piksel 27.11.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 noooooooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a to nowe studio kuchni nie mieści się czasem na Głogowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 noooooooooooooooooooooo no to już jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.11.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześc dziewczyny To ja tez się piszę na ten numer A myslałyście o IKEA ?Powiem Wam szczerze,że te które widziałam na naszym forum są rewelacyjne!No i 25 lat gwarancji! byłam w IKEA i cenowo wyszło ciut za dużo A do ilu planujesz wydac na kuchnię? no i tu jest problem bo bym chciała jak najmniej bez zadnych szaleństw nie martw się, ja też nie planuję kuchni za 20tys a ja od ZAWSZE marze o kuchni z IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Kalo wszystko jest kwestią ceny u mnie budżet kurczy się w zastraszającym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 27.11.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a to nowe studio kuchni nie mieści się czasem na Głogowskiej? Myślałam o Głogowskiej pisałam na Bydgoskiej czasem tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.11.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Kalo wszystko jest kwestią ceny u mnie budżet kurczy się w zastraszającym tempie u mnie już dawno wydaliśmy więcej niż zakładaliśmy !! ale kuchnia z IKEA...być musi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ja to już nawet bez kuchni mogłabym się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.11.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześc dziewczyny To ja tez się piszę na ten numer A myslałyście o IKEA ?Powiem Wam szczerze,że te które widziałam na naszym forum są rewelacyjne!No i 25 lat gwarancji! byłam w IKEA i cenowo wyszło ciut za dużo z własnego doświadczenia wiem, że stolarze robią kuchnię za połowę Ikeowskiej ceny... a robiłaś kuchnię u stolarza? taaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Arctico ale jesteś niezadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 27.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ja to już nawet bez kuchni mogłabym się wprowadzać Ewcia ty to juz byś tam mieszkała gdyby nie ta twoja druga połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ja to już nawet bez kuchni mogłabym się wprowadzać Ewcia ty to juz byś tam mieszkała gdyby nie ta twoja druga połowa niestety nawet podejmowane przeze mnie próby negocjacji nie pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 to nowe studio na Głogowskiej ma swoją stronę: http://www.witt-kuchnie.pl oglądałam i ceny są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.11.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Arctico ale jesteś niezadowolona? Nie, wprost przeciwnie, po .... dwóch latach użytkowania, tylko jedne drzwiczki raczyły mi się odkręcić... właściwie to nawet nie odkręcić, tylko opuścić... śrubokręcikiem trza je było potraktować i jest ok. Za taką cenę to towar lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 27.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 to nowe studio na Głogowskiej ma swoją stronę: http://www.witt-kuchnie.pl oglądałam i ceny są... Cen nie widziałam bo błąd wyskakuje na stronie I pieke naleśniki do krokietó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.11.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 to nowe studio na Głogowskiej ma swoją stronę: http://www.witt-kuchnie.pl oglądałam i ceny są... Rust!!!!!!!!!!???????????? Kobieto one kosztuja,że głowa boli.A poza tym maja bardzo złe opinie na naszym forum .Nie chodzi o ich jakośc,bo są bardzo dobre, ale o traktowanie klientów z góry..........ładnie ujmując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.11.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ja to już nawet bez kuchni mogłabym się wprowadzać Ewcia ty to juz byś tam mieszkała gdyby nie ta twoja druga połowa właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 to nowe studio na Głogowskiej ma swoją stronę: http://www.witt-kuchnie.pl oglądałam i ceny są... Rust!!!!!!!!!!???????????? Kobieto one kosztuja,że głowa boli.A poza tym maja bardzo złe opinie na naszym forum .Nie chodzi o ich jakośc,bo są bardzo dobre, ale o traktowanie klientów z góry..........ładnie ujmując u nas są nowym salonem to może jeszcze byliby niezmanierowani a ceny właśnie oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ja to już nawet bez kuchni mogłabym się wprowadzać Ewcia ty to juz byś tam mieszkała gdyby nie ta twoja druga połowa właśnie kurczę gdyby to ode mnie zależało to już byłaby parapetówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 ja to już nawet bez kuchni mogłabym się wprowadzać Ewcia ty to juz byś tam mieszkała gdyby nie ta twoja druga połowa właśnie kurczę gdyby to ode mnie zależało to już byłaby parapetówa no niee......bez kuchni to trudno mi sobie wyobrazić, chyba zaczęłabym tęsknic za mieszkaniem. Nawet dodam, ze im bliżej przeprowazdki, tym większy sentyment czuję do starego mieszkanka - bo wszystko urządzone i wiadomo, gdzie szukać, nawet przepełnione szafy mnie juz nie męczą!.. pozdrawiam słonecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts