dankaf 06.12.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 mój mąż, równiez bardzo dużo pracuje(nawet dzisiaj zakładał tynk),ale przy przymrozkach siedzi w domu, taka to robota ja w tej chwili jestem matką polką -mój wybór Ps.Elenuś,wszystko się zmieni przy dzieciach i to bardzo! bedziesz miała czas na wszystko. Ja stałam się bardziej zorganizowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.12.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ja nie wiem, czy się na matkę nadaję Ale faktycznie tak jest, że im więcej obowiazków, tym bardziej człowiek potrafi sobie dzień zorganizować. A ostatnio, nie ukrywam, że dużo czasu zajmuje mi fm zamiast robić świąteczne porządki to sobie podglądam różne ciekawe rozwiązania Danuś, zerknij do wątku o łazienkach - tą ostatnią mam na myśli - jestem ciekawa, czy Tobie się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.12.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 mnie się podoba, prosta i elegancka.........takie lubię czego nie lubie w łazienkach !?1000-ce pasków(tak jak te wyżej pokazane) itd....... jestem ciekawa z czego twarz.........mozaika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.12.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Tak mi się wydaje, że to mozaika. W ogóle takie artystyczne rzekłabym dzieło, ale ja bym doła złapała patrząc codziennie na tą twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.12.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 kiedyś miałam taką inspirację......bardzo podobną,ale chyba skasowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cześć Danusiu ,wtrącam sie .Tez oglądałam tę łazienkę .Sam pomysł fajny ,ale twarz nie dość ,ze przygnębiająca ,to jakaś straszna .Miałabym jakieś fobie ,wchodząc za potrzebą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 no właśnie ciężko byłoby złapać pozytywną energię rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Qrczę ,czy nie można tam było zamieścić jakiegoś czarno -białego zdjęcia typu słynne na forum schody Montmartre.Sama myślę o tym,aby to zdjęcie zamieścić w drzwiach szafki łazienkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 07.12.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czesć po mikołaju jestem strasznie zmęczona i nie chce mi si e pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.12.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Cześc dziewczyny Taką mozaikę chetnie bym widziała u siebie http://arch.blox.pl/resource/41_mozaika.jpg http://arch.blox.pl/resource/36_mozaika.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.12.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 macie rację - twarz jest nieudana szkoda,bo pikna ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.12.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Qrczę ,czy nie można tam było zamieścić jakiegoś czarno -białego zdjęcia typu słynne na forum schody Montmartre.Sama myślę o tym,aby to zdjęcie zamieścić w drzwiach szafki łazienkowej. bardzo fajny pomysł !ostatnio jest moda na fototapety w łazienkach. o której myślisz? o łazience dla dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.12.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czesć po mikołaju jestem strasznie zmęczona i nie chce mi si e pracować tylu gości miałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.12.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czesć po mikołaju jestem strasznie zmęczona i nie chce mi si e pracować tylu gości miałaś? tyle prezentów do rozpakowania, że ręce bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Cześc dziewczyny Taką mozaikę chetnie bym widziała u siebie fajne mozaik, chyba nawet ta pierwsza bardziej mi się podoba jak patrzę na jasne kanapy, to coraz bardziej mi się podobają... tylko że mało praktyczne jak znam życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.12.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czesć po mikołaju jestem strasznie zmęczona i nie chce mi si e pracować tylu gości miałaś? tyle prezentów do rozpakowania, że ręce bolą szczególnie jak dostała takiego przystojnego, co go wszędzie Kala wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Czesć po mikołaju jestem strasznie zmęczona i nie chce mi si e pracować tylu gości miałaś? tyle prezentów do rozpakowania, że ręce bolą szczególnie jak dostała takiego przystojnego, co go wszędzie Kala wkleja no to przyznaj się Pikselku, rozpakowałaś Mikołaja, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.12.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 fajne mozaik, chyba nawet ta pierwsza bardziej mi się podoba chętnie połozyłabym takie cudo w łazience........o cenie nie wspomnę ale robocizna tez droższa .Udek zapowiedział,że za mozaike weźmie więcej,bo gorzej się kładzie .........mógłby mi dac jakiś upust! jak patrzę na jasne kanapy, to coraz bardziej mi się podobają... tylko że mało praktyczne jak znam życie kiedys miałam jasna kanapę........kiedys bo w tej chwili,to ona jest juz przykrywana narzuta wszystko przez małe,dwie rozrabiary ale z drugiej strony dom to duże pomieszczenie,będą miały swoje pokoje -kąciki zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Qrczę ,czy nie można tam było zamieścić jakiegoś czarno -białego zdjęcia typu słynne na forum schody Montmartre.Sama myślę o tym,aby to zdjęcie zamieścić w drzwiach szafki łazienkowej. bardzo fajny pomysł !ostatnio jest moda na fototapety w łazienkach. o której myślisz? o łazience dla dzieci? Dokładnie o tej Tam najbardziej pasuje,a jednocześnie ożywi to mdłe wnętrze.Myślę ,ze jak szafka będzie ciemniejsza i ściany pomalowane na inny kolor ,niż biały ,to będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.12.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 tak myślę,czy nie rozgladac się za kanapą z alcantary lub weluru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts