EwaWoj 03.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 sprawdzałam na allegro,tańszy jest eko-groszek ok.650zł/t no i bardziej kaloryczny do tego dowóz i na jedno prawie wyjdzie kupując piec na pellet wiedzieliśmy, że groszek jest tańszy ale już niedługo sprawdzimy jak to w realu wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.12.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 przerabialiśmy też ten temat, ekogroszek ciut tańszy, ale ... wiadomo, brudny... a i piec zdecydowanie droższy do pelet... ale popiół z pelet to super nawozik do roślinek, a z wungla nie bardzo nas właśnie to przekonało, że nie będzie problemu z popiołem i przy zasypie będzie czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.12.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jak teraz patrzę na ceny pieców to my daliśmy baaardzo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 nie, nic nie przepada tylko teraz postaraj się do końca br złożyć wniosek i ując te wszystkie faktury bo w przyszłym roku będziesz mogła złożyć kolejny i już w US będziesz miała dwa wnioski a jak złożysz dopiero pierwszy w przyszłym roku to bedziesz w US miała tylko jeden Dzięki raz jeszcze. Wyciągnę te faktury od wykonawcy i pobiedzę się z wypełnainiem! hmm... ..ciekawe, ile kosztuje zlecenie tego komuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 nie, nic nie przepada tylko teraz postaraj się do końca br złożyć wniosek i ując te wszystkie faktury bo w przyszłym roku będziesz mogła złożyć kolejny i już w US będziesz miała dwa wnioski a jak złożysz dopiero pierwszy w przyszłym roku to bedziesz w US miała tylko jeden Dzięki raz jeszcze. Wyciągnę te faktury od wykonawcy i pobiedzę się z wypełnainiem! hmm... ..ciekawe, ile kosztuje zlecenie tego komuś? ot troszkę kosztuje jak bedziesz chciała powiem tobie krok po kroku co masz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.12.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 sprawdzałam na allegro,tańszy jest eko-groszek ok.650zł/t no i bardziej kaloryczny do tego dowóz i na jedno prawie wyjdzie kupując piec na pellet wiedzieliśmy, że groszek jest tańszy ale już niedługo sprawdzimy jak to w realu wychodzi taaaaaaa, a pellety to gratis przywiozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.12.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 przerabialiśmy też ten temat, ekogroszek ciut tańszy, ale ... wiadomo, brudny... nie tylko tani,ale i kaloryczny a i piec zdecydowanie droższy do pelet... znów plus dla eko-groszku ale popiół z pelet to super nawozik do roślinek, a z wungla nie bardzo masz racje,minus dla węgla Jeśli wybiore linga to będzie to piec z zasobnikiem..........węgiel w woreczkach aaaaaaa i co ważne jest to piec i na eko i na pellety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 sprawdzałam na allegro,tańszy jest eko-groszek ok.650zł/t no i bardziej kaloryczny do tego dowóz i na jedno prawie wyjdzie kupując piec na pellet wiedzieliśmy, że groszek jest tańszy ale już niedługo sprawdzimy jak to w realu wychodzi taaaaaaa, a pellety to gratis przywiozą z dowózką 799,10 zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.12.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a gdzie kupowałaś-regionalnie,czy z allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.12.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 pellet powinien byc tańszy w końcu to jest produkt uboczny wszyscy krzyczą o bio produktach,ekologii a nic człowiekowi nie ułatwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a gdzie kupowałaś-regionalnie,czy z allegro? zamawiałam na stronie barlinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 pellet powinien byc tańszy w końcu to jest produkt uboczny wszyscy krzyczą o bio produktach,ekologii a nic człowiekowi nie ułatwią teoretycznie masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jak już ruszymy z ogrzewaniem to bierzemy się za poprawki tynków na górze i to na co czekałam: malowanie góry, osadzanie drzwi, położenie paneli no i byłby koniec góry już nie liczę dokończenia górnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 04.12.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 jak już ruszymy z ogrzewaniem to bierzemy się za poprawki tynków na górze i to na co czekałam: malowanie góry, osadzanie drzwi, położenie paneli no i byłby koniec góry już nie liczę dokończenia górnej łazienki Cześć I znalazłaś już gościa do poprawek na górze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.12.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 a gdzie kupowałaś-regionalnie,czy z allegro? zamawiałam na stronie barlinka czytałam na stronie kostrzewy - piec na pellety......o barlinku z dostawą gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.12.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 pellet powinien byc tańszy w końcu to jest produkt uboczny wszyscy krzyczą o bio produktach,ekologii a nic człowiekowi nie ułatwią teoretycznie masz rację tak jest, jak ktoś zwącha w tym interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.12.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 jak już ruszymy z ogrzewaniem to bierzemy się za poprawki tynków na górze i to na co czekałam: malowanie góry, osadzanie drzwi, położenie paneli no i byłby koniec góry już nie liczę dokończenia górnej łazienki a co jest z tymi trynkami?źle zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.12.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 jak już ruszymy z ogrzewaniem to bierzemy się za poprawki tynków na górze i to na co czekałam: malowanie góry, osadzanie drzwi, położenie paneli no i byłby koniec góry już nie liczę dokończenia górnej łazienki a co jest z tymi trynkami?źle zrobione? w niektórych miejscach odpada nam tynk trzeba w tych miejscach nałożyć siatkę i raz jeszcze otynkować ale to będziemy już sami robić i to w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.12.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 pełny sukces mamy ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.12.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a gdzie kupowałaś-regionalnie,czy z allegro? zamawiałam na stronie barlinka czytałam na stronie kostrzewy - piec na pellety......o barlinku z dostawą gratis w Barlinku nie zamówiłam pelletu bo się okazało, że dostawa jest dopiero wówczas gdy na ich konto wpłyną pieniądze a nam pellet był potrzebny na już i zanleźliśmy koło nas a na dodatek taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts