EwaWoj 01.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 czy to może być efekt zbyt małej ilości wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 nie wiem, ale raczej to od słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 jeszce tydzień temu jedna odnoga hortensji mi kwitła a dzisiaj rano był przymrozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 01.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Danusiu też mam dokładnie takie same urządzenie do wypieku chlebka jak Elena - z dodatkowymi akcesoriami do wypieku bagietek - tutaj się przeliczyłam ze swoim lenistwem. Zrobiłam 2 razy bagietki i już więcej mi się nie chce, może też dlatego, że mało smaczne mi wyszły. Za to chlebuś pierwsza klasa - pychotka i nie ma żadnych konserwantów i utrwalaczy. Teraz jakbym kupowała to trochę niższy model "bezbagietkowy" (chyba stówkę tańszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 ale smacznie się robi sama zjadłabym taki własny wypiek chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.11.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ewa, chociaż Ty nie proś męża, tylko kup od razu ten wypiekacz, bo Danusię wcięło jak poszła prosić Potem na Ciebie będziemy czekać pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ewa, chociaż Ty nie proś męża, tylko kup od razu ten wypiekacz, bo Danusię wcięło jak poszła prosić Potem na Ciebie będziemy czekać pare dni hi,hi ja do takich wypieków to raczej się nie nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.11.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Danusiu, jak ja dawno u Ciebie nie byłam , a tu taki śliczniusi domek już niemal skończony Kiedy będzie położona dachóweczka? Monisiu,dziękuję Ci ślicznie Dachówka juz jest na działce,bo mąż uparł się jak osioł. Twierdzi,że to co ma u siebie to już jest jego Tak między nami myślę,że tęskni za tym pędem budowlanym......niestety musimy poczekac do wiosny pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.11.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Elenuś,Arcticuś,Ewuś,Kaluś tak się śmiac z koleżanki Negocjacje udane..........mąż poległ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.11.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 nie ma żadnych konserwantów i utrwalaczy i to jest bardzo ważne rzadko w sklepach można dostac "prawdziwy" chlebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 co prawda wszystko można dostać w sklepie ale co przez siebie zrobione to lepiej smakuje a już w szczególności ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.11.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 nie ma żadnych konserwantów i utrwalaczy i to jest bardzo ważne rzadko w sklepach można dostac "prawdziwy" chlebek niestety prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.11.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 w zeszłym roku straciłam troszkę wrzosów dlatego postanowiłam przygotować tegorocznie posadzone roślinki do zimy Ewuś, podsyp im kore sosnową.Nie tylko zabezpiecza przed wilgocią(rzadziej łapią grzybowe)ale chroni to je przed przemarzaniem Rh dostał kopczyk i stertę liści na system korzeniowy Dziewczyny wszystkie róże zabezpieczacie na zimę agrowłókniną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.11.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Elenuś,Arcticuś,Ewuś,Kaluś tak się śmiac z koleżanki Negocjacje udane..........mąż poległ Skuteczna bestyjka z Ciebie A mój mąż nie chce się zgodzić na grzejniki łazienkowe, które wybrałam Muszę się do Ciebie na nauki wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.11.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dana ja zabezpieczyłam agrowłókniną bo była tania a kupiłam ją wiosną w tym roku postanowiłam troszkę przygotować mój ogórdek bo mam złe doświadczenia z zeszłego roku i póki rośliny dobrze się nie ukorzenią to je przykryłam (na ile umiałam to zrobiłam ) zastanawiam się jeszcze nad iglakami czy czasem z nimi jeszcze coś nie zrobić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.11.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Elenuś,Arcticuś,Ewuś,Kaluś tak się śmiac z koleżanki Negocjacje udane..........mąż poległ Skuteczna bestyjka z Ciebie A mój mąż nie chce się zgodzić na grzejniki łazienkowe, które wybrałam Muszę się do Ciebie na nauki wybrać jak Dana będzie organizowała szkolenie to też się wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.11.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dziewczyny,Wy już macie te swoje sposoby na tych swoich mężulków .........to się ma w genach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.11.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Elenuś,Arcticuś,Ewuś,Kaluś tak się śmiac z koleżanki Negocjacje udane..........mąż poległ Skuteczna bestyjka z Ciebie A mój mąż nie chce się zgodzić na grzejniki łazienkowe, które wybrałam Muszę się do Ciebie na nauki wybrać jak mu zacznieszbeblac przez pół nocy to gwarantuje,że podda się bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.11.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dana ja zabezpieczyłam agrowłókniną bo była tania a kupiłam ją wiosną w tym roku postanowiłam troszkę przygotować mój ogórdek bo mam złe doświadczenia z zeszłego roku i póki rośliny dobrze się nie ukorzenią to je przykryłam (na ile umiałam to zrobiłam ) zastanawiam się jeszcze nad iglakami czy czasem z nimi jeszcze coś nie zrobić???? ja kopczykuje swoje róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ja miałam zamiar też kopczyków troszkę porobić ale już miałam agrowłókninę to tym pookrywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts