dankaf 10.11.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 http://www.galeriaceramiki.eu/?p=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 mam jedna fajna fotę,ale musiałabym ja zaraz skasowac,bo właścicielka zakazała rozpowszechnianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 mam jedna fajna fotę,ale musiałabym ja zaraz skasowac,bo właścicielka zakazała rozpowszechnianie to tak na sekundkę wrzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dostałaś na pw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dostałaś na pw? tak , dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ewka, ale przecież mówiłaś,że nie podoba Ci się alabastrino!? tak alabastrnio też mi się podoba ale w zapasie mam jeszcze dwa wzory tylko jakie to mam zapisane w katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.11.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dziewczyny, widziałam dziś te BiancoNero na żywo, pięknie błyszczą, wchodzę w to I cena niższa niż za FAP Cupido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no i problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.11.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 No, nie do końca... Ciekawe, co mężuś na to, bo u niego, co czarne to beee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 No, nie do końca... Ciekawe, co mężuś na to, bo u niego, co czarne to beee to troszkę tak jak u mnie: urządzaj sama czyli to co chcesz ale akceptacja musi być moje kafle łazienkowe to: OTYLIA/Paradyż albo SENSO/Tubądzin. Te ostatnie w internecie są inne od tych które ja oglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 jak ja nie lubię coś wybierac a mąż na to bleeeeee............a sam nic nie zaproponuje w zastępstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 No, nie do końca... Ciekawe, co mężuś na to, bo u niego, co czarne to beee to troszkę tak jak u mnie: urządzaj sama czyli to co chcesz ale akceptacja musi być moje kafle łazienkowe to: OTYLIA/Paradyż albo SENSO/Tubądzin. Te ostatnie w internecie są inne od tych które ja oglądałam a, że rzadko jest to Ciebie nie wkurza Ewka, wklej swoje typy.......otylie pamiętam a ta druga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 jak ja nie lubię coś wybierac a mąż na to bleeeeee............a sam nic nie zaproponuje w zastępstwie to chyba u nich taka przypadłość genetyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 jak ja nie lubię coś wybierac a mąż na to bleeeeee............a sam nic nie zaproponuje w zastępstwie to chyba u nich taka przypadłość genetyczna taaa cosik się mutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 No, nie do końca... Ciekawe, co mężuś na to, bo u niego, co czarne to beee to troszkę tak jak u mnie: urządzaj sama czyli to co chcesz ale akceptacja musi być moje kafle łazienkowe to: OTYLIA/Paradyż albo SENSO/Tubądzin. Te ostatnie w internecie są inne od tych które ja oglądałam a, że rzadko jest to Ciebie nie wkurza Ewka, wklej swoje typy.......otylie pamiętam a ta druga? no i tu jest problem: OTYLIA jest w internecie a SENSO nie ma tzn. są ale jakieś inne w kolorze zieleni a moje były w delikatnym różu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 to nie są te?http://html.tubadzin.pl/kolekcja.php?id=230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 to nie są te? http://html.tubadzin.pl/kolekcja.php?id=230 nie te które ja oglądałam były w deilkatnym różu i bez kwiatków zupełnie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 najgorsze, że nie mam do nich ulotki tylko zapisałam sobie nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 jak nie znajdę SENSO to trudno zadowolę się OTYLIĄ a w sobotę wyruszam na poszukiwania kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 właśnie przeglądam net ale nie mogę na nie trafic za kuchnią masz jakieś juz plany? pisz bom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts