Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześc dziewczyny :D

To ja tez się piszę na ten numer :wink:

A myslałyście o IKEA ?Powiem Wam szczerze,że te które widziałam na naszym forum są rewelacyjne!No i 25 lat gwarancji!

byłam w IKEA i cenowo wyszło ciut za dużo :wink: :D

A do ilu planujesz wydac na kuchnię?

no i tu jest problem bo bym chciała jak najmniej :-? bez zadnych szaleństw :wink:

nie martw się, ja też nie planuję kuchni za 20tys :lol: :wink:

a ja od ZAWSZE marze o kuchni z IKEA :lol: :lol: :lol:

Cześc dziewczyny :D

To ja tez się piszę na ten numer :wink:

A myslałyście o IKEA ?Powiem Wam szczerze,że te które widziałam na naszym forum są rewelacyjne!No i 25 lat gwarancji!

byłam w IKEA i cenowo wyszło ciut za dużo :wink: :D

z własnego doświadczenia wiem, że stolarze robią kuchnię za połowę Ikeowskiej ceny... :roll:

a robiłaś kuchnię u stolarza?

taaaaa.... :roll:

to nowe studio na Głogowskiej ma swoją stronę: http://www.witt-kuchnie.pl oglądałam i ceny są... :roll:

Rust!!!!!!!!!!???????????? :o

Kobieto one kosztuja,że głowa boli.A poza tym maja bardzo złe opinie na naszym forum :-? .Nie chodzi o ich jakośc,bo są bardzo dobre, ale o traktowanie klientów z góry..........ładnie ujmując :evil:

to nowe studio na Głogowskiej ma swoją stronę: http://www.witt-kuchnie.pl oglądałam i ceny są... :roll:

Rust!!!!!!!!!!???????????? :o

Kobieto one kosztuja,że głowa boli.A poza tym maja bardzo złe opinie na naszym forum :-? .Nie chodzi o ich jakośc,bo są bardzo dobre, ale o traktowanie klientów z góry..........ładnie ujmując :evil:

u nas są nowym salonem to może jeszcze byliby niezmanierowani :D a ceny właśnie oryginalne :lol:

ja to już nawet bez kuchni mogłabym się wprowadzać :wink: :D

Ewcia ty to juz byś tam mieszkała gdyby nie ta twoja druga połowa :wink:

właśnie :wink:

kurczę gdyby to ode mnie zależało 8) to już byłaby parapetówa :lol: :lol: :lol:

no niee......bez kuchni to trudno mi sobie wyobrazić, chyba zaczęłabym tęsknic za mieszkaniem. Nawet dodam, ze im bliżej przeprowazdki, tym większy sentyment czuję do starego mieszkanka - bo wszystko urządzone i wiadomo, gdzie szukać, nawet przepełnione szafy mnie juz nie męczą!.. ;)

pozdrawiam słonecznie,