EwaWoj 21.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 zdecyduję się na meble w stylu nowoczesnym to chyba będzie najbardziej pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.11.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 kompletnie może dzisiaj nie był dobry dzień bo rury i otulinę w miedzyczasie kupowaliśmy a widzisz ! za duzo biegania Ja wiem,że na 100% będzie jasna.Spróbuję u miejscowego stolarza,chyba,że wyjdzie drogo Może lepiej wybierz się sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.11.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 zdecyduję się na meble w stylu nowoczesnym to chyba będzie najbardziej pasowało Ewka,tak jak czujesz tak wybieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 21.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Super Ewcia fajnie że tak do przodu idzie no w końcu jesteś też sie cieszę, że idzie do przedu czy twój majster od ocieplenia tynki kładzie? Kładzie ale on jest teraz uziemiony u mnie Musi skończyć na biegu ścianki na górze i kominy hm, u mnie trzeba poprawki na górze porobić nie ma tego dużo bo kilka tylko miejsc niemniej jednak trzeba to zrobić a z naszym majstrem nie wiadomo co się dzieje dlatego szukam kogoś w pobliżu gdyby nie te poprawki to byśmy już pokoje malowali Dobra spytam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Super Ewcia fajnie że tak do przodu idzie no w końcu jesteś też sie cieszę, że idzie do przedu czy twój majster od ocieplenia tynki kładzie? Kładzie ale on jest teraz uziemiony u mnie Musi skończyć na biegu ścianki na górze i kominy hm, u mnie trzeba poprawki na górze porobić nie ma tego dużo bo kilka tylko miejsc niemniej jednak trzeba to zrobić a z naszym majstrem nie wiadomo co się dzieje dlatego szukam kogoś w pobliżu gdyby nie te poprawki to byśmy już pokoje malowali Dobra spytam go ok, my jeszcze próbujemy skontaktować się z naszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 zdecyduję się na meble w stylu nowoczesnym to chyba będzie najbardziej pasowało Ewka,tak jak czujesz tak wybieraj kuchnia to u mnie słaby punkt najpierw chciałam klasyczną później murowaną a teraz nowoczesną dziwne zazwyczaj jak się na coś nastawię na początku to finalizuję a tu w tak krótkim czasie tyle zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.11.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 kompletnie może dzisiaj nie był dobry dzień bo rury i otulinę w miedzyczasie kupowaliśmy a widzisz ! za duzo biegania Ja wiem,że na 100% będzie jasna.Spróbuję u miejscowego stolarza,chyba,że wyjdzie drogo Może lepiej wybierz się sama już nawet brałam pod uwagę dwukolorową np. góra jasna a dół ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 w górnej łazience będze szafka pod umywalką kupiliśmy w piątek z taaaaakim dużym lustrem (80x72) żałuję tylko, że słupek z szafeczkami mi się nie zmieści bo był super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.11.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ewka, wklej zdjęcie tej szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.11.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 hej, hej, jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 22.11.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Cześć po raz kolejny Super było się z Wami spotkać Miła odmiana Teraz to musicie nas koniecznie odwiedzić - może na jakąś kawke z małym co nieco to jest kuchnia która mi się strasznie podoba - anjamen http://forum.muratordom.pl/dziennik-jakich-wiele,t103821-300.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ewka, wklej zdjęcie tej szafki mój małżonek nie dał mi jej rozpakować ale w przyszłą sobotę już za nią się wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.11.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Cześć po raz kolejny Super było się z Wami spotkać Miła odmiana Teraz to musicie nas koniecznie odwiedzić - może na jakąś kawke z małym co nieco to jest kuchnia która mi się strasznie podoba - anjamen http://forum.muratordom.pl/dziennik-jakich-wiele,t103821-300.htm nic straconego koniecznie musimy się umówić a kuchnię już lecę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.11.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 no,no kuchnia bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.11.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Hej.... Wpadam i wypadam.... nie mam ostatnio na nic czasu...staram się być Danusiu na bieżąco.... nie mam tylko czasu się odzywac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 22.11.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 no,no kuchnia bardzo ładna http://www.daszczyk.pl to namiary na firmę od kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.11.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 hej, hej, jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.11.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ewka, wklej zdjęcie tej szafki mój małżonek nie dał mi jej rozpakować ale w przyszłą sobotę już za nią się wezmę ok,poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.11.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Hej.... Wpadam i wypadam.... nie mam ostatnio na nic czasu...staram się być Danusiu na bieżąco.... nie mam tylko czasu się odzywac. Pozdrawiam Kasieńko,rozumiem doskonalę ..........póki co u nas spokój do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 wkopałam dzisiaj 100 szt crokusów i 10 tulipanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts