EwaWoj 21.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Nieeee... myślałam, żeby sypialnie zadechować, ale chłop veto postawił dlaczego bo w sypialni by pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Pewnie, że by pasowały... ale "rozsychające się fugi i brud w nich, i cykliniarka by się przydała, i lakierować trzeba, i się wyciera ten lakier w wejściu, i rysuje się, i znowu lakierować trzeba..." takie tam... Jak dla mnie większość tych wad to zalety... ale nie znam się chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.11.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Pewnie, że by pasowały... ale "rozsychające się fugi i brud w nich, i cykliniarka by się przydała, i lakierować trzeba, i się wyciera ten lakier w wejściu, i rysuje się, i znowu lakierować trzeba..." takie tam... Jak dla mnie większość tych wad to zalety... ale nie znam się chyba w sypaialni to może nie byłoby tak źle inaczej w salonie bo tam sie często chodzi ja też bym dała wszędzie np. w pokojach i w korytarzu na górze ale to jest za duży koszt i niestety bedzie panel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 U nas też będzie panel , bo.... wiadomo tańszy (chociaż lepsze niekoniecznie tańsze ), bo sama położę i gotowe... przy dechach za dużo pracy , dlatego się za bardzo nie upieram na te dechy... Mamy przecież sposoby negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.11.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 a ja cały czas myślę nad gotowym parkietem,takim co mozna samemu założyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 i cyklinować nie trzeba???? i lakierować????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.11.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 i muszę się wywiedziec,czy pod takim można dac podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.11.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 i cyklinować nie trzeba???? i lakierować????? właśnie!!!!!! i to mi się w nim podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 A ja myślałam, że takie cuda to tylko w erze , masz jakieś namiary na konkretny produkt???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.11.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 z tego co wyczytałam na forum to dobry jest z :-KAHRS-DĄBEXPARAT DOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.11.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 musi miec 6 mm warstwy użytkowej,aby mozna było w przyszłości (gdyby zaszła potrzeba) wycyklinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dzięki, postudiuję jutro, bo chyba chce mi się już do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.11.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dzięki, postudiuję jutro, bo chyba chce mi się już do łóżka dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.11.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 a ja cały czas myślę nad gotowym parkietem,takim co mozna samemu założyc a myślisz, że parkiet będzie tańszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.11.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dzięki, postudiuję jutro, bo chyba chce mi się już do łóżka pa, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.11.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 a ja cały czas myślę nad gotowym parkietem,takim co mozna samemu założyc a myślisz, że parkiet będzie tańszy? pewnie nie,ale chodzi mi o to,aby miec parkiet, zapomniec o lakierowaniu i jego drogiej robociźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.11.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 byłam dzisiaj w studiu mebli kuchennych ale jakoś żadne nie wpadły mi w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.11.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 kompletnie nic? może akurat trafiłaś na brzydkie wystawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 kompletnie może dzisiaj nie był dobry dzień bo rury i otulinę w miedzyczasie kupowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.11.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 przeniosę wpis,który znalazł się w moim dzienniku No widzę że co do wnętrz to mamy podobne smaki. Z ciekawaścią będę obserwowała rozwój wydarzeń, a my jesteśmy na etapie zamykania dachu... Styl kolonialny, drewno, cegła (klienkier Nelissen kolor anderlecht) oraz biała kuchnia to moje motywy przewodnie. A więc powodzenia i do "usłyszenia". Sophia bardzo dziękuję za miłe słowa i liczę na podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts