dankaf 24.10.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A powiedz mi tylko, kształt kolumny zostaje taki sam jak tej po prawej?oczywiście bez ryflowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Taaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Nie wiem co mi z tego wyjdzie, zupełnie nie do ogranięcia jest dla mnie ten styl... boję się, że przedobrzę... i zrobię muzeum Aaaaaa, i belki na suficie kcem nie martw się ja też kombinuje u siebie wspieram się różnymi inspiracjami i próbuję,szukam aby wiedzic jak to wszystko ogarnąc wiem jedno chcę kolonialne mebelki i cegłę...........chociaż coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A cegłę bieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Taaaaa wiem pisałaś,że robisz sama i będą proste,ale zapomniałam spytac, które proste, bo te od lewej tez były wiec nie masz co się martwic pomysł zostaje ........Twój!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Mój to był pomysł z tymi ryflowaniami... , głowice to i tak później się dorobi i w praniu wyjdzie jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A cegłę bieloną? myślałam o nelissenie myslisz,że pasowałaby do takiego wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.10.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Kominek piękny, tylko nie podoba mi sie pomysł umieszczenia telewizora. W ogóle bardzo lubię takie klimaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Mój to był pomysł z tymi ryflowaniami... , głowice to i tak później się dorobi i w praniu wyjdzie jakie no wiem, może nie w 100% ale jednak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Kominek piękny, tylko nie podoba mi sie pomysł umieszczenia telewizora. W ogóle bardzo lubię takie klimaty . wiem tv odpada........myslałam raczej o lustrze albo obrazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Może lepiej nie pytaj, tylko jak Ci się podoba to .... będzie pasowała. A nad kominek (taki) to koniecznie kryształowe lustro... nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 no i oczywiście musze jeszcze sprawdzic cenę z górną szybą wtedy albo otwarty albo zamkniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.10.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Ja żałuję, że nie zrobiłam takiego kominka. Mam lustro, które bardzo ładnie by nad takim wyglądało, ale cóż , przepadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Dobra... spadam bo mi dziecię oczy kota ze Shreka robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Może lepiej nie pytaj, tylko jak Ci się podoba to .... będzie pasowała. bzdurnie napisałam chodziło mi o to czy bielona będzie pasowac do mojego wnetrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Dobra... spadam bo mi dziecię oczy kota ze Shreka robi.... pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Ja żałuję, że nie zrobiłam takiego kominka. Mam lustro, które bardzo ładnie by nad takim wyglądało, ale cóż , przepadło. w Twoich wnętrzach tylko taki a jaki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.10.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Mam taki z pęknięciem z góry na dół. Nie wiem co mnie podkusiło.Muszę chyba wybudować drugi dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.10.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 wystraczy zmienic kominek ale nie dziwię się ..........uwielbiam klasyczne wnętrza ale łapie się na ty,że ciągnie mnie do nowoczesności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.10.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Na tamtym etapie miało być nowocześnie, ale potem jakoś starocie zwyciężyły, a kominek został . Nie wyobrażam sobie ściągania tej płyty - jest potężna. Jednak najlepiej się czuję w starociach, tylko dom ma trochę mały. Chciałabym mieć np. osobną jadalnię, że o garderobie nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts