EwaWoj 30.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 rosołek ta ja uwielbiam w szczególności jak jest zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Danuś na tym zdjęciu gdzie jest kominek to oni chyba mają przejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Danuś, buteleczki przegapiłam - sorki Fajnie się prezentują, ale jak Ty się łapiesz co jest w której? Ewa, ja kiedyś też serwetki robiłam na szydełku, i haftowałam nawet trochę. Aw liceum wszystkie dziewczyny zazdrosciły mi swetrów, które sama sobie na drutach robiłam Nie wiem, jak na to znajdowałam czas, teraz ledwie jestem w stanie zakupy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 można krytykowac,przyjmę na klate jak przystało na twardziela tutaj jeszcze przed lakierowaniem http://foto3.m.onet.pl/_m/95d3c562867d685a25619319c0e1e55b,10,19,0.jpg buteleczki były zwykłe szklane i plastikowe,szare "zakręcotki" DANUSIA !!!! wow!!!!!! szczęka mi opadała cudnie to wygląda, piekne naklejki...... naprawde wyższa półka!!! moge zapytac.....długo to robiłas???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Danusia, naprawdę super! Napisz, jak to się robi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.12.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 można krytykowac,przyjmę na klate jak przystało na twardziela tutaj jeszcze przed lakierowaniem http://foto3.m.onet.pl/_m/95d3c562867d685a25619319c0e1e55b,10,19,0.jpg buteleczki były zwykłe szklane i plastikowe,szare "zakręcotki" Buteleczki super Danciaa masz talent w rączkach Musze was na 2 dni opuścić bo jade na 2 dni szkolenie do Wrocka Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.12.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Danuś na tym zdjęciu gdzie jest kominek to oni chyba mają przejście Cześc dziewczyny!!!!! A ja myslałam,że to przejście.......proszę o wybaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.12.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ewelino miłego szkolonka a fryzurkę zobaczę jak wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.12.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Danuś, buteleczki przegapiłam - sorki Fajnie się prezentują, ale jak Ty się łapiesz co jest w której? Dziękuję Będą jeszcze napisy.......myślę tylko gdzie je zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.12.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Danuś na tym zdjęciu gdzie jest kominek to oni chyba mają przejście Cześc dziewczyny!!!!! A ja myslałam,że to przejście.......proszę o wybaczenie z tego co się naoglądałam to nikt nie zamurował tej ściany chyba wszyscy lubią przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.12.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 DANUSIA !!!! wow!!!!!! szczęka mi opadała cudnie to wygląda, piekne naklejki...... naprawde wyższa półka!!! moge zapytac.....długo to robiłas???????? dziękuję Naklejki kombinowałam sama.Kaluś przez to,że są małe dzieci w domku robie to juz za długo To jest moja pierwsza praca z decuopagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.12.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie chcę zapeszać ale w sobotę będzie skończone ogrzewanie a na początku przyszłego tygodna będzie pierwszy rozruch pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dana a jak wpadłaś na taki pomysł zdobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.12.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Arctica chyba też takie ręczne piękne rzeczy robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.12.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Danusia, naprawdę super! Napisz, jak to się robi??? Dziękuję Najpierw musisz miec podkład,aby dobrze trzymała farba na danym przedmiocie. -później malujesz dwa razy -ja na niektórych częściach zrobiłam crakle(preparat do spękań),aby wyszło jak stare,na to poszła farba ciemniejsza (packałam gąbkom ) -rysunki dzieci wydrukowałam z papiera śniadaniowego przyklejonego na papierze zwykłym -przykleiłam klejem do decoupagu -teraz czeka mnie lakierowanie i to jest bardzo pracochłonne,bo trzeba kilka razy Wszystkie produkty kupiłam typowo do decoupagu. Jest jeszcze szafka na te przyprawy.Potraktowałam ją lakierobejcą. Nie mysl,że na początku szło mi tak łatwo.........były nerwy Pokaże Wam później efekt ostateczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.12.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Buteleczki super Danciaa masz talent w rączkach Musze was na 2 dni opuścić bo jade na 2 dni szkolenie do Wrocka Bawcie się dobrze Dziękuję i ucz się pilnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.12.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Danuś na tym zdjęciu gdzie jest kominek to oni chyba mają przejście Cześc dziewczyny!!!!! A ja myslałam,że to przejście.......proszę o wybaczenie z tego co się naoglądałam to nikt nie zamurował tej ściany chyba wszyscy lubią przestrzeń wczoraj źle widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.12.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dana a jak wpadłaś na taki pomysł zdobienia? Nie powiem,bo troszkę czytałam o tym zdobieniu,ale samo wykonanie wyszło w trakcie Nie mam możliwości jechac na żaden kurs to zrobiłam sobie sama czytając iformacje z kompa Decu to forma ozdabianioe co się chce. Aniołka plastikowego tez odnowiłam Mąż się juz śmieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.12.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Arctica chyba też takie ręczne piękne rzeczy robi Oj tak.Ma kobieta talent!!!!!!Uwielbiam jej jeden obraz. Możesz obejrzec jej prace .......ma link w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.12.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie chcę zapeszać ale w sobotę będzie skończone ogrzewanie a na początku przyszłego tygodna będzie pierwszy rozruch pieca super czyli św.wielkanocne w nowym domku realne!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts