Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie, nic nie przepada tylko teraz postaraj się do końca br złożyć wniosek i ując te wszystkie faktury bo w przyszłym roku będziesz mogła złożyć kolejny i już w US będziesz miała dwa wnioski a jak złożysz dopiero pierwszy w przyszłym roku to bedziesz w US miała tylko jeden 8)

Dzięki raz jeszcze. Wyciągnę te faktury od wykonawcy i pobiedzę się z wypełnainiem! ;)

hmm... ..ciekawe, ile kosztuje zlecenie tego komuś? :roll:

nie, nic nie przepada tylko teraz postaraj się do końca br złożyć wniosek i ując te wszystkie faktury bo w przyszłym roku będziesz mogła złożyć kolejny i już w US będziesz miała dwa wnioski a jak złożysz dopiero pierwszy w przyszłym roku to bedziesz w US miała tylko jeden 8)

Dzięki raz jeszcze. Wyciągnę te faktury od wykonawcy i pobiedzę się z wypełnainiem! ;)

hmm... ..ciekawe, ile kosztuje zlecenie tego komuś? :roll:

ot troszkę kosztuje :wink: :lol: jak bedziesz chciała powiem tobie krok po kroku co masz robić 8)

przerabialiśmy też ten temat, ekogroszek ciut tańszy, ale ... wiadomo, brudny...

nie tylko tani,ale i kaloryczny

a i piec zdecydowanie droższy do pelet...

znów plus dla eko-groszku

ale popiół z pelet to super nawozik do roślinek, a z wungla nie bardzo :roll:

masz racje,minus dla węgla :wink:

Jeśli wybiore linga to będzie to piec z zasobnikiem..........węgiel w woreczkach

aaaaaaa i co ważne jest to piec i na eko i na pellety :wink:

sprawdzałam na allegro,tańszy jest eko-groszek ok.650zł/t no i bardziej kaloryczny
do tego dowóz i na jedno prawie wyjdzie :wink: kupując piec na pellet wiedzieliśmy, że groszek jest tańszy ale już niedługo sprawdzimy jak to w realu wychodzi :wink: :lol:

taaaaaaa, a pellety to gratis przywiozą :wink:

z dowózką 799,10 zł brutto

jak już ruszymy z ogrzewaniem to bierzemy się za poprawki tynków na górze i to na co czekałam: malowanie góry, osadzanie drzwi, położenie paneli no i byłby koniec góry :lol: już nie liczę dokończenia górnej łazienki :wink:

a co jest z tymi trynkami?źle zrobione?

w niektórych miejscach odpada nam tynk :( trzeba w tych miejscach nałożyć siatkę i raz jeszcze otynkować ale to będziemy już sami robić i to w przyszłym tygodniu :D

a gdzie kupowałaś-regionalnie,czy z allegro?
zamawiałam na stronie barlinka

czytałam na stronie kostrzewy - piec na pellety......o barlinku z dostawą gratis

w Barlinku nie zamówiłam pelletu bo się okazało, że dostawa jest dopiero wówczas gdy na ich konto wpłyną pieniądze a nam pellet był potrzebny na już i zanleźliśmy koło nas a na dodatek taniej :lol: