Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam przyszłam sie przywitać ,macie bardzo ładny domek :D :D bedę do Was zaglądać,choc powiem szczerze ze podczytuje wasz dziennik ale dopiero teraz odwarzyłam sie coś skrobnąć :oops: :oops: :wink: ale teraz to juz będę sie udzielała u Ciebie w dzienniku jak pozwolisz :wink: :D

cześc jessi :D

Dziękuję Ci za miłe słówka :D.....zaglądaj,i pisz koniecznie!!!!!!!!

pozdrawiam cieplutko i serdecznie

jestem za taką:

http://foto0.m.onet.pl/_m/b3d03a9ad87eff17034a5ee02fbe27e4,10,19,0.jpg

tylko kolor jej zmienić np. na czerwień albo bordo :wink: jest taka....słodziutka :D

wygląda na wygodnicką,tylko obawiam się koloru..........chyba,że nie wpuszczę dzieciaki do salonu :lol: :wink:

Znalazłam ja na stronie producenta płytek,które również wpadały mi w oko..........niestety nie pamietam producenta i teraz musze szukac :-?

Danusiu....obicie ściaga sie do prania!!! :p

a plamy świetnie schodzą z tego materiału, więc spoko :wink:

dzień dobry, wiem, że to forum budowlane,ale jestem zachwycona twoimi roślinami,czy będę mogła liczyć na konsultacje ogrodnicze?

Witaj Aniu :D

Jesli tylko będę umiała odpowiedziec na Twoje pytanie, to chętnie pomogę :wink:.Póki co mam maleńki ogródek i mało roslinek,ale już niedługo sobię odbiję........mam nadzieję :lol: :wink:

pozdrawiam