Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

a jak robisz w salonie/będzie podłogówka?

wolałabym zrobic na całości,ale nie mam pojęcia czy to duzy koszt instalacji?

w salonie i w pokoju gościnnym nie dajemy podłogówki bo tam będzie deska i panel. Nasza podłogówka nie jest takim gotowym systemem podłogowym bo to kosztuje dość dużo my mamy można by powiedzieć taką własnoróbkę :wink: i to nie jest taki ogromny koszt: folia czarna, folia srebrna, zatrzaski i rura. Ceny folii teraz nie mam ale za rurę daliśmy 2,74 zł netto za mb a zatrzaski za paczkę ok.30 zł. Metoda już jest sprawdzona bo u kuzyna mój tato tak zrobił i wszystko działa :D

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczyny miałam smutne dni ale zaczynam dochodzić do siebie szczególnie jak na forum weszłam :)

ale teraz jest już ok?

Tak szybko to nie we wtorek pochowaliśmy teścia :(

Bardzo Ci współczuję :(

Trzymaj się,chociaż wiem,że bardzo Wam ciężko..........stracic męża,ojca,teścia,dziadka..........

Cześć dziewczyny miałam smutne dni ale zaczynam dochodzić do siebie szczególnie jak na forum weszłam :)

ale teraz jest już ok?

Tak szybko to nie we wtorek pochowaliśmy teścia :(

Ewelinko ja również bardzo tobie współczuję :( czas leczy rany i trzymaj się a wiesz jak będziesz chciała to my prawie za płotem jesteśmy :wink: