dankaf 25.10.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Hej! Buszujesz po forum, a do siebie nie zajrzysz?????? Hej zgadłaś buszowałam po grupie budujacej........szukałam namiarów na kominki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.10.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Hej! Buszujesz po forum, a do siebie nie zajrzysz?????? Hej zgadałaś buszowałam po grupie budujacej........szukałam namiarów na kominki polecam http://www.ekogrzanie.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.10.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Arctica a propo podbitki...........pokazywałam mu Twoje zdjęcia i mówię tak:piekne są,nie!?...........a jak ja Ci mówiłem to Ty NIE hi,hi, hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.10.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Hej! Buszujesz po forum, a do siebie nie zajrzysz?????? Hej zgadałaś buszowałam po grupie budujacej........szukałam namiarów na kominki polecam http://www.ekogrzanie.com dziękuję Ci kochaniutka.........zaraz pobuszuję czytałam jeszcze o Kambudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Hej! Buszujesz po forum, a do siebie nie zajrzysz?????? Hej zgadałaś buszowałam po grupie budujacej........szukałam namiarów na kominki polecam http://www.ekogrzanie.com dziękuję Ci kochaniutka.........zaraz pobuszuję czytałam jeszcze o Kambudzie Rozmawiałam z właścicielem Kambud.... miał zrobic projekt, wycenę, ale zniknał...tzn.wogóle juz nie oddzwonił. Na spotkaniu z Panem z eko-grzania byłam juz 2 razy... i podjęłam decyzję, że wybieram ta firmę, chociażby dlatego,że jako jeden z niewielu ludzi prowadzących taką firmę jest zdunem.... i ma wkłady Arysto, na który ja się zdecydowałam. i tańsze od Kambuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.10.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 a tak zachwalany na naszej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.10.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 a tak zachwalany na naszej grupie ja nie twierdzę, ze jest zły, ale w moich oczach został zdyskwalifikowany za brak kontaktu.... - może jest z bardzo zajęty, albo pomyślał, że za mało zarobi, bo wszystkie marmurykupuję sama.... w moim przypadku zdecydowanie lepiej rozmawiało mi się z właścicielem firmy eko-grzanie...podsunął mi kilka fajnych rozwiązań .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.10.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Hej! Buszujesz po forum, a do siebie nie zajrzysz?????? Hej zgadłaś buszowałam po grupie budujacej........szukałam namiarów na kominki nie zgadłam tylko widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.10.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Arctica a propo podbitki...........pokazywałam mu Twoje zdjęcia i mówię tak:piekne są,nie!?...........a jak ja Ci mówiłem to Ty NIE hi,hi, hi Bo to najlepiej, jak chłop myśli ............ że sam wymyślił Przcież, to szacowny małżonek jest "głową rodziny"... my tylko bidne szyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.10.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 a tak zachwalany na naszej grupie ja nie twierdzę, ze jest zły, ale w moich oczach został zdyskwalifikowany za brak kontaktu.... - może jest z bardzo zajęty, albo pomyślał, że za mało zarobi, bo wszystkie marmurykupuję sama.... w moim przypadku zdecydowanie lepiej rozmawiało mi się z właścicielem firmy eko-grzanie...podsunął mi kilka fajnych rozwiązań .... kto wie, czy nie o to właśnie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.10.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Arctica a propo podbitki...........pokazywałam mu Twoje zdjęcia i mówię tak:piekne są,nie!?...........a jak ja Ci mówiłem to Ty NIE hi,hi, hi Bo to najlepiej, jak chłop myśli ............ że sam wymyślił Przcież, to szacowny małżonek jest "głową rodziny"... my tylko bidne szyje o tak,tak pisz tak dalej..............zaraz obrosnie w piórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 a tak zachwalany na naszej grupie ja nie twierdzę, ze jest zły, ale w moich oczach został zdyskwalifikowany za brak kontaktu.... - może jest z bardzo zajęty, albo pomyślał, że za mało zarobi, bo wszystkie marmurykupuję sama.... w moim przypadku zdecydowanie lepiej rozmawiało mi się z właścicielem firmy eko-grzanie...podsunął mi kilka fajnych rozwiązań .... kto wie, czy nie o to właśnie chodziło wystarczyło jak by zadzwonił i powiedział, że taka forma współpracy mu nie odpowiada. Jestesmy dorosłymi ludzmi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.10.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Kasiu .....olał sprawę Mozliwe,że mial sporo zamówień i to z całym "zestawem"........no cóż są ludzie i ludziska Ja będę szukac bliżej siebie,ale spróbuję również wycenic u sprawdzonych firm z naszej grupy.Może akurat trafi sie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 cześć dziewczyny w końcu mam kompa więc nadrobię troszkę zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ewelino dzięki za słomę teraz już wystarczyło Maksowi budę dociepliliśmy i już jest gotowa do zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.10.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Hej A ja dopiero zrobię nowe posłanie dla pieska na tę zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 26.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 cześc laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.10.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Danuś co do lodówki oto ona: http://www.euro.com.pl/foto/1/122231712/bcb06fd9974ce97d2e751ac7753dc3d2/122231712_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a tak wygląda w środku:http://www.euro.com.pl/foto/1/122231712/4a45309d71baf33d804d8071bd680892/122231712_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.10.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 bardzo ładna i pojemna!!!!!!kolor ciekawy a pamietasz nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts