Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

Ewka ten Twój małżonek to gorszy niż baba :wink:
czasem ciężkie życie mam :wink: :D

Czy wy nie przesadzacie Ewa ma bardzo fajnego męża :wink: :wink: :wink:

A mnie jakaś choroba bierze i jeszcze mam teścia w szpitalu przerąbane :(

trzymaj się a jak będziesz chciała to przyjdź my w niedzielę też będziemy na budowie może wówczas uda nam się kawkę spokojnie wypić :D

No raczej wątpie bo dużo grobów w legnicy, niedżwiedzice, chojnów , Grzymalin i teściu jeszcze w szpitalu i nie wiadomo co będzie :(

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arctica

a propo podbitki...........pokazywałam mu Twoje zdjęcia i mówię tak:piekne są,nie!?...........a jak ja Ci mówiłem to Ty NIE :-? hi,hi, hi

Bo to najlepiej, jak chłop myśli ............ że sam wymyślił :wink: :lol:

Przcież, to szacowny małżonek jest "głową rodziny"... my tylko bidne szyje :wink:

o tak,tak pisz tak dalej..............zaraz obrosnie w piórka :wink:

Sorry, że odgrzebuję z dalekiej przeszłości... ale budowałam 8)

A chłop niech obrasta, nawet w kolorowe... tylko niech nie zapomina kto nim kręci :wink: :lol:

dziewczynki były dzisiaj u dziadków i namówiły babcie na prychcenie ciasta..........oczywiście załatwiły połowe blachy dla nas,wiec pieczenie mi odpadło :wink: ,ale zgadnijcie kto najbardziej z tego powodu był zadowolony?dziadek! bo on z tych co się odchudza i jedynie śmietanke wypija i od czasu do czasy ciastko wpiernicza :lol: :wink: