocje że np. z 120 zł /1m2 cena spada do 45 zł.... i tam właśnie podobają mi sie jedne, które kosztują teraz 45 zł Właśnie słyszałam o Głogowskiej.Ja zanim wybiorę to muszę objechac cały Poznań żeby później nie żałowac wyboru.Juz tak mam Ciekawe jak to wyjdzie. ja mam troszkę inaczej. Jak zamierzamy coś kupić (oczywiście do budowy domu) to sprawdzamy najpierw orientacyjnie ceny w inetrnecie a później ruszamy do sklepów czy hurtownii. Jak coś się nam spodoba i uznamy, że cena jest ok to bierzemy, już dalej nie jeżdzę i nie patrzę. ja lubię objechać i pooglądać, bo zdjęcia na stronie nie oddają uroku kafelek... Zawsze oglądam jak najwięcej zapisując ceny i nazwę... a potem porównuję... ale uwielbiam też okazje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 tak zdjęcia nie oddają tak do końca rzeczywistości. Jak się zbyt długo zastanawiam nad jakimś zakupem to się zaczynam irytować: może to a może to... i najczęściej nic z tego nie wychodzi. Najlepiej to lubię sytuację taką: wchodzę, wpada mi coś w oko i biorę. Szybko i bez zbędnych ceregieli. Do tej pory nie żałowaliśmy ani jednego zakupu. Ale jedno musi być: nic na ostatnią chwilę, wszystko kupujemy z wyprzedzeniem. Ostatnio udało nam się zakupić deskę podłogową do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.04.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 tak zdjęcia nie oddają tak do końca rzeczywistości. Jak się zbyt długo zastanawiam nad jakimś zakupem to się zaczynam irytować: może to a może to... i najczęściej nic z tego nie wychodzi. Najlepiej to lubię sytuację taką: wchodzę, wpada mi coś w oko i biorę. Szybko i bez zbędnych ceregieli. Do tej pory nie żałowaliśmy ani jednego zakupu. Ale jedno musi być: nic na ostatnią chwilę, wszystko kupujemy z wyprzedzeniem. Ostatnio udało nam się zakupić deskę podłogową do salonu No ja właśnie na takie zakupy wybieram się do OBI w Lubinie.... odwiedzę przy okazji babcię i rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.04.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 w OBI są ładne roślinki. Tam w zeszłym roku kupiłam tuję: Yellow Ribbon - jest bardzo ładna, żałuję, że wzięłam tylko jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 w OBI są ładne roślinki. Tam w zeszłym roku kupiłam tuję: Yellow Ribbon - jest bardzo ładna, żałuję, że wzięłam tylko jedną no właśnie mama mi mówiła, że super akcesoria ogrodowe się pokazały w OBI. Muszę sobie zaplanować wyjazd...może na przyszły tydzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.04.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 pod względem ogrodu to OBi wyprzedza Castoramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 wracam z budowy, no i niestety troszkę zmarniały mi róże mam nadzieję, że to chwilowe i odbiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.04.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 wracam z budowy, no i niestety troszkę zmarniały mi róże mam nadzieję, że to chwilowe i odbiją Ale to są świeżo wsadzone-tegoroczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 tak, tegoroczne (w sobotę wkopane), jeszcze wczoraj wszystkie wyglądały ładnie a dzisiaj niektóre oklapły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 u nas nad ranem przymroziło i boję się, że mogły zmarznąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts