Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Super Ewcia fajnie że tak do przodu idzie :)
no w końcu jesteś :wink: :lol: też sie cieszę, że idzie do przedu :D czy twój majster od ocieplenia tynki kładzie?

Kładzie ale on jest teraz uziemiony u mnie :) Musi skończyć na biegu ścianki na górze i kominy :)

hm, u mnie trzeba poprawki na górze porobić nie ma tego dużo bo kilka tylko miejsc niemniej jednak trzeba to zrobić a z naszym majstrem nie wiadomo co się dzieje dlatego szukam kogoś w pobliżu :-? gdyby nie te poprawki to byśmy już pokoje malowali :x

Dobra spytam go :)

Super Ewcia fajnie że tak do przodu idzie :)
no w końcu jesteś :wink: :lol: też sie cieszę, że idzie do przedu :D czy twój majster od ocieplenia tynki kładzie?

Kładzie ale on jest teraz uziemiony u mnie :) Musi skończyć na biegu ścianki na górze i kominy :)

hm, u mnie trzeba poprawki na górze porobić nie ma tego dużo bo kilka tylko miejsc niemniej jednak trzeba to zrobić a z naszym majstrem nie wiadomo co się dzieje dlatego szukam kogoś w pobliżu :-? gdyby nie te poprawki to byśmy już pokoje malowali :x

Dobra spytam go :)

ok, my jeszcze próbujemy skontaktować się z naszym :roll:

zdecyduję się na meble w stylu nowoczesnym to chyba będzie najbardziej pasowało

Ewka,tak jak czujesz tak wybieraj :wink:

kuchnia to u mnie słaby punkt :wink: :D najpierw chciałam klasyczną później murowaną a teraz nowoczesną :roll: dziwne zazwyczaj jak się na coś nastawię na początku to finalizuję a tu w tak krótkim czasie tyle zmian :D :wink:

kompletnie :( może dzisiaj nie był dobry dzień bo rury i otulinę w miedzyczasie kupowaliśmy :wink:

a widzisz ! za duzo biegania :-?

Ja wiem,że na 100% będzie jasna.Spróbuję u miejscowego stolarza,chyba,że wyjdzie drogo :-?

Może lepiej wybierz się sama :wink:

już nawet brałam pod uwagę dwukolorową np. góra jasna a dół ciemny

Cześć po raz kolejny :) Super było się z Wami spotkać :) Miła odmiana :)

Teraz to musicie nas koniecznie odwiedzić - może na jakąś kawke z małym co nieco :)

to jest kuchnia która mi się strasznie podoba - anjamen

http://forum.muratordom.pl/dziennik-jakich-wiele,t103821-300.htm

:wink:

nic straconego :wink: :D koniecznie musimy się umówić :lol: a kuchnię już lecę oglądać :D