EwaWoj 11.11.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 a jak robisz w salonie/będzie podłogówka? wolałabym zrobic na całości,ale nie mam pojęcia czy to duzy koszt instalacji? w salonie i w pokoju gościnnym nie dajemy podłogówki bo tam będzie deska i panel. Nasza podłogówka nie jest takim gotowym systemem podłogowym bo to kosztuje dość dużo my mamy można by powiedzieć taką własnoróbkę i to nie jest taki ogromny koszt: folia czarna, folia srebrna, zatrzaski i rura. Ceny folii teraz nie mam ale za rurę daliśmy 2,74 zł netto za mb a zatrzaski za paczkę ok.30 zł. Metoda już jest sprawdzona bo u kuzyna mój tato tak zrobił i wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.11.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 masz kochanego ojca.........tak Wam pomaga,wiecej zostaje w kieszeni tego nawet nie da się przeliczyć na pieniądze masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.11.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 masz kochanego ojca.........tak Wam pomaga,wiecej zostaje w kieszeni tego nawet nie da się przeliczyć na pieniądze masz rację budowa domu to duże poświęcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 12.11.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Cześć dziewczyny miałam smutne dni ale zaczynam dochodzić do siebie szczególnie jak na forum weszłam ale teraz jest już ok? Tak szybko to nie we wtorek pochowaliśmy teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.11.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Cześć dziewczyny miałam smutne dni ale zaczynam dochodzić do siebie szczególnie jak na forum weszłam ale teraz jest już ok? Tak szybko to nie we wtorek pochowaliśmy teścia Bardzo Ci współczuję Trzymaj się,chociaż wiem,że bardzo Wam ciężko..........stracic męża,ojca,teścia,dziadka.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.11.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Danusiu a co nowgo u Ciebie na budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.11.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kaluś,czekamy za wiosną Mąż jak wraca z pracy, to jest już ciemno i nawet zwykłe porządki odpadają Orionek ma już okna foliowe i zastępcze drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.11.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Cześć dziewczyny miałam smutne dni ale zaczynam dochodzić do siebie szczególnie jak na forum weszłam ale teraz jest już ok? Tak szybko to nie we wtorek pochowaliśmy teścia Ewelinko ja również bardzo tobie współczuję czas leczy rany i trzymaj się a wiesz jak będziesz chciała to my prawie za płotem jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.11.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kaluś,czekamy za wiosną Mąż jak wraca z pracy, to jest już ciemno i nawet zwykłe porządki odpadają Orionek ma już okna foliowe i zastępcze drzwi teraz jak jedziemy na budowę ok 17 to już szarówka a jak wyjeżdżamy to ciemna nocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 13.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dzięki Wam wszystkim za ciepłe słowa to była spodziewana śmierć ale nagła Naj gorzej to martwimy się o teściową ale ma nas pod bokiem i teraz jest z Laurą bo sie rozchorowała Ewa musze się do ciebie zgłosić z fakturami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dzięki Wam wszystkim za ciepłe słowa to była spodziewana śmierć ale nagła Naj gorzej to martwimy się o teściową ale ma nas pod bokiem i teraz jest z Laurą bo sie rozchorowała Ewa musze się do ciebie zgłosić z fakturami żaden problem wiesz gdzie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.11.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kaluś,czekamy za wiosną Mąż jak wraca z pracy, to jest już ciemno i nawet zwykłe porządki odpadają Orionek ma już okna foliowe i zastępcze drzwi teraz jak jedziemy na budowę ok 17 to już szarówka a jak wyjeżdżamy to ciemna nocka no niestety a tak mnie ciągnie na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ja tak marudzę jak mam jechać na budowę ale jakoś nie wyobrażam sobie już aby mogło być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 hejka, czy ktoś jest????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no niestety jutro nie będziemy wylewać posadzki ekipa nie wyrobiła się z inną robotą i przyjdą dopiero w poniedziałek pocieszające jest to, że bardzo dobrze robią i warto poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.11.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 człowiek się napali a tu d....a ale skoro warto czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.11.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 człowiek się napali a tu d....a ale skoro warto czekac warto a obiecali, że w poniedziałek z samego ranka będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.11.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 za chwilkę będziesz miec cieplutko w domku i przez całą zimę mozna grzebac w środku..........kilka m-cy do przodu A jak tam roślinki? wszystko już zabezpieczone przed zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.11.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a jak długo trzeba czekac po wylewkach na włączenie pieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witam, Jak jest podłogówka, to około miesiąca trzeba poczkać, zanim uruchomi się ogrzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts