EwaWoj 25.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Cześc dziewczyny To ja tez się piszę na ten numer A myslałyście o IKEA ?Powiem Wam szczerze,że te które widziałam na naszym forum są rewelacyjne!No i 25 lat gwarancji! byłam w IKEA i cenowo wyszło ciut za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 27.11.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześć co tak tu cicho ?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.11.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dzień dobry!!!!!!!!!!!! Melduję,że jestem Wczoraj pomagałam na imprezie andrzekowej a oprócz tego kombinowałam strój na dzisiejszy konkurs recytatorski pt"KUNDEL BURY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.11.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześc dziewczyny To ja tez się piszę na ten numer A myslałyście o IKEA ?Powiem Wam szczerze,że te które widziałam na naszym forum są rewelacyjne!No i 25 lat gwarancji! byłam w IKEA i cenowo wyszło ciut za dużo A do ilu planujesz wydac na kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 27.11.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ewcia nie ma czasu do nas na forum zaglądnąć bo rurki kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.11.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 masz rację ............no chyba,że jeszcze "lata" za kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzien doberek widze że powoli o wykończeniówce zaczynasz myśleć , kiedy ja tak zaczne mysleć ,jeszcze daleka droga do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.11.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześc dziewczyny To ja tez się piszę na ten numer A myslałyście o IKEA ?Powiem Wam szczerze,że te które widziałam na naszym forum są rewelacyjne!No i 25 lat gwarancji! byłam w IKEA i cenowo wyszło ciut za dużo z własnego doświadczenia wiem, że stolarze robią kuchnię za połowę Ikeowskiej ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 hej już jestem z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 masz rację ............no chyba,że jeszcze "lata" za kuchnią hi,hi nawet nie miałam teraz czasu pomyśleć o niej wszystko zostawiłam na sobotę: kuchnia, kominek, tym razem kształtki i śrubunki cokolwiek to znaczy ale za to wczoraj wybraliśmy się do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ewcia nie ma czasu do nas na forum zaglądnąć bo rurki kupuje poczekaj, poczekaj Ciebie też to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześc dziewczyny To ja tez się piszę na ten numer A myslałyście o IKEA ?Powiem Wam szczerze,że te które widziałam na naszym forum są rewelacyjne!No i 25 lat gwarancji! byłam w IKEA i cenowo wyszło ciut za dużo A do ilu planujesz wydac na kuchnię? no i tu jest problem bo bym chciała jak najmniej bez zadnych szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześc dziewczyny To ja tez się piszę na ten numer A myslałyście o IKEA ?Powiem Wam szczerze,że te które widziałam na naszym forum są rewelacyjne!No i 25 lat gwarancji! byłam w IKEA i cenowo wyszło ciut za dużo z własnego doświadczenia wiem, że stolarze robią kuchnię za połowę Ikeowskiej ceny... a robiłaś kuchnię u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ewelinko mam coś dla Ciebie na pewno wiesz co jak będziesz chciała to możemy spotkać się dzisiaj albo w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.11.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzien doberek widze że powoli o wykończeniówce zaczynasz myśleć , kiedy ja tak zaczne mysleć ,jeszcze daleka droga do tego jessi my tak powolutku budujemy Może byc nawet tak,że to Ty szybciej będziesz urządzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.11.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześc dziewczyny To ja tez się piszę na ten numer A myslałyście o IKEA ?Powiem Wam szczerze,że te które widziałam na naszym forum są rewelacyjne!No i 25 lat gwarancji! byłam w IKEA i cenowo wyszło ciut za dużo z własnego doświadczenia wiem, że stolarze robią kuchnię za połowę Ikeowskiej ceny... i dlatego wybieram się jeszcze do stolarza...........nie ma to jak porównac ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.11.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześc dziewczyny To ja tez się piszę na ten numer A myslałyście o IKEA ?Powiem Wam szczerze,że te które widziałam na naszym forum są rewelacyjne!No i 25 lat gwarancji! byłam w IKEA i cenowo wyszło ciut za dużo A do ilu planujesz wydac na kuchnię? no i tu jest problem bo bym chciała jak najmniej bez zadnych szaleństw nie martw się, ja też nie planuję kuchni za 20tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 27.11.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ewelinko mam coś dla Ciebie na pewno wiesz co jak będziesz chciała to możemy spotkać się dzisiaj albo w weekend SUPER to wpadnijcie do nas z mężem w niedziele serniczka upieke i coś do serniczka chłopaki wypiją bo ja to na zaszczykach jestem Właśnie wróciłam od fryzjera i super mi się efekt podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 27.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 masz rację ............no chyba,że jeszcze "lata" za kuchnią hi,hi nawet nie miałam teraz czasu pomyśleć o niej wszystko zostawiłam na sobotę: kuchnia, kominek, tym razem kształtki i śrubunki cokolwiek to znaczy ale za to wczoraj wybraliśmy się do kina Ewcia na Bydgoskiej w Legnicy jakieś nowe studium kuchenne powstało zaglądnij tam może coś mają fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ewelinko mam coś dla Ciebie na pewno wiesz co jak będziesz chciała to możemy spotkać się dzisiaj albo w weekend SUPER to wpadnijcie do nas z mężem w niedziele serniczka upieke i coś do serniczka chłopaki wypiją bo ja to na zaszczykach jestem Właśnie wróciłam od fryzjera i super mi się efekt podoba co do spotkania to ok bo ten serniczek baaardzo kusi zupełnie nowa fryzurka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts