dankaf 29.10.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 może drewniana to by pasowała ale do tego chyba bym potrzebowała jakieś dodatki drewniane? czy ja wiem jeśli chodzi o górna łazienkę to fajnie będzie wygladał długi blat w mniejszej mozna jedynie o takim pomarzyc Ewka zależy co wolisz długi blat roboczy albo szafke ze zlewem i obok stojacą szafkę na różne pierdółki? pogrzebie jeszcze w necie może cos znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.10.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Bank wybrany teraz papierologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 witaj Danusiu.... piekne te schody w Twoim dzienniku.....!!! u Ciebie będa takie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.10.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Bank wybrany teraz papierologia jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.10.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 witaj Danusiu.... piekne te schody w Twoim dzienniku.....!!! u Ciebie będa takie ??? oj chciałabym o takich marzę pełne, drewniane spróbuję wycenic i zobacze czy pozostaną w sferze marzeń czy może w realiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 sama jestem ciekawa ile mogą kosztowac??? a wykonawce masz juz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.10.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 jeszcze nie........póki co odległe marzenia ale pocieszam się,że mam krótsze te schody szukałam inspiracji, bo tak naprawdę to później nie wiadomo jak wytłumaczyc o co chodzi a tak bedzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 może drewniana to by pasowała ale do tego chyba bym potrzebowała jakieś dodatki drewniane? czy ja wiem jeśli chodzi o górna łazienkę to fajnie będzie wygladał długi blat w mniejszej mozna jedynie o takim pomarzyc Ewka zależy co wolisz długi blat roboczy albo szafke ze zlewem i obok stojacą szafkę na różne pierdółki? pogrzebie jeszcze w necie może cos znajdę na szafkę mój małżonek się nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Bank wybrany teraz papierologia to dzisiaj dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 witaj Danusiu.... piekne te schody w Twoim dzienniku.....!!! u Ciebie będa takie ??? oj chciałabym o takich marzę pełne, drewniane spróbuję wycenic i zobacze czy pozostaną w sferze marzeń czy może w realiach pełne i drewniane takie też chcieliśmy na początku ale wyszło ciut inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.10.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 se obłożysz i też bedziesz miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.10.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ewka ten Twój małżonek to gorszy niż baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.10.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 więc nie pozostaje Ci nic innego jak to co pokazałam wyżejjesli jeden zlew to troszkę szerszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.10.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ewka ten Twój małżonek to gorszy niż baba czasem ciężkie życie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.10.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 więc nie pozostaje Ci nic innego jak to co pokazałam wyżej jesli jeden zlew to troszkę szerszy mymy już kupioną i ma kształ "fali" może właśnie coś w tym stylu uda mi się przeforsować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.10.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 jak ja się cieszę,że mój mi się nie wpiernicza ale za to wkurzam się jak ma mi doradzic "a czy ja wiem,no może tak byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.10.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 więc nie pozostaje Ci nic innego jak to co pokazałam wyżej jesli jeden zlew to troszkę szerszy mymy już kupioną i ma kształ "fali" może właśnie coś w tym stylu uda mi się przeforsować ale co zlew w kształcie fali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 jak ja się cieszę,że mój mi się nie wpiernicza ale za to wkurzam się jak ma mi doradzic "a czy ja wiem,no może tak byc zawyczaj jest tak, że oboje chcemy tego samego ale w tym wypadku powstał rozłam i póki co stwierdziliśmy, że do wykończenia łazienki mamy jeszcze troszkę czasu bo u nas to jak kalejdoskopie wszystko się zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 więc nie pozostaje Ci nic innego jak to co pokazałam wyżej jesli jeden zlew to troszkę szerszy mymy już kupioną i ma kształ "fali" może właśnie coś w tym stylu uda mi się przeforsować ale co zlew w kształcie fali? umywalka no.. jakby to powiedzieć ma kształt taki opływowy może uda mi się coś takiego znależść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 coś takiego tylko troszkę większa http://www.cersanit.com.pl/cms_foto/21/a_blatowe_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts