EwaWoj 22.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 no,no kuchnia bardzo ładna http://www.daszczyk.pl to namiary na firmę od kuchni jak pooglądałam to Danusi pomysł na jasną kuchnę jest jak najbardziej trafiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 http://www.daszczyk.pl/galeria/wizualizacje/wizualizacje002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.11.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no,no kuchnia bardzo ładna http://www.daszczyk.pl to namiary na firmę od kuchni jak pooglądałam to Danusi pomysł na jasną kuchnę jest jak najbardziej trafiony ślicznie będzie wyglądac u nas jaśniutka kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.11.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ewka,a próbowałaś wycenic kuchnię u stolarza?Myślę,że wyjdzie taniej niż w studium kuchennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 wow!! ale sliczna ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.11.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Cześć laski Ewcia tu jest link do lodówki która mi się podoba http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view_aktualnosci/id,10026/Itemid,199/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.11.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 witam sie poniedziałkowo ,jak dobrze doczytałam to macie przerwe w budowie aż do wiosny ?,mam nadzieje ze w tym roku wiosna przyjdzie szybko i bedzie dośc ciepło i nie deszczowo czego Ci życzę mnie tez bardzo w tym roku zależy na pogodzie hihihi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 To ja też się zapisuję do "czekających na wiosnę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.11.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 witam sie poniedziałkowo ,jak dobrze doczytałam to macie przerwe w budowie aż do wiosny ?,mam nadzieje ze w tym roku wiosna przyjdzie szybko i bedzie dośc ciepło i nie deszczowo czego Ci życzę mnie tez bardzo w tym roku zależy na pogodzie hihihi pozdrawiam cześc dziewczyny! nie mogę się doczekac tej wiosny .......booooooo łopata w ruch i chyba zabiorę się za ogród (dziwię się,że jeszcze tego nie zrobiłam ) Mam cichą nadzieję na oczko i później jesienne przenosiny roślinek Muszę u Ciebie zostawic ślad, bo przyznaję się,że przeczytałam cały dziennik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.11.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 To ja też się zapisuję do "czekających na wiosnę" z wiadomych powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.11.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Cześć laski Ewcia tu jest link do lodówki która mi się podoba http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view_aktualnosci/id,10026/Itemid,199/ fajniutka ta lodówka.........musze poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Bry wieczór wszem i wobec. Ja też czekam wiosny, chociaż wczoraj podejrzałam, że piwonie zaczynają znowu odbijać, a hortensje puszczają nowe liście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ewka,a próbowałaś wycenic kuchnię u stolarza?Myślę,że wyjdzie taniej niż w studium kuchennym. jeszcze nie dawałam jakoś tak mało czasu jak przychodzi sobota to za rurami, kształtaki itp. jeszcze biegamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Cześć laski Ewcia tu jest link do lodówki która mi się podoba http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view_aktualnosci/id,10026/Itemid,199/ fajniutka ta lodówka.........musze poczytac mi też sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ewo, Twoj projekt kuchni jest bardzo podobny do mojej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Bry wieczór wszem i wobec. Ja też czekam wiosny, chociaż wczoraj podejrzałam, że piwonie zaczynają znowu odbijać, a hortensje puszczają nowe liście . przyłączam się do oczukujących nadejścia wiosny a u mnie bez zaczyna się zielenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ewo, Twoj projekt kuchni jest bardzo podobny do mojej . Soniko bardzo chciałabym aby był to mój projekt bo im dłużej na nią patrzę tym bardziej jestem przekonana, że to chyba właśnie ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Martwię się o hortensje, jak puszczają liście to co będzie z nimi jak przyjdzie mróz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A to nie Twój?Ja nie mam tej szafki przy oknie i trochę inny układ szuflad, ale generalnie prawie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Martwię się o hortensje, jak puszczają liście to co będzie z nimi jak przyjdzie mróz ? jak przyjdzie przymrozek to mogą zmarznąć. Ja swoje obwinęłam agrowłókniną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts