acca5 15.11.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Mi bardzo sie podoba ostatnia kanapa-co to za model i jaka firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.11.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Wzorzysty materiał dałaś mi teraz do myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.11.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 jestem za taką: http://foto0.m.onet.pl/_m/b3d03a9ad87eff17034a5ee02fbe27e4,10,19,0.jpg tylko kolor jej zmienić np. na czerwień albo bordo jest taka....słodziutka wygląda na wygodnicką,tylko obawiam się koloru..........chyba,że nie wpuszczę dzieciaki do salonu Znalazłam ja na stronie producenta płytek,które również wpadały mi w oko..........niestety nie pamietam producenta i teraz musze szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 a ja mam teraz kanapę w kwiaty dlatego w Orionku chcę w jednolitym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.11.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Mi bardzo sie podoba ostatnia kanapa-co to za model i jaka firma? http://www.innewnetrze.pl/galeria/galeria/image/image_1226260099.jpg Znalazłam ją na stronie moich ukochanych mebli kolonialnych.Kanapa KINGSTONE. http://www.innewnetrze.pl/galeria/goto_.php?d=2&start=48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.11.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 a ja mam teraz kanapę w kwiaty dlatego w Orionku chcę w jednolitym kolorze może i racja ........mam nadzieję,że łatwiej będzie podjąc decyzję na "żywo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.11.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 znalazłam producenta tych płytek a sofka,myślę,że znajdę coś podobnego.........aż żal było nie wkleic bo taka ładniutka narazie oddaje kompa mężusiowi........tak na godzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.11.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Wzorzysty materiał dałaś mi teraz do myslenia Eee tam, mi się nie musi podobać, ważne żeby Tobie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 ta ostatnia sofka też jest śliczniutka dzisiaj już muszę kończyć bo baaardzo wcześnie jutro muszę wstać i dopiero w czwartek się odezwę pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 15.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Widzę Danka że tutaj jesteś dużo częściej niż na forum Orionowym więc mam pytanko, kiedyś zastanawiałaś się nad ciemnymi oknami a myślałaś jakie parapety do tego dopasować? Masz może jakieś interesujące zdjątka? Tak ogromnie się łamię, nie wiem, na co się zdecydować, że każda podpowiedź będzie na wagę zlota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.11.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Wzorzysty materiał dałaś mi teraz do myslenia Eee tam, mi się nie musi podobać, ważne żeby Tobie pasowało wiem,że ostateczną decyzja podejmę sama,ale fajnie jak ktoś z boku wyrazi swoją opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.11.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 ta ostatnia sofka też jest śliczniutka dzisiaj już muszę kończyć bo baaardzo wcześnie jutro muszę wstać i dopiero w czwartek się odezwę pa, pa trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Znikł mi atawarek? Ciekawe jakie to materiały tych sof? trochę boję się tych jasnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Wzorzysty materiał dałaś mi teraz do myslenia Eee tam, mi się nie musi podobać, ważne żeby Tobie pasowało wiem,że ostateczną decyzja podejmę sama,ale fajnie jak ktoś z boku wyrazi swoją opinię ja po prostu nie jestem odważna i bałabym się wstawić taką sofę... narzutę można łatwo zmienić, z tapicerką trochę trudniej jak Cię zmęczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.11.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Widzę Danka że tutaj jesteś dużo częściej niż na forum Orionowym więc mam pytanko, kiedyś zastanawiałaś się nad ciemnymi oknami a myślałaś jakie parapety do tego dopasować? Masz może jakieś interesujące zdjątka? Tak ogromnie się łamię, nie wiem, na co się zdecydować, że każda podpowiedź będzie na wagę zlota A o jakie Ci chodzi? zew.czy wew.? Napiszę Ci jak ja to widzę -planuję.Chyba na zewnatrz wybiorę płytki klinkierowe parapetowe,ale gładkie nie porowate,bo te czasami zdarzają się krzywe ........to opinia mojego męża :wink:A kolor?Wybiorę najbardziej zbliżony do koloru okien.Niestety nie mam określonej nazwy firmy tak,abym mogła Ci pomóc. Jeśli chodzi o wew.to nie wiem fajny byłby granit,ale drewno uwielbiam,więc bedzie ciężko z wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.11.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Znikł mi atawarek? Ciekawe jakie to materiały tych sof? trochę boję się tych jasnych ja też przy dzieciach jest to bardzo ryzykowne,no chyba,że zdejmowane Niestety nie widziałam ich na "żywo",ale kształt mają ciekawy. Ps.Muszę do nich napisac,jaki mają wybór materiałów. Gdyby coś dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.11.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 ja po prostu nie jestem odważna i bałabym się wstawić taką sofę... narzutę można łatwo zmienić, z tapicerką trochę trudniej jak Cię zmęczy... czyli lubisz byc praktyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 15.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ja też skłaniam się ku ciemniejszym kanapom. Widziałam już kilkanaście jasnych, które zdobiły pokoje tylko przez pierwszy rok. Później duuużo gorzej. Chyba że ktoś zmienia ciuchy przed każdym odpoczynku na sofie. Nie mówiąc już o stanie sofy gdy ma się zwierzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.11.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dobrusiu i co z tymi parapetami? Jeśli chodzi o sofy i ich materiał to bardzo lubię welur i alkantary.A kolor wybiorę praktyczniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Przy jasnych sofach nawet zwierzaki niepotrzebne aby przestały być jasne. Przecierz ten cały kurz, który tyle razy można wycierać ze stolika, to sofy przecierz nie omija . Dlatego też, za każdym razem jak wycieram kurze ze skór, upewniam się w przekonaniu, że nigdy materiał... jakikolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts