EwaWoj 19.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 trzy dni mnie nie było na budowie a tam takie postępy fantastycznie mam wylaną posadzkę zrobiłam kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/PosadzkiDo?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witaj Ewuś, ja też zaglądam, a tu pusto, tylko echo słychać gdzie ta nasza gospodyni? Cześć, cześć właśnie gdzie się podziewa Danusia to tez się przywitam i zrobię sztuczny tłok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witaj Ewuś, ja też zaglądam, a tu pusto, tylko echo słychać gdzie ta nasza gospodyni? Cześć, cześć właśnie gdzie się podziewa Danusia to tez się przywitam i zrobię sztuczny tłok! hi, hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witaj Ewuś, ja też zaglądam, a tu pusto, tylko echo słychać gdzie ta nasza gospodyni? Cześć, cześć właśnie gdzie się podziewa Danusia to tez się przywitam i zrobię sztuczny tłok! hi, hi to i ja sie przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witaj Ewuś, ja też zaglądam, a tu pusto, tylko echo słychać gdzie ta nasza gospodyni? Cześć, cześć właśnie gdzie się podziewa Danusia to tez się przywitam i zrobię sztuczny tłok! hi, hi to i ja sie przyłączam no, tylko gospodyni brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzisiaj dopiero odkryłam to: http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 i pytam dlaczego Was tam jeszcze nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzisiaj dopiero odkryłam to: http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 i pytam dlaczego Was tam jeszcze nie ma??? ja to za naszą klasą nie przepadam chociaż w niej jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 na cały dół (jadalnia,kuchnia i przedpokój) chcę dać kafle w brązach czy natknęłyście się dziewczyny na coś ciekawego w takim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.11.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cześc dziewczyny Miałam niezły zapierdziel Wczoraj mąż jedynie buszował po necie,bo ja juz nie miałam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.11.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 trzy dni mnie nie było na budowie a tam takie postępy fantastycznie mam wylaną posadzkę zrobiłam kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/PosadzkiDo?feat=directlink Ewka super wyszło! Masz może zdjęcia tej wnęki na lodówkę? A pod schodami będziesz coś kombinowac? fajna skrytka się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.11.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 trzy dni mnie nie było na budowie a tam takie postępy fantastycznie mam wylaną posadzkę zrobiłam kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/PosadzkiDo?feat=directlink Ewka super wyszło! Masz może zdjęcia tej wnęki na lodówkę? A pod schodami będziesz coś kombinowac? fajna skrytka się zrobiła zaraz jakieś fotki jeszcze znajdę już jesteś kolejną osobą która zauważyła, że pod schodami można coś zrobić na razie to nie mam pomysłu ale boję się, że zabudowa może zmniejszyć przedpokój (tak wizualnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.11.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 jutro zrobię zdjęcia z posadzką a póki co to mam takie i dodałam je do poprzedniego albumu: http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/PosadzkiDo?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.11.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dodałam jeszcze jedno z posadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cześc dziewczyny Miałam niezły zapierdziel Wczoraj mąż jedynie buszował po necie,bo ja juz nie miałam siły i nic nam nie opowiadasz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.11.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 na cały dół (jadalnia,kuchnia i przedpokój) chcę dać kafle w brązach czy natknęłyście się dziewczyny na coś ciekawego w takim kolorze? Ja mam Naxosa, chyba z opoczna, w trzech kolorach brązu... Płytka ta sama, a można chociaż trochę wydzielić poszczególne pomieszczenia. W kuchni mam jaśniejszą, ale z ciemniejszym "dywanikiem", z kolei w salonie są takie jak "dywanik" w kuchni z mozaiką (własnoręcznie tłuczoną i układaną) w dwóch pozostałych kolorach. Z samych płytek jestem baaaaaardzo zadowolona i rozważam te same w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 na cały dół (jadalnia,kuchnia i przedpokój) chcę dać kafle w brązach czy natknęłyście się dziewczyny na coś ciekawego w takim kolorze? Ja mam Naxosa, chyba z opoczna, w trzech kolorach brązu... Płytka ta sama, a można chociaż trochę wydzielić poszczególne pomieszczenia. W kuchni mam jaśniejszą, ale z ciemniejszym "dywanikiem", z kolei w salonie są takie jak "dywanik" w kuchni z mozaiką (własnoręcznie tłuczoną i układaną) w dwóch pozostałych kolorach. Z samych płytek jestem baaaaaardzo zadowolona i rozważam te same w nowym domu. dzięki serdecznie zaraz szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Hmmm.... mam tylko nadzieję, że go jeszcze produkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Hmmm.... mam tylko nadzieję, że go jeszcze produkują znalazłam faktycznie ładnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.11.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam!!! Danusi znowu nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.11.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam!!! Danusi znowu nie ma??? Danusia pojawia się nam i znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts