Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jestem za taką:

http://foto0.m.onet.pl/_m/b3d03a9ad87eff17034a5ee02fbe27e4,10,19,0.jpg

tylko kolor jej zmienić np. na czerwień albo bordo :wink: jest taka....słodziutka :D

wygląda na wygodnicką,tylko obawiam się koloru..........chyba,że nie wpuszczę dzieciaki do salonu :lol: :wink:

Znalazłam ja na stronie producenta płytek,które również wpadały mi w oko..........niestety nie pamietam producenta i teraz musze szukac :-?

Widzę Danka że tutaj jesteś dużo częściej niż na forum Orionowym więc mam pytanko, kiedyś zastanawiałaś się nad ciemnymi oknami a myślałaś jakie parapety do tego dopasować? Masz może jakieś interesujące zdjątka? Tak ogromnie się łamię, nie wiem, na co się zdecydować, że każda podpowiedź będzie na wagę zlota

Wzorzysty materiał

dałaś mi teraz do myslenia :lol:

Eee tam, mi się nie musi podobać, ważne żeby Tobie pasowało :wink:

wiem,że ostateczną decyzja podejmę sama,ale fajnie jak ktoś z boku wyrazi swoją opinię :wink:

ja po prostu nie jestem odważna i bałabym się wstawić taką sofę... narzutę można łatwo zmienić, z tapicerką trochę trudniej jak Cię zmęczy... :roll:

Widzę Danka że tutaj jesteś dużo częściej niż na forum Orionowym więc mam pytanko, kiedyś zastanawiałaś się nad ciemnymi oknami a myślałaś jakie parapety do tego dopasować? Masz może jakieś interesujące zdjątka? Tak ogromnie się łamię, nie wiem, na co się zdecydować, że każda podpowiedź będzie na wagę zlota

A o jakie Ci chodzi? zew.czy wew.?

Napiszę Ci jak ja to widzę -planuję.Chyba na zewnatrz wybiorę płytki klinkierowe parapetowe,ale gładkie nie porowate,bo te czasami zdarzają się krzywe :-? ........to opinia mojego męża :wink:A kolor?Wybiorę najbardziej zbliżony do koloru okien.Niestety nie mam określonej nazwy firmy tak,abym mogła Ci pomóc.

Jeśli chodzi o wew.to nie wiem :-? fajny byłby granit,ale drewno uwielbiam,więc bedzie ciężko z wyborem :-?

Znikł mi atawarek? :o :cry:

Ciekawe jakie to materiały tych sof? trochę boję się tych jasnych

ja też :wink:

przy dzieciach jest to bardzo ryzykowne,no chyba,że zdejmowane :wink:

Niestety nie widziałam ich na "żywo",ale kształt mają ciekawy.

Ps.Muszę do nich napisac,jaki mają wybór materiałów.

Gdyby coś dam znac.

Przy jasnych sofach nawet zwierzaki niepotrzebne aby przestały być jasne. Przecierz ten cały kurz, który tyle razy można wycierać ze stolika, to sofy przecierz nie omija :-? .

Dlatego też, za każdym razem jak wycieram kurze ze skór, upewniam się w przekonaniu, że nigdy materiał... jakikolwiek :roll: