Elena76 10.11.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 I naprawdę nie mam w tym żadnego interesu, żeby ich zachwalać a zapodasz linka? Jasne, proszę bardzo: http://www.akcess.com.pl/ Co ciekawe, firmy z Warszawy brały 100zł za transport, ci z Białegostoku przywieźli płytki gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 jaka dbałośc o klienta! A jak mąż przełknął temat czarnej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Danusiu ,masz rację ,jeżeli u Ciebie jest dużo otwartej przestrzeni to daj wszędzie to samo. Beatko,u mnie jest otwarta kuchnia,obok jadalnia w wykuszu i zaraz salon,ale dzielony ścianą schodową i kominkową. nie ma u mnie wielkich przestrzeni...........niestety Ale nie ma drzwi ,to tym bardziej zrób płytki jednolite.Pamiętasz pewnie jakiego miałam nerwa związanego z różnymi płytkami miedzy salonem i kuchnia .Ostatecznie musiałam zrobić tam drzwi ,których w ogóle nie było w planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Danusiu ,masz rację ,jeżeli u Ciebie jest dużo otwartej przestrzeni to daj wszędzie to samo. Beatko,u mnie jest otwarta kuchnia,obok jadalnia w wykuszu i zaraz salon,ale dzielony ścianą schodową i kominkową. nie ma u mnie wielkich przestrzeni...........niestety Ale nie ma drzwi ,to tym bardziej zrób płytki jednolite.Pamiętasz pewnie jakiego miałam nerwa związanego z różnymi płytkami miedzy salonem i kuchnia .Ostatecznie musiałam zrobić tam drzwi ,których w ogóle nie było w planie. małe przestrzenie, czy duże, jeżeli nie są wyraźnie oddzielone (drzwi, które będziesz zamykać) powinny mieć jednolitą podłogę. A jeżeli ubolewasz nad niewielkością przestrzeni to tym bardziej... stworzą jedną - większą całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.11.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 jaka dbałośc o klienta! A jak mąż przełknął temat czarnej łazienki? Jestem w szoku, przełknął Ze trzy razy dopytywałam, czy na pewno zajarzył, że będzie sporo czarnego Pewnie ma już dość mojego niezdecydowania i nie chce, żebym mu tym tematem głowę zawracała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Danusiu ,masz rację ,jeżeli u Ciebie jest dużo otwartej przestrzeni to daj wszędzie to samo. Beatko,u mnie jest otwarta kuchnia,obok jadalnia w wykuszu i zaraz salon,ale dzielony ścianą schodową i kominkową. nie ma u mnie wielkich przestrzeni...........niestety Ale nie ma drzwi ,to tym bardziej zrób płytki jednolite.Pamiętasz pewnie jakiego miałam nerwa związanego z różnymi płytkami miedzy salonem i kuchnia .Ostatecznie musiałam zrobić tam drzwi ,których w ogóle nie było w planie. masz rację dziewczyny szykujcie się ..........już niedługo nastąpi torpeda pytań..........będziecie biedne A co!? komu mam się pytac,męża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 małe przestrzenie, czy duże, jeżeli nie są wyraźnie oddzielone (drzwi, które będziesz zamykać) powinny mieć jednolitą podłogę. A jeżeli ubolewasz nad niewielkością przestrzeni to tym bardziej... stworzą jedną - większą całoś. niby człowiek wie o takich rzeczach,ale jak usłyszy to od Was, to wtedy taki bardziej pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 jaka dbałośc o klienta! A jak mąż przełknął temat czarnej łazienki? Jestem w szoku, przełknął Ze trzy razy dopytywałam, czy na pewno zajarzył, że będzie sporo czarnego Pewnie ma już dość mojego niezdecydowania i nie chce, żebym mu tym tematem głowę zawracała to się nazywa zmęczenie budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ja tam żaden abrakadabra od wnętrz nie jestem... ale tak metodą prób i błędów... i na chłopski rozum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no niby tak ale jak kuchnia gdzieś bardziej z boku albo właścicielce strasznie drewno się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.11.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 jaka dbałośc o klienta! A jak mąż przełknął temat czarnej łazienki? Jestem w szoku, przełknął Ze trzy razy dopytywałam, czy na pewno zajarzył, że będzie sporo czarnego Pewnie ma już dość mojego niezdecydowania i nie chce, żebym mu tym tematem głowę zawracała to się nazywa zmęczenie budowlane To prawda, oboje marzymy o prawdziwych wakacjach... Ehh, może w przyszłym roku się uda [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no niby tak ale jak kuchnia gdzieś bardziej z boku albo właścicielce strasznie drewno się podoba To niech pomyśli, czy na całości drewna nie dać... cieplutko będzie... przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ehh, może w przyszłym roku się uda [/code] nic mi nie mów ........marzę o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Danusiu ,masz rację ,jeżeli u Ciebie jest dużo otwartej przestrzeni to daj wszędzie to samo. Beatko,u mnie jest otwarta kuchnia,obok jadalnia w wykuszu i zaraz salon,ale dzielony ścianą schodową i kominkową. nie ma u mnie wielkich przestrzeni...........niestety Danuś jak to przecież mamy całe hektary jak policzysz lie jest metrów kafli to wyjdzie, że nie ma tak mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 To niech pomyśli, czy na całości drewna nie dać... cieplutko będzie... przytulnie ale w korytarzu,wiatrolapie? zaraz mi się zniszczy no tak! ja sobie tak gdybam o łączeniu tu i tam, a zapomniałam o najważniejszym połączeniu pozostałych podłóg z salonem,bo w salonie musi byc drewno to chyba przemęczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 u mnie podłogówka gotowa w sobotę wylewamy posadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 jak policzysz lie jest metrów kafli to wyjdzie, że nie ma tak mało no tak, pod tym względem, to masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.11.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 u mnie podłogówka gotowa w sobotę wylewamy posadzkę Ty szczęściaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 To niech pomyśli, czy na całości drewna nie dać... cieplutko będzie... przytulnie ale w korytarzu,wiatrolapie? zaraz mi się zniszczy no tak! ja sobie tak gdybam o łączeniu tu i tam, a zapomniałam o najważniejszym połączeniu pozostałych podłóg z salonem,bo w salonie musi byc drewno to chyba przemęczenie Jeżeli w salonie ma być drewno, a reszta pomieszczeń taka sama, to fajnie wygląda oblamówka w salonie z tych płytek co w reszcie pomieszczeń. Tylko takie rozwiązanie optycznie pomniejszy salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 To niech pomyśli, czy na całości drewna nie dać... cieplutko będzie... przytulnie ale w korytarzu,wiatrolapie? zaraz mi się zniszczy no tak! ja sobie tak gdybam o łączeniu tu i tam, a zapomniałam o najważniejszym połączeniu pozostałych podłóg z salonem,bo w salonie musi byc drewno to chyba przemęczenie Dana wszystko da się zrobić w przyszłym miesiącu (mam takiego plana ) będziemy kłaść kafle na dole to porobię fotki i zobaczysz jak nam te łączenia wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts