dankaf 30.11.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Dzięki dziewczyny Zobaczymy co jeszcze powie chłop,ale póki co stwierdził,że nie ma siły zajmowac się głupotami,bo mysli o chudziaku .........ten to zawsze wie jak mnie sprowadzic na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.11.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 czyli młodość za nowoczesną..................................... druga młodość za ładniejszą ale mnie się to trochę nie zgadza! eeeee tam,gadasz 30- kwalifikuję się do młodych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.11.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 jak się ktoś obraził to przepraszam i młodych i młodszych na tym forum jest zakaz obrażania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.11.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wprawdzie już po głosowaniu, ale co tam - jak dla mnie nr 3 dobry wieczór Elenuś,musze zostawic swój ślad u Ciebie,bo poczytuję tylko nie zabieram głosu...........tak samo jest u Agatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 czyli młodość za nowoczesną..................................... druga młodość za ładniejszą ale mnie się to trochę nie zgadza! eeeee tam,gadasz 30- kwalifikuję się do młodych! hehe, a ja niekoniecznie (a wybrałam 3)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.11.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dziewczyny MY to zawsze piękne i młode będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.11.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 czyli młodość za nowoczesną..................................... druga młodość za ładniejszą ale mnie się to trochę nie zgadza! eeeee tam,gadasz 30- kwalifikuję się do młodych! hehe, a ja niekoniecznie (a wybrałam 3)! po avatarku widac,że masz góra 30 -stkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.11.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dziewczyny MY to zawsze piękne i młode będziemy właśnie Ewka, widziałaś http://www.as-media-tech.pl/realizacje_44_paledzie_orion_I.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 tak, już widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.11.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 czyli młodość za nowoczesną..................................... druga młodość za ładniejszą ale mnie się to trochę nie zgadza! eeeee tam,gadasz 30- kwalifikuję się do młodych! hehe, a ja niekoniecznie (a wybrałam 3)! po avatarku widac,że masz góra 30 -stkę a po 19-letnim dziecku - że trochę więcej! ale dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.11.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mamy tyle na ile się czujemy! Ja np.bardzo lubię jeansy,t-shirty i warkoczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.11.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 tak, już widziałam chyba był pokazywany na forum orionka,ale nie pamietałam wnetrz ściana zamurowana tak jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mamy tyle na ile się czujemy! Albo ewentualnie można się przetestować tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.11.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dziewczyny MY to zawsze piękne i młode będziemy Oczywiście a widzisz Ewcia ja ci wczoraj mojej fryzury nie pokazałam przez tą moją angine Ewcia ta moja fakturka za okna to na czwartek bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.11.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 reszta wnetrza od 3 kuchni.......ale tam pięknie http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/zc/rf/bovo/g4kcaBfxdL92MMKyeB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.11.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mamy tyle na ile się czujemy! Albo ewentualnie można się przetestować tutaj probowałaś? ja spróbuje później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.11.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mamy tyle na ile się czujemy! Albo ewentualnie można się przetestować tutaj probowałaś? ja spróbuje później ja próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.11.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mamy tyle na ile się czujemy! Albo ewentualnie można się przetestować tutaj probowałaś? ja spróbuje później ja próbowałam ja próbowałam - wczoraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mamy tyle na ile się czujemy! Albo ewentualnie można się przetestować tutaj probowałaś? ja spróbuje później ja próbowałam ja próbowałam - wczoraj... ja mam rok młodszy mózg... pewnie jak skończyłam rok to dopiero mi zaskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.11.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mamy tyle na ile się czujemy! Albo ewentualnie można się przetestować tutaj probowałaś? ja spróbuje później ja próbowałam ja próbowałam - wczoraj... ja mam rok młodszy mózg... pewnie jak skończyłam rok to dopiero mi zaskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts