Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To niech pomyśli, czy na całości drewna nie dać... cieplutko będzie... przytulnie :roll:

ale w korytarzu,wiatrolapie? zaraz mi się zniszczy :roll:

no tak! ja sobie tak gdybam o łączeniu tu i tam, a zapomniałam o najważniejszym połączeniu pozostałych podłóg z salonem,bo w salonie musi byc drewno

to chyba przemęczenie 8)

Jeżeli w salonie ma być drewno, a reszta pomieszczeń taka sama, to fajnie wygląda oblamówka w salonie z tych płytek co w reszcie pomieszczeń. Tylko takie rozwiązanie optycznie pomniejszy salon :-?

ja planuję w salonie dać takie drewniane mocno wysokie listwy wykończeniowe jak myślicie będzie fajnie wyglądało?

Jeżeli w salonie ma być drewno, a reszta pomieszczeń taka sama, to fajnie wygląda oblamówka w salonie z tych płytek co w reszcie pomieszczeń. Tylko takie rozwiązanie optycznie pomniejszy salon :-?

chyba,że dałabym oblamówkę na przejściu-łączeniu jadalni i salonu.Tutaj dzieli ściana kominkowa,więc przy kominku bedzie też potrzebna :wink:

Może byc!?

To niech pomyśli, czy na całości drewna nie dać... cieplutko będzie... przytulnie :roll:

ale w korytarzu,wiatrolapie? zaraz mi się zniszczy :roll:

no tak! ja sobie tak gdybam o łączeniu tu i tam, a zapomniałam o najważniejszym połączeniu pozostałych podłóg z salonem,bo w salonie musi byc drewno

to chyba przemęczenie 8)

Dana wszystko da się zrobić :D w przyszłym miesiącu (mam takiego plana :wink: ) będziemy kłaść kafle na dole to porobię fotki i zobaczysz jak nam te łączenia wyjdą

świetny pomysł!łatwiej będzie mi to ogarnąc :wink: