EwaWoj 10.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 u mnie podłogówka gotowa w sobotę wylewamy posadzkę Ty szczęściaro jak zobaczyłam, że już skończona to byłam w szoku myślałam, że dopiero w piątek będzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 To niech pomyśli, czy na całości drewna nie dać... cieplutko będzie... przytulnie ale w korytarzu,wiatrolapie? zaraz mi się zniszczy no tak! ja sobie tak gdybam o łączeniu tu i tam, a zapomniałam o najważniejszym połączeniu pozostałych podłóg z salonem,bo w salonie musi byc drewno to chyba przemęczenie Jeżeli w salonie ma być drewno, a reszta pomieszczeń taka sama, to fajnie wygląda oblamówka w salonie z tych płytek co w reszcie pomieszczeń. Tylko takie rozwiązanie optycznie pomniejszy salon ja planuję w salonie dać takie drewniane mocno wysokie listwy wykończeniowe jak myślicie będzie fajnie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.11.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jeżeli w salonie ma być drewno, a reszta pomieszczeń taka sama, to fajnie wygląda oblamówka w salonie z tych płytek co w reszcie pomieszczeń. Tylko takie rozwiązanie optycznie pomniejszy salon chyba,że dałabym oblamówkę na przejściu-łączeniu jadalni i salonu.Tutaj dzieli ściana kominkowa,więc przy kominku bedzie też potrzebna Może byc!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.11.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 To niech pomyśli, czy na całości drewna nie dać... cieplutko będzie... przytulnie ale w korytarzu,wiatrolapie? zaraz mi się zniszczy no tak! ja sobie tak gdybam o łączeniu tu i tam, a zapomniałam o najważniejszym połączeniu pozostałych podłóg z salonem,bo w salonie musi byc drewno to chyba przemęczenie Dana wszystko da się zrobić w przyszłym miesiącu (mam takiego plana ) będziemy kłaść kafle na dole to porobię fotki i zobaczysz jak nam te łączenia wyjdą świetny pomysł!łatwiej będzie mi to ogarnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.11.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ja planuję w salonie dać takie drewniane mocno wysokie listwy wykończeniowe jak myślicie będzie fajnie wyglądało? a jakie wysokie planujesz dac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Dzień Doberek! Danusiu znalazłam dla Ciebie śliczne mebelki .Wspominałaś kiedyś ,ze chcesz kolonialne http://www.farmakolonialna.pl/kategoria/1/meble-kolonialne-meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.11.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Dzień Doberek! Danusiu znalazłam dla Ciebie śliczne mebelki .Wspominałaś kiedyś ,ze chcesz kolonialne http://www.farmakolonialna.pl/kategoria/1/meble-kolonialne-meble Beatko,dziękuję ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 11.11.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Cześć dziewczyny miałam smutne dni ale zaczynam dochodzić do siebie szczególnie jak na forum weszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.11.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Mam nadzieje ,że namiary się przydadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.11.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Cześć dziewczyny miałam smutne dni ale zaczynam dochodzić do siebie szczególnie jak na forum weszłam ale teraz jest już ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.11.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Mam nadzieje ,że namiary się przydadzą? oczywiście Beatko mam już kilka stron do których wzdycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.11.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ja planuję w salonie dać takie drewniane mocno wysokie listwy wykończeniowe jak myślicie będzie fajnie wyglądało? a jakie wysokie planujesz dac? jeszcze nie wiem ale chcę aby były wyższe niż standardowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Cześć dziewczyny miałam smutne dni ale zaczynam dochodzić do siebie szczególnie jak na forum weszłam ale teraz jest już ok? właśnie bradzo długo ciebie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.11.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 a tak wygląda teraz u mnie dół:http://lh5.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/Svrvw077U7I/AAAAAAAABsQ/-5_0pbAwnlI/s640/DSC09938.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.11.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 w salonie zabrakło nam styropianu i będzie dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.11.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ewka, dzięki za zdjęcia bardzo wygodne wyszły Wam schody............zawsze mogę zamurowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.11.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 zyskaliśmy więcej miejsca w jadalni i przedpokojuhttp://lh5.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/Svr1Ja154sI/AAAAAAAABtE/9Dw4VyUl_00/s640/DSC09940.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.11.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 masz kochanego ojca.........tak Wam pomaga,wiecej zostaje w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.11.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 a jak robisz w salonie/będzie podłogówka?wolałabym zrobic na całości,ale nie mam pojęcia czy to duzy koszt instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 masz kochanego ojca.........tak Wam pomaga,wiecej zostaje w kieszeni tego nawet nie da się przeliczyć na pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts