EwaWoj 02.11.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Elenuś,Arcticuś,Ewuś,Kaluś tak się śmiac z koleżanki Negocjacje udane..........mąż poległ Skuteczna bestyjka z Ciebie A mój mąż nie chce się zgodzić na grzejniki łazienkowe, które wybrałam Muszę się do Ciebie na nauki wybrać jak mu zacznieszbeblac przez pół nocy to gwarantuje,że podda się bez dwóch zdań u mnie to by nie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.11.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Elenuś,Arcticuś,Ewuś,Kaluś tak się śmiac z koleżanki Negocjacje udane..........mąż poległ Skuteczna bestyjka z Ciebie A mój mąż nie chce się zgodzić na grzejniki łazienkowe, które wybrałam Muszę się do Ciebie na nauki wybrać jak mu zacznieszbeblac przez pół nocy to gwarantuje,że podda się bez dwóch zdań hehe, prędzej wyniesie się spać do kuchni na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Elenuś,Arcticuś,Ewuś,Kaluś tak się śmiac z koleżanki Negocjacje udane..........mąż poległ Skuteczna bestyjka z Ciebie A mój mąż nie chce się zgodzić na grzejniki łazienkowe, które wybrałam Muszę się do Ciebie na nauki wybrać jak mu zacznieszbeblac przez pół nocy to gwarantuje,że podda się bez dwóch zdań hehe, prędzej wyniesie się spać do kuchni na podłogę albo będzie mu się smaczniej spało, tak przy beblaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 03.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Cześć laski - wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.11.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Cześć laski - wróciłam hej, hej w końcu się odnalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.11.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a cóż to nikogo nie ma może kawkę na obudzienie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 03.11.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jestem chora była a raczej dalej jestem nawet na cmentarzu nie byłam Wczoraj biegałam z tym kredytem itd. dzisiaj w pracy trzeba cos po robic i szkołe też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ewelino z grypkami a później z powikłaniami grypowymi nie ma żartów powinnaś położyć się plackiem w domu i nigdzie się nie ruszać aż będziesz zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 03.11.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ewelino z grypkami a później z powikłaniami grypowymi nie ma żartów powinnaś położyć się plackiem w domu i nigdzie się nie ruszać aż będziesz zdrowa Ide jutro do lekaża juz się zarejestrowałam Jak instalacje robią się już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.11.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ewelino z grypkami a później z powikłaniami grypowymi nie ma żartów powinnaś położyć się plackiem w domu i nigdzie się nie ruszać aż będziesz zdrowa Ide jutro do lekaża juz się zarejestrowałam Jak instalacje robią się już jutro zabieramy się do podłogówki na dole a później wylewamy posadzkę myślę, że w ciągu góra dwóch tygodni będziemy już ją mieli także powoli szykuję się do kolorów na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam dziewczynki!! wpadłam sie przywitac wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.11.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam dziewczynki!! wpadłam sie przywitac wieczorowo A ja witam z samiuśkiego rana . Dziewczyny wszystkie róże zabezpieczacie na zimę agrowłókniną? Ja bym chciała, ale jakoś do tej pory mi się nie udało . Ale za to powsadzałam następną partię cebulek wszelkiej maści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.11.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam Was dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.11.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ja bym chciała, ale jakoś do tej pory mi się nie udało . Ale za to powsadzałam następną partię cebulek wszelkiej maści. Zawsze kopczykowałam róże.......w tym roku już zrobiłam Cebulki powiadasz.A co tam wsadziłaś tulipany?Trafiłaś kiedyś na białe-śnieżno białe? Moi rodzice mają czarne.......w promieniach słońca widac ciemny fiolet,granat.......dla mnie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Wsadziłam tulipany, czosnki ozdobne, cebulice, krokusy, korony cesarskie, jakieś straszne ilości tego kupiłam i końca tego wsadzania nie widać. Dobrze, że pies mi pomaga , bo bym się zniechęciła . Białe tulipany też, ale czy będą jak śnieg dam znać na wiosnę. Czarnych nie widziałam , ale wszystko przede mną . Ja też kopczykuję róże, ale w tym roku jeszcze nie doszłam do tego etapu.Clematisy też powinnam. W ogóle to strasznie dużo jeszcze roboty. Wykopaliśmy dalie - strasznie się rozrosły - i teraz cały garaż mam zawalony bulwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.11.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dobrze,że mi przypomniałaś o clematisach później przypomnij mi o ich cięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 04.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Pytanko za 100 punktów ile tak oczywiście ok całkowity koszt instalacji elektrycznej z robocizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.11.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Pytanko za 100 punktów ile tak oczywiście ok całkowity koszt instalacji elektrycznej z robocizną trudne pytanie Mamy w rodzinie elektryka wyliczył nam za całośc ok 5 tys łącznie z robocizną. Zaglądając do innych dzienników czytam,że ludzie płacą ok 6 tys za samą robociznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.11.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Pytanko za 100 punktów ile tak oczywiście ok całkowity koszt instalacji elektrycznej z robocizną trudne pytanie Mamy w rodzinie elektryka wyliczył nam za całośc ok 5 tys łącznie z robocizną. Zaglądając do innych dzienników czytam,że ludzie płacą ok 6 tys za samą robociznę A my sami robiliśmy elektrykę, i za materiały wyszło około 8 tysięcy, więc z robocizną kosztowałoby to około 14-15 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 05.11.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 My też sami robiliśmy elektrykę (pod okiem wujka). Fajnie Elena76, że nie jesteśmy sami.Za materiały (instalacje elektryczne, anten telewizyjnych, netowe) daliśmy koło 8 tys, a zużyliśmy 3 km kabli.A dla porównania za instaalcje alarmową daliśmy firmie instalacyjnej prawie 4,5 tys.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts