dankaf 10.11.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 w tej chwili buszuję po grespani.patrzę na gres.chciałabym taki półmatowy.troszkęwpadający w szarośc i beż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 właśnie przeglądam net ale nie mogę na nie trafic za kuchnią masz jakieś juz plany? pisz bom ciekawa stanęło na tym, że jednak kuchnia będzie w stylu nowoczesnym ma być coś lekiego a kolorystyka mieszana np. góra w jednym kolorze a dół w innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 w sobotę będę wiedziała więcej bo pewnie naoglądam się różnych aranżacji to moja wizja może ulec zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 będziesz zamawiac z salonu?czy może u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 w tej chwili buszuję po grespani.patrzę na gres.chciałabym taki półmatowy.troszkęwpadający w szarośc i beż też ciekawie by to wyglądało. A jak łączyć będziesz kafle z kuchnią, jadalnią i przedpokojem? czy będziesz dawać te same kafle wszędzie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 będziesz zamawiac z salonu?czy może u stolarza? chcę pojeździć po studiach mebli kuchennych a mam na oku już jeden bo tam znajomi swoją kuchnię robili i są zadowoleni, widziałam te meble są ładnie wykończone i bez większych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 w salonie gotową deskę w kuchni albo drewnopodobne kafle albo dostosuję do reszty czyli jadalnia,wiatrołap,korytarz przy schodach i korytarz do łazienki wszystko to samo podoba mi się taka jednolita całośc tym bardziej, że u nas wszystko jest łączone podłogę w kuchni dostosuję do mebli kuchennych wolałabym jednak dac wszędzie wszystko jednakowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 w salonie gotową deskę w kuchni albo drewnopodobne kafle albo dostosuję do reszty czyli jadalnia,wiatrołap,korytarz przy schodach i korytarz do łazienki wszystko to samo podoba mi się taka jednolita całośc tym bardziej, że u nas wszystko jest łączone podłogę w kuchni dostosuję do mebli kuchennych wolałabym jednak dac wszędzie wszystko jednakowe też tak planuję a jedolitość będzie u nas ładnie wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 teraz muszę kończyć bo na budowę jadę jestem ciekawa jak tam podłogówka się kładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.11.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witaj Danusiu!! wybierasz kafelki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 cześc Elenuś wybiera.Ja rozgladam się za gresem na cały dół,ale obawiam się ceny tych z grespani bo to co ładne to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.11.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 jak ja nie lubię coś wybierac a mąż na to bleeeeee............a sam nic nie zaproponuje w zastępstwie No dokładnie, a jak już nawet sam coś zaproponuje, to nawet do kotłowni się nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.11.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 też bym chciała juz wybierac, ale narazie kręce sie w kółko w temacie kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 No dokładnie, a jak już nawet sam coś zaproponuje, to nawet do kotłowni się nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.11.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 cześc Elenuś wybiera.Ja rozgladam się za gresem na cały dół,ale obawiam się ceny tych z grespani bo to co ładne to kosztuje Ja po raz kolejny polecam na zakupy kafelkowe sklep z Białegostoku. Po całej Polsce wożą towar, więc i do Ciebie zawiozą. Naprawdę mają fajne ceny, dużo bardziej konkurencyjne niż te w Warszawie. Najlepiej wysłać zapytanie na maila z konkretną listą płytek i metrażem, bo jak się pyta o cenę metra to zawsze podają wyższą, a jak wysyłam specyfikację to jest niższa. I naprawdę nie mam w tym żadnego interesu, żeby ich zachwalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.11.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Danusiu ,masz rację ,jeżeli u Ciebie jest dużo otwartej przestrzeni to daj wszędzie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 też bym chciała juz wybierac, ale narazie kręce sie w kółko w temacie kominka ja jeszcze do samego zakupu 10 razy zmienię koncepcję póki co rozglądam się A jeśli chodzi o kominek to pamietam,że wpadł Ci w oko kominek Ewy-m.......chyba dobrze gadam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 I naprawdę nie mam w tym żadnego interesu, żeby ich zachwalać a zapodasz linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Danusiu ,masz rację ,jeżeli u Ciebie jest dużo otwartej przestrzeni to daj wszędzie to samo. Beatko,u mnie jest otwarta kuchnia,obok jadalnia w wykuszu i zaraz salon,ale dzielony ścianą schodową i kominkową. nie ma u mnie wielkich przestrzeni...........niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts