dankaf 07.12.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dokładnie o tej Tam najbardziej pasuje,a jednocześnie ożywi to mdłe wnętrze.Myślę ,ze jak szafka będzie ciemniejsza i ściany pomalowane na inny kolor ,niż biały ,to będzie piknie a co dzieciaki na to? juz się pewnie cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.12.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 chętnie połozyłabym takie cudo w łazience........o cenie nie wspomnę ale robocizna tez droższa .Udek zapowiedział,że za mozaike weźmie więcej,bo gorzej się kładzie .........mógłby mi dac jakiś upust! mógłby, w końcu to kompleksowo Wam robi to ceny też powinny być inne... nam Paweł za mozaikę 100zł/m2 zaśpiewał, ale i tak go wyrzucam z roboty, bo nie podoba mi się jego podejście do pracy kiedys miałam jasna kanapę........kiedys bo w tej chwili,to ona jest juz przykrywana narzuta wszystko przez małe,dwie rozrabiary ale z drugiej strony dom to duże pomieszczenie,będą miały swoje pokoje -kąciki zabaw ja sie na dzieciach nie znam, ale wydaje mi się, że będą rozrabiać właśnie tam, gdzie nie można, dopiero jak zaczną na randki chadzać, to pozamykają się w swoich pokojach a myślisz, że białą skórę byłoby łatwiej wyczyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.12.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 mógłby, w końcu to kompleksowo Wam robi to ceny też powinny być inne... nam Paweł za mozaikę 100zł/m2 zaśpiewał, ale i tak go wyrzucam z roboty, bo nie podoba mi się jego podejście do pracy poważnie a myślisz, że białą skórę byłoby łatwiej wyczyścić? jeśli alcantara to jakiś odcień brązu - chyba welur- może szary i do tego turkus wiesz co? ja to mam 1000 pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.12.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 mógłby, w końcu to kompleksowo Wam robi to ceny też powinny być inne... nam Paweł za mozaikę 100zł/m2 zaśpiewał, ale i tak go wyrzucam z roboty, bo nie podoba mi się jego podejście do pracy poważnie a myślisz, że białą skórę byłoby łatwiej wyczyścić? jeśli alcantara to jakiś odcień brązu - chyba welur- może szary i do tego turkus wiesz co? ja to mam 1000 pomysłów wierze i jeszcze z 1000 razy koncepcja zdąży się zmienić a Pawla poważnie chce pogonic. nie jest solidny, tyle razy prosiłam o wymianę trzech uszczerbionych płytek i olał to. zrobilismy teraz przerwe bo czekamy na dekory do le rable, i Pawel poszedl do innej roboty, bo akurat cos znalazl - ok, ale zostawil taki pierdzielnik, ze szlag mnei trafil, jak to zobaczylam. jak potrzebowal zaliczki, to byl mily, ale jak ja o cos prosilam, to mial to w nosie. no i mam dosyc wszedzie lezacych petow po papierosach. nie chce, zeby wracal do roboty, niech spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.12.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dokładnie o tej Tam najbardziej pasuje,a jednocześnie ożywi to mdłe wnętrze.Myślę ,ze jak szafka będzie ciemniejsza i ściany pomalowane na inny kolor ,niż biały ,to będzie piknie a co dzieciaki na to? juz się pewnie cieszą Cieszą się bardzo i cały czas popędzają ,że by już się przeprowadzać .Synowi to tak naprawdę wszystko jedno ,jakie będą meble.Najważniejsze ,żeby miał na czym spać i na czym położyć kompa,a reszta nie jest tak ważna.Natomiast córka ,ma zawsze wiele do powiedzenia ,a najczęściej są to pretensje dlaczego to ,a nie to ?.Tak było z zestawem prysznicowym .Wybrała sobie taki ,który kosztował 7 tys.i cały czas d...ę truła ,ze ma być ten,bo jest duża deszczownica i wychodzi prostopadle ze ściany.Trzeba było czasu ,żeby przestała się dąsać. A w nawiązaniu do kanap .Danusiu ,ja mam i komplet ze skory i z alcantary i zdecydowanie wolę ten ostatni.Jest milutki w dotyku i kłopotów z utrzymaniem czystości nie ma .Dwa razy prałam go odkurzaczem piorącym i nic się nie dzieje.A nawet jak wyleje się wino ,to zbierając do środka plamy mokrą ściereczką,wszystko znika.A skóra jest fajna ,ale w lecie ,jak chcesz się ochłodzić.No chyba ,ze zamontujesz sobie podgrzewane fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.12.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Beauty, a w jakim kolorze masz ten komplet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.12.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 http://img707.imageshack.us/img707/2921/p1030425.jpg To jest taki myszowaty zielonkawy.Model już nie jest najciekawszy ,ale 7 lat temu to był chicior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.12.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 wierze i jeszcze z 1000 razy koncepcja zdąży się zmienić kobieta zmienną jest.......tralalala a Pawla poważnie chce pogonic. nie jest solidny, tyle razy prosiłam o wymianę trzech uszczerbionych płytek i olał to. zrobilismy teraz przerwe bo czekamy na dekory do le rable, i Pawel poszedl do innej roboty, bo akurat cos znalazl - ok, ale zostawil taki pierdzielnik, ze szlag mnei trafil, jak to zobaczylam. jak potrzebowal zaliczki, to byl mily, skąd ja to znam .........mój murarzyk od fundamentów szykował się na ściany do mnie i go olałam ale jak ja o cos prosilam, to mial to w nosie. no i mam dosyc wszedzie lezacych petow po papierosach. nie chce, zeby wracal do roboty, niech spada to tez znam ,ale żeby było śmiesznie,to nie Udka,bo on nie pali tylko naszych pracowników,którzy ocieplali w tamtym czasie chatę sąsiadowi Powiedziałm P.-mężowi,że albo posprzątają mój przyszły ogród,albo jutro przeprowadzam kastrację!!!!!!!!-a znam sie na tym - z teorii PS.A propo ocieplenia.Elenuś,gdybyś ocieplała chate pare tyg.temu miałabys wszystko zrobione tak pogoda dopisała.......cieplejszy listopad od października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.12.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Beatko,bardzo się cieszę,że wkleiłaś swoje zdjęcia.Coraz bardziej przekonuje się do alcantary.Taka jasna,a jaka czyściutka,czyli łatwa w utrzymaniu czystosci. Welur, też bardzo lubię.Będzie ciężko z wyborem tym bardziej,że P.zostawia mi to na głowie Wybrała sobie taki ,który kosztował 7 tys. wie,co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.12.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 To jest taki myszowaty zielonkawy.Model już nie jest najciekawszy ,ale 7 lat temu to był chicior dzięki, chciałam zobaczyć, czy jasna jest może i ja do alkantry się przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.12.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 PS.A propo ocieplenia.Elenuś,gdybyś ocieplała chate pare tyg.temu miałabys wszystko zrobione tak pogoda dopisała.......cieplejszy listopad od października Danuś, gdybym to ja wiedziała, że pogoda taka łaskawa będzie to już bym miała elewację z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.12.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Wpadłam na chwileczkę .Ten wypoczynek jeszcze swoje odleży w nowym domu .Wypiorę go przed przeprowadzką .Ale w sumie nie jest nawet taki brudny.Moja siostra ma z takich nowoczesnych modeli w kolorze kawa z mlekiem i ten kolor jeszcze bardziej bym polecała .W ogóle brudu nie widać ,pomimo tego ,że dzieci (w ilości 2)wszystkie posiłki jadają na tych kanapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 09.12.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Cześć a co tu taka cisza wszyscy porządki świąteczne robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.12.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 mnie też przez chwilkę nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.12.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 co do porzadkowania to ostatnio stwierdziłam, że w moim Orionku przydałoby się mycie okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.12.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 cześc dziewczyny póki co jedynie myślę, od czego by tu zacząc porządki ale w tym tygodniu muszę!W sobotę będę porcjowac świnkę tzn.mąż ,więc weekendowe sprzątanie odpada Ewka,jak tam piec .........hula! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 09.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 co do porzadkowania to ostatnio stwierdziłam, że w moim Orionku przydałoby się mycie okien Mi ti by się w moim obecnym domku pomyć okna przydało ale mi sie nie chce wogóle to w tym domu mi sie już nic nie chce ale w mojej Hani to by sie strasznie sprzatać chciało byle tam juz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.12.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 co do porzadkowania to ostatnio stwierdziłam, że w moim Orionku przydałoby się mycie okien Mi ti by się w moim obecnym domku pomyć okna przydało ale mi sie nie chce wogóle to w tym domu mi sie już nic nie chce ale w mojej Hani to by sie strasznie sprzatać chciało byle tam juz mieszkać mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.12.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Danuś piec hula aż za bardzo tak nam serwisant piec ustawił, że w dobę poszło nam 100 kg peletu bez frycowego się nie obyło teraz testujemy różne ustawienia na piecu i już idzie zdecydowanie lepiej ale myślę, że to jeszcze to troszkę potrfa bo chłopcy piec traktują jak zabawkę mierzą czas, przeliczają, przestawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.12.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 jak to chłopcy........lubią zabawki Jednen z naszych klientów tak miał ustawiony piec,że zżerał mu 4 t ekogroszku trzeba było mu wytłumaczyc,że źle ustawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts