Arctica 10.12.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja.... nie mam dywanów, nie mam co trzepać Okna myję średnio raz w miesiącu... jeszcze nie sa brudne... Liści w ogrodzie nie sprzątnę bo mi sie odkurzacz spsuł... Aaaa... miałam kreta ganiać... ale mu odpuszczę... a coooo... A świecidełków dwornych nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.12.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 u mnie porządki ani przede mną ani za mną teraz skupiłam się na szukaniu choinki w doniczce takiej którą po świętach mogę posadzić w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.12.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 podoba mi się jodła kaukaska a Wy dziewczyny macie jakieś inne swoje ulubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.12.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 fiu, fiu - jestem na 90 stronce! witajcie wszyscy, dawno mnie nie było.. Ewo, napisałam pw z pytaniem o VAT, ale tu jeszcze się uśmiechnę - mam juz faktury na materiały budowlane, muszę WAT rozliczyć. Czy dobrze pamiętam, ze podawałaś kiedyś stronki, gdzie można programy znaleźć? Nie mogę tego odkopać, a chyba miałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.12.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 A świecidełków dwornych nie lubię Ja bardzo lubię,a dzieciaczki już nie moga się doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.12.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 podoba mi się jodła kaukaska a Wy dziewczyny macie jakieś inne swoje ulubione ja chcę jodłę koreańską,ma fajne fioletowe szyszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.12.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 fiu, fiu - jestem na 90 stronce! witajcie wszyscy, dawno mnie nie było.. jesteś rozgrzeszona ..........w końcu masz ważniejsze sprawy na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 fiu, fiu - jestem na 90 stronce! witajcie wszyscy, dawno mnie nie było.. Ewo, napisałam pw z pytaniem o VAT, ale tu jeszcze się uśmiechnę - mam juz faktury na materiały budowlane, muszę WAT rozliczyć. Czy dobrze pamiętam, ze podawałaś kiedyś stronki, gdzie można programy znaleźć? Nie mogę tego odkopać, a chyba miałam.. już odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.12.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 podoba mi się jodła kaukaska a Wy dziewczyny macie jakieś inne swoje ulubione ja chcę jodłę koreańską,ma fajne fioletowe szyszki łał jaka wystrzałowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.12.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 podoba mi się jodła kaukaska a Wy dziewczyny macie jakieś inne swoje ulubione ja chcę jodłę koreańską,ma fajne fioletowe szyszki łał jaka wystrzałowa wiedziałam,że wpadnie Ci w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 12.12.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 ale tu cisza wszyscy porządki robią świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.12.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ewelinko jakie porządki u mnie dzisiaj było pierwsze odpalenie kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 12.12.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ewelinko jakie porządki u mnie dzisiaj było pierwsze odpalenie kominka E gratulacje super a wy to lubicie w soboty nowe rzeczy odpalać Ja to tak zmusiłam się salon wysprzątać a i znowu Laura mi się rozkłada chyba Angina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.12.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ewelinko jakie porządki u mnie dzisiaj było pierwsze odpalenie kominka E gratulacje super a wy to lubicie w soboty nowe rzeczy odpalać Ja to tak zmusiłam się salon wysprzątać a i znowu Laura mi się rozkłada chyba Angina w planach miałam okna myć ale zajeliśmy się kominkiem i po myciu teraz siedzę sobie przy rozpalonym kominku i ani myślę o sprzątaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 12.12.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A ja siedzę sobie na FM i nie chce mi się już sprzątać a po co za tydzień będzie to samo Ale zabieram się za robienie operatu szacunkowy a nie chce mi się ale muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.12.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A ja siedzę sobie na FM i nie chce mi się już sprzątać a po co za tydzień będzie to samo Ale zabieram się za robienie operatu szacunkowy a nie chce mi się ale muszę hi, hi mi teraz też się nie chce porządkami zajmować opert robisz do szkoły czy do pracy? a Laurę może przetrzymaj troszkę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 12.12.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A ja siedzę sobie na FM i nie chce mi się już sprzątać a po co za tydzień będzie to samo Ale zabieram się za robienie operatu szacunkowy a nie chce mi się ale muszę hi, hi mi teraz też się nie chce porządkami zajmować opert robisz do szkoły czy do pracy? a Laurę może przetrzymaj troszkę w domu Laura siedzi od piątku w domu a od wczoraj ma gorączkę więc Ibufen i zobaczymy co będzie A operat do szkoły bo mam coraz mniej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.12.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A ja siedzę sobie na FM i nie chce mi się już sprzątać a po co za tydzień będzie to samo Ale zabieram się za robienie operatu szacunkowy a nie chce mi się ale muszę hi, hi mi teraz też się nie chce porządkami zajmować opert robisz do szkoły czy do pracy? a Laurę może przetrzymaj troszkę w domu Laura siedzi od piątku w domu a od wczoraj ma gorączkę więc Ibufen i zobaczymy co będzie A operat do szkoły bo mam coraz mniej czasu teraz jest paskudna pogoda dlatego może Laura tak często choruje a za pracę domową to będziesz tak czy tak musiała się zabrać oczywiście jak przyjdzie odpowiedni czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 14.12.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zima na zewnątrz i na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzien doberek Danus widze ze powpoli gromadzisz inspiracje do domku ,ja tez powoli sie rozgladam za wykonczeniem naszego domku i przeglądam w celu jakiś inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts