Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Danusiu też mam dokładnie takie same urządzenie do wypieku chlebka jak Elena - z dodatkowymi akcesoriami do wypieku bagietek - tutaj się przeliczyłam ze swoim lenistwem. Zrobiłam 2 razy bagietki i już więcej mi się nie chce, może też dlatego, że mało smaczne mi wyszły. Za to chlebuś pierwsza klasa - pychotka i nie ma żadnych konserwantów i utrwalaczy. Teraz jakbym kupowała to trochę niższy model "bezbagietkowy" (chyba stówkę tańszy)

Danusiu, jak ja dawno u Ciebie nie byłam :oops: :roll: , a tu taki śliczniusi domek już niemal skończony :o :D :D :D

Kiedy będzie położona dachóweczka?

Monisiu,dziękuję Ci ślicznie :D

Dachówka juz jest na działce,bo mąż uparł się jak osioł.

Twierdzi,że to co ma u siebie to już jest jego :lol: :wink:

Tak między nami myślę,że tęskni za tym pędem budowlanym......niestety musimy poczekac do wiosny :-?

pozdrawiam.

w zeszłym roku straciłam troszkę wrzosów dlatego postanowiłam przygotować tegorocznie posadzone roślinki do zimy :D

Ewuś, podsyp im kore sosnową.Nie tylko zabezpiecza przed wilgocią(rzadziej łapią grzybowe)ale chroni to je przed przemarzaniem

Rh dostał kopczyk i stertę liści na system korzeniowy :wink:

Dziewczyny wszystkie róże zabezpieczacie na zimę agrowłókniną?

Dana ja zabezpieczyłam agrowłókniną bo była tania a kupiłam ją wiosną :wink: :D w tym roku postanowiłam troszkę przygotować mój ogórdek bo mam złe doświadczenia z zeszłego roku i póki rośliny dobrze się nie ukorzenią to je przykryłam (na ile umiałam to zrobiłam :wink: ) zastanawiam się jeszcze nad iglakami czy czasem z nimi jeszcze coś nie zrobić????

Elenuś,Arcticuś,Ewuś,Kaluś tak się śmiac z koleżanki :lol: :wink:

Negocjacje udane..........mąż poległ :D

Skuteczna bestyjka z Ciebie :)

A mój mąż nie chce się zgodzić na grzejniki łazienkowe, które wybrałam :roll: Muszę się do Ciebie na nauki wybrać :wink:

jak Dana będzie organizowała szkolenie to też się wpraszam :wink: :D

Elenuś,Arcticuś,Ewuś,Kaluś tak się śmiac z koleżanki :lol: :wink:

Negocjacje udane..........mąż poległ :D

Skuteczna bestyjka z Ciebie :)

A mój mąż nie chce się zgodzić na grzejniki łazienkowe, które wybrałam :roll: Muszę się do Ciebie na nauki wybrać :wink:

jak mu zacznieszbeblac przez pół nocy to gwarantuje,że podda się bez dwóch zdań :wink:

Dana ja zabezpieczyłam agrowłókniną bo była tania a kupiłam ją wiosną :wink: :D w tym roku postanowiłam troszkę przygotować mój ogórdek bo mam złe doświadczenia z zeszłego roku i póki rośliny dobrze się nie ukorzenią to je przykryłam (na ile umiałam to zrobiłam :wink: ) zastanawiam się jeszcze nad iglakami czy czasem z nimi jeszcze coś nie zrobić????

ja kopczykuje swoje róże :wink: