EwaWoj 01.12.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie chcę zapeszać ale w sobotę będzie skończone ogrzewanie a na początku przyszłego tygodna będzie pierwszy rozruch pieca super czyli św.wielkanocne w nowym domku realne!? nawet boję się o tym myśleć coby wszystko wyszło ale jak bedziemy trzymać się mojego planu to raczej tak a z moimi chłopcami to różnie bywa bo coś ostatnio kapryśni się stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.12.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Danusia, naprawdę super! Napisz, jak to się robi??? Dziękuję Najpierw musisz miec podkład,aby dobrze trzymała farba na danym przedmiocie. -później malujesz dwa razy -ja na niektórych częściach zrobiłam crakle(preparat do spękań),aby wyszło jak stare,na to poszła farba ciemniejsza (packałam gąbkom ) -rysunki dzieci wydrukowałam z papiera śniadaniowego przyklejonego na papierze zwykłym -przykleiłam klejem do decoupagu -teraz czeka mnie lakierowanie i to jest bardzo pracochłonne,bo trzeba kilka razy Wszystkie produkty kupiłam typowo do decoupagu. Jest jeszcze szafka na te przyprawy.Potraktowałam ją lakierobejcą. Nie mysl,że na początku szło mi tak łatwo.........były nerwy Pokaże Wam później efekt ostateczny dzięki, Danusia - wkleję sobie do moich komentarzy, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.12.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 poinformuj ich,że od teraz rządzisz TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.12.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Aguś,pewnie Tylko ,że ja tak "zagmatwanie" napisałam-opisałam i jeszcze jedno.jesli przedmiotem będzie drzewo to nie potrzebujesz podkładu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 poinformuj ich,że od teraz rządzisz TY ani groźbą ani prośbą ale jak zapowiedzieli, że w sobotę ogrzewanie będzie to wszystko wybaczyłam już bym chciała piec odpalać ale nie możemy bez serwisanta a on dopiero w przyszłym tygodniu ot i znowu czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Arctica chyba też takie ręczne piękne rzeczy robi Oj tak.Ma kobieta talent!!!!!!Uwielbiam jej jeden obraz. Możesz obejrzec jej prace .......ma link w stopce. Dziękuję Danusiu... jeszcze spałam jak mnie taaaaakie pochwały oblatywały Galerii dawno nie odnawiałam, bo mi fotosik limit założył i d..a. Może przeniosę się i z tą galerią do onetu... bo nowego anioła stworzyłam... i serwetkę dla teściowej...a i dwa kolejne ogromne xxx się tworzą... Decu bawiłam się tylko troszeczkę... cały czas noszę się z zamiarem wznowienia tej twórczej działalności , większość swoich dzieł niestety porozdawałam, więc nawet nie mam jak zrobić zdjęć . Jak mogą podpowiedzieć... to do szkła też niepotrzebny podkład... wystarczy papierem ściernym potraktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.12.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 pooglądałam i jest na co popatrzeć artysta pełną parą z Ciebie Arctico!!!!!! a te serwetki, aniołki..... łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.12.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Arctico to tłumaczy twoje zamiłowanie do wszystkiego co romantyczne jestem pełna podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dzięki Ewuś... muszę Cię jednak rozczarować... aż tak romantyczna dusza to ja nie jestem ... raczej techniczne poglądy na wszystko posiadam , nie bujam w obłokach i, co uważam za swoja wadę, najpierw mówię, a później myślę co powiedziałam... i czasami mi głupio, że tak palnęłam... Cieszę się bardzo, że podobają Ci się moje prace... takie zachwyty są jednak dopingujące... lecę do siebie pochwalić się nowym aniołkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.12.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 hej, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.12.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 hej,hej ostatnio mąż wciska się przed kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.12.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 hej,hej ostatnio mąż wciska się przed kompa nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 u mnie na kompa wciska się synuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.12.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dzisiaj poszło pierwsze historyczne zamówienie jedna tona pelletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dana robisz murek pomiędzy jadalnią a kuchnią (tam przy wykuszu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dziewczyny, sorry, wiecie coś o zwrocie VAT? Czy to jest tak, że można 1x w roku składać? Chodzi o kalendarzowy, bo ktos mówił, ze do kwietnia... A jak zrobię odbiór, to tylko stare faktury sprzed odbioru (i czy mogę pretrzymać do następnego roku te stare)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 03.12.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cześć laseczki wróciłam Ale mi się do pracy niechciało iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.12.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hej,hej ostatnio mąż wciska się przed kompa nie daj się nie dam rady,rzuca sie jak wamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.12.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzisiaj poszło pierwsze historyczne zamówienie jedna tona pelletu jestem ciekawa,czy jest droższy od eko-groszku.ile za t? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.12.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dana robisz murek pomiędzy jadalnią a kuchnią (tam przy wykuszu)? myślę o tym.........taki szybki barek,dwa hakery ,ale ostatecznie podejmę decyzję jak ustalę coś z meblami,żeby nie było sytuacji,że się z nimi nie wmieszczę I nie wiem czy ściana z szafki,czy murowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts