Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

trzy dni mnie nie było na budowie :( a tam takie postępy :o fantastycznie mam wylaną posadzkę :D zrobiłam kilka fotek:

http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/PosadzkiDo?feat=directlink

Ewka super wyszło!

Masz może zdjęcia tej wnęki na lodówkę?

A pod schodami będziesz coś kombinowac? fajna skrytka się zrobiła :wink:

trzy dni mnie nie było na budowie :( a tam takie postępy :o fantastycznie mam wylaną posadzkę :D zrobiłam kilka fotek:

http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/PosadzkiDo?feat=directlink

Ewka super wyszło!

Masz może zdjęcia tej wnęki na lodówkę?

A pod schodami będziesz coś kombinowac? fajna skrytka się zrobiła :wink:

zaraz jakieś fotki jeszcze znajdę :wink: już jesteś kolejną osobą która zauważyła, że pod schodami można coś zrobić :D na razie to nie mam pomysłu ale boję się, że zabudowa może zmniejszyć przedpokój (tak wizualnie) :roll:

na cały dół (jadalnia,kuchnia i przedpokój) chcę dać kafle w brązach czy natknęłyście się dziewczyny na coś ciekawego w takim kolorze?

Ja mam Naxosa, chyba z opoczna, w trzech kolorach brązu...

Płytka ta sama, a można chociaż trochę wydzielić poszczególne pomieszczenia. W kuchni mam jaśniejszą, ale z ciemniejszym "dywanikiem", z kolei w salonie są takie jak "dywanik" w kuchni z mozaiką (własnoręcznie tłuczoną i układaną) w dwóch pozostałych kolorach.

Z samych płytek jestem baaaaaardzo zadowolona i rozważam te same w nowym domu.

na cały dół (jadalnia,kuchnia i przedpokój) chcę dać kafle w brązach czy natknęłyście się dziewczyny na coś ciekawego w takim kolorze?

Ja mam Naxosa, chyba z opoczna, w trzech kolorach brązu...

Płytka ta sama, a można chociaż trochę wydzielić poszczególne pomieszczenia. W kuchni mam jaśniejszą, ale z ciemniejszym "dywanikiem", z kolei w salonie są takie jak "dywanik" w kuchni z mozaiką (własnoręcznie tłuczoną i układaną) w dwóch pozostałych kolorach.

Z samych płytek jestem baaaaaardzo zadowolona i rozważam te same w nowym domu.

dzięki serdecznie :D :D :D zaraz szukam