kala67 28.11.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 ja to już nawet bez kuchni mogłabym się wprowadzać Ewcia ty to juz byś tam mieszkała gdyby nie ta twoja druga połowa właśnie kurczę gdyby to ode mnie zależało to już byłaby parapetówa no niee......bez kuchni to trudno mi sobie wyobrazić, chyba zaczęłabym tęsknic za mieszkaniem. Nawet dodam, ze im bliżej przeprowazdki, tym większy sentyment czuję do starego mieszkanka - bo wszystko urządzone i wiadomo, gdzie szukać, nawet przepełnione szafy mnie juz nie męczą!.. pozdrawiam słonecznie, kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.11.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Dziewczyny macie rację,ale ja już nie moge się doczekac,pewnie dopadna mnie obawy przy samej końcówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.11.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Czy wyceniłaś juz swoja kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 wiatm sie z rana a juz masz jakiś typ kuchni jaka byś chciała miec u siebie w domku czy to ma być kuchnia tradycyjna czy bardziej nowoczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Czy wyceniłaś juz swoja kuchnię? Danusiu wyceniałam tak wstępnie w programie Ikea.... bez sprzętu AGD, tylko z lodówką wyszł. 13 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.11.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 wiatm sie z rana a juz masz jakiś typ kuchni jaka byś chciała miec u siebie w domku czy to ma być kuchnia tradycyjna czy bardziej nowoczesna jessi i tu jest właśnie problem Chcę wnętrza eklektyczne.........mebelki kolonialne,ale kuchnia odpada w tym stylu,bo wyszłoby za ciężko.Na pewno jasna -biała,ecru. Jednym słowem elegancka.Później wkleję jakieś zdjęcie,bo muszę leciec po łańcuch do piły(mężuś powinien mnie całowac za dobre serducho) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.11.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Czy wyceniłaś juz swoja kuchnię? Danusiu wyceniałam tak wstępnie w programie Ikea.... bez sprzętu AGD, tylko z lodówką wyszł. 13 tyś. ile!!!!!!!!?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.11.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 wiatm sie z rana a juz masz jakiś typ kuchni jaka byś chciała miec u siebie w domku czy to ma być kuchnia tradycyjna czy bardziej nowoczesna jessi i tu jest właśnie problem Chcę wnętrza eklektyczne.........mebelki kolonialne,ale kuchnia odpada w tym stylu,bo wyszłoby za ciężko.Na pewno jasna -biała,ecru. Jednym słowem elegancka.Później wkleję jakieś zdjęcie,bo muszę leciec po łańcuch do piły(mężuś powinien mnie całowac za dobre serducho) no to pózniej wstaw zdjecie jak jakies masz ,a teraz uciekaj zawieźć te łancuch niech sie mężulek ucieszy hiihhihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Czy wyceniłaś juz swoja kuchnię? Danusiu wyceniałam tak wstępnie w programie Ikea.... bez sprzętu AGD, tylko z lodówką wyszł. 13 tyś. ile!!!!!!!!?????????????? du zo czy mało?? bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Czy wyceniłaś juz swoja kuchnię? Danusiu wyceniałam tak wstępnie w programie Ikea.... bez sprzętu AGD, tylko z lodówką wyszł. 13 tyś. ile!!!!!!!!?????????????? du zo czy mało?? bo nie wiem Kalus a jaka dużą masz kuchnie od tego zacznijmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.11.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Czy wyceniłaś juz swoja kuchnię? Danusiu wyceniałam tak wstępnie w programie Ikea.... bez sprzętu AGD, tylko z lodówką wyszł. 13 tyś. ile!!!!!!!!?????????????? du zo czy mało?? bo nie wiem Kalus a jaka dużą masz kuchnie od tego zacznijmy bo może okazać się, że to mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Czy wyceniłaś juz swoja kuchnię? Danusiu wyceniałam tak wstępnie w programie Ikea.... bez sprzętu AGD, tylko z lodówką wyszł. 13 tyś. ile!!!!!!!!?????????????? du zo czy mało?? bo nie wiem Kalus a jaka dużą masz kuchnie od tego zacznijmy bo może okazać się, że to mało... ok. 13 m kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.11.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Czy wyceniłaś juz swoja kuchnię? Danusiu wyceniałam tak wstępnie w programie Ikea.... bez sprzętu AGD, tylko z lodówką wyszł. 13 tyś. ile!!!!!!!!?????????????? du zo czy mało?? bo nie wiem Kalus a jaka dużą masz kuchnie od tego zacznijmy bo może okazać się, że to mało... ok. 13 m kw. to powierzchnia kuchni? A jaka długość zabudowy meblowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Czy wyceniłaś juz swoja kuchnię? Danusiu wyceniałam tak wstępnie w programie Ikea.... bez sprzętu AGD, tylko z lodówką wyszł. 13 tyś. ile!!!!!!!!?????????????? du zo czy mało?? bo nie wiem Kalus a jaka dużą masz kuchnie od tego zacznijmy bo może okazać się, że to mało... ok. 13 m kw. to powierzchnia kuchni? A jaka długość zabudowy meblowej? ło matko.....musze zliczyć: 60+40+60+90+60+60+60+40+40+80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Czy wyceniłaś juz swoja kuchnię? Danusiu wyceniałam tak wstępnie w programie Ikea.... bez sprzętu AGD, tylko z lodówką wyszł. 13 tyś. ile!!!!!!!!?????????????? du zo czy mało?? bo nie wiem Kalus a jaka dużą masz kuchnie od tego zacznijmy bo może okazać się, że to mało... ok. 13 m kw. to powierzchnia kuchni? A jaka długość zabudowy meblowej? ło matko.....musze zliczyć: 60+40+60+90+60+60+60+40+40+80 = 590? czy coś pomyliłam? to 2000zł/mb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Czy wyceniłaś juz swoja kuchnię? Danusiu wyceniałam tak wstępnie w programie Ikea.... bez sprzętu AGD, tylko z lodówką wyszł. 13 tyś. ile!!!!!!!!?????????????? du zo czy mało?? bo nie wiem Kalus a jaka dużą masz kuchnie od tego zacznijmy bo może okazać się, że to mało... ok. 13 m kw. to powierzchnia kuchni? A jaka długość zabudowy meblowej? ło matko.....musze zliczyć: 60+40+60+90+60+60+60+40+40+80 = 590? czy coś pomyliłam? to 2000zł/mb?[/quote:71ae498307] czyli dużo czy mało??? bo dalej nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.11.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Czy wyceniłaś juz swoja kuchnię? Danusiu wyceniałam tak wstępnie w programie Ikea.... bez sprzętu AGD, tylko z lodówką wyszł. 13 tyś. ile!!!!!!!!?????????????? du zo czy mało?? bo nie wiem Kalus a jaka dużą masz kuchnie od tego zacznijmy bo może okazać się, że to mało... ok. 13 m kw. to powierzchnia kuchni? A jaka długość zabudowy meblowej? ło matko.....musze zliczyć: 60+40+60+90+60+60+60+40+40+80 = 590? czy coś pomyliłam? to 2000zł/mb?[/quote:65cff6f963] czyli dużo czy mało??? bo dalej nie wiem [/quote:65cff6f963] w sumie - tez nie wiem! ale mnie za mb wyszło drożej, bez wyposażenia szyflad w wewnętrzne bajery, jeżeli Cię to pocieszy? znikam sprzątać, bo po nocy będę tam siedzieć! A łóżeczka jeszcze nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 pa pa ..miłego sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 kurcze.....u mnie chyba pierwszym meblem będzie własnie kuchnia mam fioła na jej punkcie Czy wyceniłaś juz swoja kuchnię? Danusiu wyceniałam tak wstępnie w programie Ikea.... bez sprzętu AGD, tylko z lodówką wyszł. 13 tyś. Mówiłam, że Ikea droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts