Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

mój mąż, równiez bardzo dużo pracuje(nawet dzisiaj zakładał tynk),ale przy przymrozkach siedzi w domu, taka to robota :-?

ja w tej chwili jestem matką polką -mój wybór :wink:

Ps.Elenuś,wszystko się zmieni przy dzieciach i to bardzo! bedziesz miała czas na wszystko.

Ja stałam się bardziej zorganizowana.

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja nie wiem, czy się na matkę nadaję 8)

Ale faktycznie tak jest, że im więcej obowiazków, tym bardziej człowiek potrafi sobie dzień zorganizować.

A ostatnio, nie ukrywam, że dużo czasu zajmuje mi fm :roll: zamiast robić świąteczne porządki to sobie podglądam różne ciekawe rozwiązania :wink:

Danuś, zerknij do wątku o łazienkach - tą ostatnią mam na myśli - jestem ciekawa, czy Tobie się podoba?

Qrczę ,czy nie można tam było zamieścić jakiegoś czarno -białego zdjęcia typu słynne na forum schody Montmartre.Sama myślę o tym,aby to zdjęcie zamieścić w drzwiach szafki łazienkowej.

bardzo fajny pomysł !ostatnio jest moda na fototapety w łazienkach.

o której myślisz? o łazience dla dzieci?

fajne mozaik, chyba nawet ta pierwsza bardziej mi się podoba

chętnie połozyłabym takie cudo w łazience........o cenie nie wspomnę :-?

ale robocizna tez droższa :-? .Udek zapowiedział,że za mozaike weźmie więcej,bo gorzej się kładzie 8) .........mógłby mi dac jakiś upust!

jak patrzę na jasne kanapy, to coraz bardziej mi się podobają... tylko że mało praktyczne jak znam życie :roll:

kiedys miałam jasna kanapę........kiedys bo w tej chwili,to ona jest juz przykrywana narzuta :-? wszystko przez małe,dwie rozrabiary :wink:

ale z drugiej strony dom to duże pomieszczenie,będą miały swoje pokoje -kąciki zabaw :wink:

Qrczę ,czy nie można tam było zamieścić jakiegoś czarno -białego zdjęcia typu słynne na forum schody Montmartre.Sama myślę o tym,aby to zdjęcie zamieścić w drzwiach szafki łazienkowej.

bardzo fajny pomysł !ostatnio jest moda na fototapety w łazienkach.

o której myślisz? o łazience dla dzieci?

Dokładnie o tej :wink: Tam najbardziej pasuje,a jednocześnie ożywi to mdłe wnętrze.Myślę ,ze jak szafka będzie ciemniejsza i ściany pomalowane na inny kolor ,niż biały ,to będzie piknie :wink: